351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Insallah telefonunu sokabilir canim en kisa zamanda:31: bilmiyorum kocam iyi mi, nasil geciyor:26: bugun baslayacakti arazi ama aramadi bugün:25: mutlaka ararim 1 dakikada olsa sesini duyarim demişti:43:

evet canim oda jandarma. ooof sorma ölüyorum resmen heeer gün dahada tükeniyorum. onu cok özlüyorum.....bu duruma asla alisamam.

sağol ilkaycık inşallahh.. aramak istemiştir de müsait olmamaıştır. belki de onun için daha iyi olacak zaman çok çabuk geçecek oyalanırken. olan bize oldu tabi:25:

aynen.. mutlu gibi görünmekten, kendimi kasmaktan, iyiyim çok iyiyim demekten, özlememiş gibi konuşmaktan. çok yoruldum çok:50:

sağol ilkaycık inşallahh.. aramak istemiştir de müsait olmamaıştır. belki de onun için daha iyi olacak zaman çok çabuk geçecek oyalanırken. olan bize oldu tabi:25:

aynen.. mutlu gibi görünmekten, kendimi kasmaktan, iyiyim çok iyiyim demekten, özlememiş gibi konuşmaktan. çok yoruldum çok:50:

bizim telefona el koyuldu. allahtan ceza felan olmadi ktmde bulundu.

en zor ne biliyormusn... ben sadece onun yaninda birakiyordum kendimi. üzüntümüde yorgunlugumuda onunla yasiyordum. beni sadece o toparlayabiliyor. sadece o tutabiliyor ayakta. simdi cöktüm enkazim kaldi ama kimse kaldirmiyor. kaldiramiyor.

offf 1haftadir yemek bile yiyemiyorum onun karnı doymuyor diye evden işe işten eve iyice dış dünyaya kapadım kendimi. üzerine usta birliginde rahat eder diyodum carşı izni ayda 1 defaymış telefon kulanımı yasakmış. neyse üzülmek yok inadına gecmeyen zamana inat gülümsemeye ve kavuşma hayali kurmaya devam bu şafak bitecek o kadar huhhh

bizim telefona el koyuldu. allahtan ceza felan olmadi ktmde bulundu.

en zor ne biliyormusn... ben sadece onun yaninda birakiyordum kendimi. üzüntümüde yorgunlugumuda onunla yasiyordum. beni sadece o toparlayabiliyor. sadece o tutabiliyor ayakta. simdi cöktüm enkazim kaldi ama kimse kaldirmiyor. kaldiramiyor.

offf 1haftadir yemek bile yiyemiyorum onun karnı doymuyor diye evden işe işten eve iyice dış dünyaya kapadım kendimi. üzerine usta birliginde rahat eder diyodum carşı izni ayda 1 defaymış telefon kulanımı yasakmış. neyse üzülmek yok inadına gecmeyen zamana inat gülümsemeye ve kavuşma hayali kurmaya devam bu şafak bitecek o kadar huhhh

çarşı izni ayda bir mi sağolsunlar ya çokmuş:41:
telefona en azından cceza olmamış canım allah korusun yaa

kızlar bu gecelik izin var bize diyelimm bakalım, ama yarından itibaren kesinlikle üzülmek yok toparlanmamız lazım. bizi biz toparlamazsak nasıl oalcak bu iş. kendimizi bırakmayalım. askerlerimiz bizim üzülmemizi istemez bunu düşünelim tamam mıııı:ssz:

kızlar bu gecelik izin var bize diyelimm bakalım, ama yarından itibaren kesinlikle üzülmek yok toparlanmamız lazım. bizi biz toparlamazsak nasıl oalcak bu iş. kendimizi bırakmayalım. askerlerimiz bizim üzülmemizi istemez bunu düşünelim tamam mıııı:ssz:

Evet bugun herkes izinde olsun, bugun hasretin dillerden döküldüğü bi gece olsun:43: kalmasin icimizde:43:

Evet bugun herkes izinde olsun, bugun hasretin dillerden döküldüğü bi gece olsun:43: kalmasin icimizde:43:

ah kizlar bizim hic yok carsi. hic olmicak yani. evet cok sükür ceza almadi ona herhalde tahamül edemezdim. ama kizlar cok pismis. diyor yatarken batdaniyeyi üzerime alamiyorum okadar pis.

ben anca toparladim agla agla. bos bi yerde yok nereye gitdiysem biri geliyor ne oldu diyor. bes dkk rahat rahat aglayamadim...

bu günde aglayanlar günü oldu demekki. bos verin aglayalim azda olsa rahatlariz hic degilse

