351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Nagihancım ben bir harita yaptım burda askeri olan arkadaşları da hangi şehirdelerse o şehrin içine yazdım mesela bnm askerim kocaelinde
şeyma-tolga diye kocaelinin içine yazdım herkese mail atacağım ve bu gün ilkayı bugün ilknuru bugün şeymayı boyuyoruz diye plakalara düşünce onu boyayacağız:31:

hımm güzelmiş.. tamam mail adreslerimizi görebiliyomusun? ben çok detaylı kullanmayı bilmiyorum açıkçası..
HATAY da NAGİHAN-MEHMET güzelmiş :)[/QUOTE]

YOK CANIM GÖREMİYORUM SEN BANA ÖZELDEN YOLLA MAİLİNİ

kızlarrrr benim vakit geldii, bir saat snr çıkıorum evdennn akşam uçağımmm :) hepiniziii çokk öpüorumm ordan vakit buldkçaaa gelcm yanınızaaa, yazcm anlatcm sizeee:1:

Bugun hayatimin en buruk dogum gununu yasadim kizlar...sevgilimi cok ozledim ben:5: ama soz verdi bi daha hic bir dogum gunumuz yanliz gecmeyecek diye...rabbim hayirla kavustursun ins onlari bizlere...bugun icim cok buruk cok yanliz hissediyorum kendimi ona da bi sey belli edemiyorum cabuk gelsnler ne olur cok ozledim:5:
Canıımmmmm doğum günün kutlu olsunnn:7: Bende yazın tek başıma kutlamış olcam doğum günümü çok buruk geçicek biliyorum ama napalım:25: Gelmesinin planlarını yapıyoruz.Yiyelim içelim gezelim tozalım diye.Hem daha önümüzde upuuuzuuuunn yıllar var.Daha birlikte çok kutlanır doğum günleri:31: Yter ki kalpler bir olsun:16:

Mide rahatsızı olup apranax içen vardı birde yanlış okumadıysam.Sakınnn:20: kronik gastrit ve reflü hastasıyım doktorumun yasakladığı ilk iki ilaç apranax ve aspirin olmuştu.
Canım mide rahatsızlığı olan benim.Şeymanın ağrısı varmış da onun için dedim ben apranax iç diye.Ben paşa paşa gavisconumu içip oturuyorum:1:
Ama bugün benim şey sancım vardı:17: Onun için apranax içtim yaaa:26: Bana doktor bişey demedi şu ilacı içme etme diye:18: Ay ben çok korkarım böyle şeylerden:18: Bişey olmaz dimi:26:

Şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:3::3::3:
Ayy çok tatlısınıızzz ya maşallah sizeee.Allahım bana da nasip etsin şöyle nişan fotoğraflarımı koymayı inşallaahhhhhh en yakın zamanda:31:

seymaaaa çok tatlısınız:16: çok yakışmışsınız gerçektennnnn:16: inşallah düğün fotoğraflarınızı da görürüz :123:

Kızlar askerin aradı hani firar eden bide rastgele ates acan gerizeklılar vardı ya
Onların yani bölüğün cezası belli olmus
Carsı izinleri her hafa deil 15 günde bir olcakmıs (((

Bu arada cok fena grip oldum klima carptı ((

Canıımmmmm doğum günün kutlu olsunnn:7: Bende yazın tek başıma kutlamış olcam doğum günümü çok buruk geçicek biliyorum ama napalım:25: Gelmesinin planlarını yapıyoruz.Yiyelim içelim gezelim tozalım diye.Hem daha önümüzde upuuuzuuuunn yıllar var.Daha birlikte çok kutlanır doğum günleri:31: Yter ki kalpler bir olsun:16:

Benimde doğum günüm 30 temmuzda yani daha yanımda olamayacak onun doğum günü de 20 ağustosta:5:
Canım mide rahatsızlığı olan benim.Şeymanın ağrısı varmış da onun için dedim ben apranax iç diye.Ben paşa paşa gavisconumu içip oturuyorum:1:
Ama bugün benim şey sancım vardı:17: Onun için apranax içtim yaaa:26: Bana doktor bişey demedi şu ilacı içme etme diye:18: Ay ben çok korkarım böyle şeylerden:18: Bişey olmaz dimi:26:

bnmde mide rahatsızlığım var canım gastrit ve reflü hastasıyım :31: canım birşey olmaz aniden ama zararlı majezik birebir bence :77: şey ağrısına:1:
Şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:3::3::3:
Ayy çok tatlısınıızzz ya maşallah sizeee.Allahım bana da nasip etsin şöyle nişan fotoğraflarımı koymayı inşallaahhhhhh en yakın zamanda:31:
aminn ,inşallah kuzum bende düğün fotolarımı koyarım sizde söz nişan falan :9::38: bi an önce kavuşalım inşallahhhh

seymaaaa çok tatlısınız:16: çok yakışmışsınız gerçektennnnn:16: inşallah düğün fotoğraflarınızı da görürüz :123:
İnşallahhh bebeğimm ya bende çok istiyorummmm:31: ahhh bi gelseydi sevdiceklerimizzzz:43:

Kızlar askerin aradı hani firar eden bide rastgele ates acan gerizeklılar vardı ya

canım geçmiş olsun önceliklee...:19: neden herkesin iznini kesiyorlar ya ne saçma askeriye işte sizinkilerin ne sucu var yaaa :19:nefret ediyorum böle şeylerden:47:

askerlik bitinceye kadar mı böyle olacakmış :53: gerçekten askeriyede mantık aramayacaksın :19: asıl askerler bunalmasın, başımıza daha da iş çıkartmasın diye çarşı iznini kısıtlamamaları gerekiyor .. onlar çarşıya çıkmalı ki moralleri düzelmeli, kışlaya döndüklerinde arıza çıkartmayacaklar :20:

Resimlerde de görüldüğü üzere kocaman burnum var :19: bende güzel olmak istiyorum yaa bakıyorum etrafta fıstık gibi kızlar var ben neden öle hisseddemiyorum kendimi bu güvensizlikten bıktım:50:

Resimlerde de görüldüğü üzere kocaman burnum var :19: bende güzel olmak istiyorum yaa bakıyorum etrafta fıstık gibi kızlar var ben neden öle hisseddemiyorum kendimi bu güvensizlikten bıktım:50:

tatlım ya benimde burnum kemiklidir, o yüzden hiç yan profil fotoğrafı vermem :1: seninde bazı pozlarında burnun belli olmuyor sende öyle çektir kuzum :23:

ayrıca fıstık gibisin boylusun ne güzel, ben gibi bıdık değilsin :34:

tatlım ya benimde burnum kemiklidir, o yüzden hiç yan profil fotoğrafı vermem :1: seninde bazı pozlarında burnun belli olmuyor sende öyle çektir kuzum :23:

ayrıca fıstık gibisin boylusun ne güzel, ben gibi bıdık değilsin :34:

Aman tatlım boy kavakta da var.valla benm burnum belli olmayacak gibi değil :50: sevdiceğim bile arada şaka yapıyor pinokyom benim die:26: ne niyetle söylüyo bilmiyorum belki de gözünü rahatsız ediyordur:30:

Aman tatlım boy kavakta da var.valla benm burnum belli olmayacak gibi değil :50: sevdiceğim bile arada şaka yapıyor pinokyom benim die:26: ne niyetle söylüyo bilmiyorum belki de gözünü rahatsız ediyordur:30:

tatlım rahatsız olsa sana bu kadar aşık olurmuydu :16: sen kendine bu kadar odaklanma, yada olumlu yönde odaklan :31:

Back
X