- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.081
Cok guzel tatlim bence abiyenin altina harika olur![]()
cnmmm açıldıı baktm şimdi, bncedee abiye ile gayett güzell olcak bi ayakkabıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel tatlim bence abiyenin altina harika olur![]()
cnmm bndee açılmıoo göremedmm, ilkayın da dediği gbi uzun elbiseden görünmüosa kapalı da olur aslndaa bu arada evt deichman onu diodummm![]()
Linkin en sonundaki 44 sayisini ve onun sagindaki solundaki iki nokta ust usteleri sil tatlim![]()
cnmmm açıldıı baktm şimdi, bncedee abiye ile gayett güzell olcak bi ayakkabıı
Linkin en sonundaki 44 sayisini ve onun sagindaki solundaki iki nokta ust usteleri sil tatlim![]()
kızlaar ya bugün herkes yorgun herhalde fazla kimse gelmedi buralara:)
ben de az sonra uyuyacam şimdiden hhooşçakalın yarenler![]()
kızlaar ya bugün herkes yorgun herhalde fazla kimse gelmedi buralara:)
ben de az sonra uyuyacam şimdiden hhooşçakalın yarenler![]()
Iyi geceler tatlim, bende uyuyacagim.. kocisimin saat 1 de nobeti varmis alarm kurup kalkacagim nobette mesajlasacagiziyi geceler hepinize :79:
Kızlarrr günaydıııınbaya bi beyaz eşya araştırdım kızlar bilgileri sizle paylaşacağım bi iki günee
günaydın hanımlar... şafak larımız 2 hafta sonra 100 ün altına düşücek oleyyyy![]()
günaydın hanımlar... şafak larımız 2 hafta sonra 100 ün altına düşücek oleyyyy![]()
Yine Kimse yok burda![]()
Kızlarrr günaydıııınbaya bi beyaz eşya araştırdım kızlar bilgileri sizle paylaşacağım bi iki günee
hmm ama yazmıyorsun başka topiclerde bizi aldatıyosun gördümmben burdayım kuzum ama yaklaşık 2 saat sonra çıkmam gerekecek![]()
heyooooseni gidi çeyizciii allah razı olsun
e ama sen beyaz eşyaları tamamlamamış mıydn
hmm ama yazmıyorsun başka topiclerde bizi aldatıyosun gördümm![]()