Rabbim askerlerimizin yardimcısı olsun bizede bu günleri atlatacak dayanma gücü versin seneye bu günlere geri baktigimizda gülüp gecelim insAllah ve hepimiz tatlı telaslar icerisinde olalim ♥

Günaydın Canım.:16: neyin var?

günaydın canım .. eşim araziye çıktı, dün hiç aramadı .. en son çarşamba konuşmuştuk :26: iyidir, şüphem yok, mutlaka başını becerir o .. ama her gün 2 dakikada olsa yarım saatte olsa konuşurduk.. onun enerjisini alırdım sesinden ve hayatıma devam ederdim .. ama şimdi her an ağlayabilir durumda işyerindeyim :14:

günaydın canım .. eşim araziye çıktı, dün hiç aramadı .. en son çarşamba konuşmuştuk :26: iyidir, şüphem yok, mutlaka başını becerir o .. ama her gün 2 dakikada olsa yarım saatte olsa konuşurduk.. onun enerjisini alırdım sesinden ve hayatıma devam ederdim .. ama şimdi her an ağlayabilir durumda işyerindeyim :14:

Anladım canım eminim bugün ilk fırsatta arar sen yine içini ferah tut çok yorulmuş olabilir fırsat bulamamıştır...
İyi olmaya çalış canım..

günaydın kızlar... yarım saattir dün yazılanları okudum herkes ağlamış.. ağlamayın lütfen :(...
nişamlımla bizde günde 2 defa 5 er dk konuşurduk ama çarşamba perşembe 1 defa konuşur olduk.. denetleme hazırlığı ve perşembe günüde atış eğitimleri varmış.. c.teside çarşı izniyle yine rahatlayacağız inş.
ayda bir yada 15 de bir izinleri duyunca çok korktum, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hee bu arada bilmeyenler vardır içinizin huzurlu ve rahat olması şu duayı okuyun kızlar.
RABBİ YESSİR, VELA TUASSİR. RABBİ TEMMİM BİL HAYR. manası: RABBİM KOLAYLAŞTIR, ZORLAŞTIRMA. RABBİM HAYIRLA TAMAMLA.
ben ilk zamanlar çok okudum ve manevi anlamda nişanlımın yokluğunda iyi geldi..

Günaydın moralim çok bozuk iş yüzünden...:50:

iş yeri beni de etkiliyor galiba, çok gergin bi ortam var bugün .. tartışmalar olmuş :26: genel müdürle de hafif takıştım .. önemli bişey değildi ama keyfimi kaçırdı iyice.. zaten yok denecek kadar azdı :25: senin noldu işyerinde canım :44:

iş yeri beni de etkiliyor galiba, çok gergin bi ortam var bugün .. tartışmalar olmuş :26: genel müdürle de hafif takıştım .. önemli bişey değildi ama keyfimi kaçırdı iyice.. zaten yok denecek kadar azdı :25: senin noldu işyerinde canım :44:

Bizin iş yerinde de patron canımı sıkıyor, herkesde bir verimsizlik var ama bu çalışma sisteminden kaynaklanıyor.Bunun farkında değil bana bugün kendini topla toparlayamıyorsan açık açık konuşalım dedi...Peki dedim bende biraz zaman geçsin konuşuruz.Ben bu iş yerinde mutlu değilim nasıl verimli olabilirmki?:19:

Bizin iş yerinde de patron canımı sıkıyor, herkesde bir verimsizlik var ama bu çalışma sisteminden kaynaklanıyor.Bunun farkında değil bana bugün kendini topla toparlayamıyorsan açık açık konuşalım dedi...Peki dedim bende biraz zaman geçsin konuşuruz.Ben bu iş yerinde mutlu değilim nasıl verimli olabilirmki?:19:

tabi ki mutlu olamazsan verimlide olamazsın tatlım :26: patronlar zaten hep talep eder, ihtiyaçların giderilmesi söz konusu olunca "biraz daha zamanı var, sabret" der :19: zaten hayatımızın zor bi sürecindeyiz, birde iş yerinde insanlarla problemimiz oluyor :19:

güçlü olmaya çalışmaktan çok yoruldum .. biraz suratım asık olsa, "psikolog hanım sende böyle olursan, sorunlarımızı nasıl çözeceksin" deniyor .. kocam yok yanımda yaaa, askere gitti farkında mısınız heyyy!insanım sonuçta üzülemem sanki ben, moralim bozulamaz mı, çaresiz kalamaz mıyım :14:

günaydın kızlar
siz böyle deyince benim de canım sıkıldı:26:
ama en azından haftasonu geliyor diye seviniyorum, idare edicez patronu müdürü vesaire.

Back
X