351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canim benim. biz okadar bile konusamiyoruz günlerce haber alamiyorum ondan.... cok zor bu ya. cok

Canım usta birliğinde çok yoğunlar :25: nişanlımda da cep telefonu var ama tek değişen şey her an benden haber alıyor olması oldu:31:o açıdan iyi oldu sadece:14:

Hamideciğim senin askerin de jandarmaydı değil mi.. Ama usta birliğindr daha rahat olurlar ve rahat rahat konuşuruz sanıyordum herkes öyle söylemişti kızlarrr .ne bilim yaa o kadar zaman geçti hala alışamadım bu duruma.:ssz: Hepimize allah yardım etsin

Usta brliğine geçtiğinden beri günde 1 kez arıyo o da en fazla 1dk konuşuyoruz:14:

Neden bu kadar az konusuyorsunuz tatlim:44: geri aramali bi ankesor yok mu orda:26: esim sormustu iki tane ankesor varmis oralardan ariyor beni mesgule atiyorum sonra ariyorum.. musait mi olmuyor yoksa kartimii bitiyor canim:26:

Neden bu kadar az konusuyorsunuz tatlim:44: geri aramali bi ankesor yok mu orda:26: esim sormustu iki tane ankesor varmis oralardan ariyor beni mesgule atiyorum sonra ariyorum.. musait mi olmuyor yoksa kartimii bitiyor canim:26:

İkîsi de aslında canım. hem komutan rahat vermiyormuş fazla hem de boş ankesör bulamıyo çok az sayıda telefon varmış. Sadece bi tanesi geri aramalı. İnşallah içerî telefon sokabilirler. Ne yiyo ne yapıyo ediyo doğru düzgn bi fikrim yok. Umarım geçici bî sönrmdir bu konuşamama:18: seninki ârazide ne yapıyomuş canm konuşabildnz mi iyî miymş :31:

İkîsi de aslında canım. hem komutan rahat vermiyormuş fazla hem de boş ankesör bulamıyo çok az sayıda telefon varmış. Sadece bi tanesi geri aramalı. İnşallah içerî telefon sokabilirler. Ne yiyo ne yapıyo ediyo doğru düzgn bi fikrim yok. Umarım geçici bî sönrmdir bu konuşamama:18: seninki ârazide ne yapıyomuş canm konuşabildnz mi iyî miymş :31:

Insallah telefonunu sokabilir canim en kisa zamanda:31: bilmiyorum kocam iyi mi, nasil geciyor:26: bugun baslayacakti arazi ama aramadi bugün:25: mutlaka ararim 1 dakikada olsa sesini duyarim demişti:43:

Nişanlımda aramadı bu akşam:14:sadece öğlen 2 dk konuştuk,akşama ararım demişti ama :14:telefonu da kapalı:43::43:

çok sıkıntılı bu akşam,hiç geçmiyor:25:içim daralıyor:14:

Hamideciğim senin askerin de jandarmaydı değil mi.. Ama usta birliğindr daha rahat olurlar ve rahat rahat konuşuruz sanıyordum herkes öyle söylemişti kızlarrr .ne bilim yaa o kadar zaman geçti hala alışamadım bu duruma.:ssz: Hepimize allah yardım etsin

evet canim oda jandarma. ooof sorma ölüyorum resmen heeer gün dahada tükeniyorum. onu cok özlüyorum.....bu duruma asla alisamam.

Bir nasihat gibi bu sancili hasret....miyadini doldurup biter bir gun.....karanlik aydinliga kavusur elbet....siz o gun bayrami kutlamayi gorun...

$484912_4237317383656_896522575_n.webp :14::14::14:

Bir nasihat gibi bu sancili hasret....miyadini doldurup biter bir gun.....karanlik aydinliga kavusur elbet....siz o gun bayrami kutlamayi gorun...

Bende ceceliden bunu dinliyorum, bu bitiyor "dunyanin bütün sabahlari", o bitiyor "eksik" ... ama kocam gelmiyor.. kac sarkilar geciyor o gelmiyor:43: yatagim bombos:43:

kizlar bitirdiniz beni...
bunu dinleyip beni düsünüyordu sevgilim simdi onsuz dinleyip agliyorum

[video=youtube;HQ5XCuhTL8o]http://www.youtube.com/watch?v=HQ5XCuhTL8o[/video]

Son düzenleme:
Bende ceceliden bunu dinliyorum, bu bitiyor "dunyanin bütün sabahlari", o bitiyor "eksik" ... ama kocam gelmiyor.. kac sarkilar geciyor o gelmiyor:43: yatagim bombos:43:

Bu gece bende iyi degilim.cok ozledim ayrica da biz sizin gibi evli ya da nisanli olmadigimiz icin aradigi her an acip rahat rahat konusamiyorum evde oldugumda moralim cok bozuluyo :5:

Back
X