351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar çok teşekkür ederim okuyup bana destek olduğunuz yorumlar yazdığınız için..Herkesin derdi başından aşkın bide benimle uğraşmış yorumlar yazmışsınız çok sağolun tavsiyeleriniz yorumlarınız için..:14:
Canlarım ben nasıl alttan aldıysam cadı tarafımda epey var.Bende sürekli susmadım bende patladım bağırdım çağırdım bi ton şey söyledim.Ben sana güvenmesem nasıl yaşarım saçmalama dedi bana.Bunu kaç kez konuştuk nerden çıkartıyosun dedi.Ben seni sorguladım sadece dedi.Sadece mi dedim bende.Sen çok canımı acıttın dedim.Bugün de çarşı izni varmış.Haberim yoktu sabah aradığında söyledi.Gönlümü almaya çalıştı filan.Face'e Twit'e filan bakmış da ben çok eğleniyo gözüküyomuşum.He dedim 10 kilo verdim,reflü oldum twitter'da hergün isyan halindeyim nasıl eğleniyorum dimi dedim.Hala benle ne biçim knuşuyosun diyo.Nasıl konuşuyorum anlatıyorum işte dedim.Neyse kavga gürültü geçiyo zaman.Bi ton şey söyledi gönlümü almak için telefonda.Ben senin hayalinle nefes alıyorum da kıskanıyorum seni de sorgulayamaz mıyım bişey sordum sana sadece dün filan diye bi ton söyledi.Face'de bi ton şey yazmış yine gönlümü almak için filan:ssz: Gönlümü orda burda almaya çalışsa ne.3 senedir onun için yaptığım değişim kendimden ödün verme onun için hiç yetmedi.O beni öncelikle ben olduğum için sevdi.Sonra hamur gibi kendi istediği şekli vermeye çalıştı bana.Kıskançlık,kısıtlama vs...Ben yapmadım mı bende yaptım.Hatta bunlar hiç huyum olmadığı halde yaptım.Neyse artık kesin bişey söylemek istemiyorum ben....
Kızlar zaten bu zamanda ayrılık gibi bişey yapar mıyım yani asla:19: Sonra cinnet geçirsin orda ben vicdan azabından öliyim:53: Bakalım eylülü görücez inşallah.O zaman karar vericez bu duruma.:43:
aynen canım biraz sabır bak üzülüp de mideni hasta etme...belki düzelir herşey lütfen üzüllmmeee:31:

Kızlar çok teşekkür ederim okuyup bana destek olduğunuz yorumlar yazdığınız için..Herkesin derdi başından aşkın bide benimle uğraşmış yorumlar yazmışsınız çok sağolun tavsiyeleriniz yorumlarınız için..:14:
Canlarım ben nasıl alttan aldıysam cadı tarafımda epey var.Bende sürekli susmadım bende patladım bağırdım çağırdım bi ton şey söyledim.Ben sana güvenmesem nasıl yaşarım saçmalama dedi bana.Bunu kaç kez konuştuk nerden çıkartıyosun dedi.Ben seni sorguladım sadece dedi.Sadece mi dedim bende.Sen çok canımı acıttın dedim.Bugün de çarşı izni varmış.Haberim yoktu sabah aradığında söyledi.Gönlümü almaya çalıştı filan.Face'e Twit'e filan bakmış da ben çok eğleniyo gözüküyomuşum.He dedim 10 kilo verdim,reflü oldum twitter'da hergün isyan halindeyim nasıl eğleniyorum dimi dedim.Hala benle ne biçim knuşuyosun diyo.Nasıl konuşuyorum anlatıyorum işte dedim.Neyse kavga gürültü geçiyo zaman.Bi ton şey söyledi gönlümü almak için telefonda.Ben senin hayalinle nefes alıyorum da kıskanıyorum seni de sorgulayamaz mıyım bişey sordum sana sadece dün filan diye bi ton söyledi.Face'de bi ton şey yazmış yine gönlümü almak için filan:ssz: Gönlümü orda burda almaya çalışsa ne.3 senedir onun için yaptığım değişim kendimden ödün verme onun için hiç yetmedi.O beni öncelikle ben olduğum için sevdi.Sonra hamur gibi kendi istediği şekli vermeye çalıştı bana.Kıskançlık,kısıtlama vs...Ben yapmadım mı bende yaptım.Hatta bunlar hiç huyum olmadığı halde yaptım.Neyse artık kesin bişey söylemek istemiyorum ben....
Kızlar zaten bu zamanda ayrılık gibi bişey yapar mıyım yani asla:19: Sonra cinnet geçirsin orda ben vicdan azabından öliyim:53: Bakalım eylülü görücez inşallah.O zaman karar vericez bu duruma.:43:

böyle şiddetli davranışlarla ikimiz de mutlu olamayız, ileriyi düşün, şimdi sen aklına geleni direkt söylüyorsun ama beni nasıl yıpratıyorsun biliyo musun falan deseydin. hem hak etmediğim şeyler söylüyorsun ağzından çıkanı kulağın duymuyor,hakaret ediyorsun. hem de seviyorum kıskanıyorum özlüyorum diyorsun. böyle gitgellerle evlilik olmaz artık liseli değiliz biraz olgun olmamız gerekiyo, ben sana mutsuzluğumu seni nasıl özlediğimi belli etmemeye çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum burda bunun farkında değil misin, azcık nefes almaya dışarı çıkmasam daha mı iyi ben kafayı mı yiyeyim daha mı mutlu olacaksın. senden ayrıyken ben burda davul zurna göbek mi atıyorum ben mi istedim askere gitmeni, bunu nasıl düşünürsün de. bu kadar zaman geçirdik senin beni kontrol etmeye ihtiyacın mı var, bana güvensen bunları yapmazsın de. bana güveneceğine söz ver de. güvenmek deyince aklına aldatmak gelmesin de. her konuda olur bu. biz bir bütünüz ilerde evlenmekten bahsediyoruz bu insanın hayatında önemsiz bir şey değil bi insanla hayatını birleştirmek ona her konuda güvenmek demektir, böyle küçük şeylerden problem yaratan insan ancak kendine ve sevdiklerine zarar verir, mutlu olamaz. ve gerçekten sana bir söz vermesini iste , tamam senin halini biliyorum zor bir dönemden geçiyorsun ama ben de geçiyorum seninle birlikte.. beni yapmadığım şeyler için yaftalama. ve seni en çok seven en çok özleyen en çok değer veren insana böyle zarar verme. ben bunu hak etmiyorum, beni de kendini de artık üzme de.

Canım kusura bakma gerçekten kendim yaşıyo gibi hisssettim ve bişeyler yazdım . :26:
sen bizim samimiyetimize güvendiğin için aklıma gelen her şeyi yazdım, hatamız varsa affola.:31:

Bu arada 353'ler 1. ve 2. grup olarak teslim olacaklarmış. internette okudum. 1.si temmuzda diğerleri eylülde teslim olacaklarmış.tabii doğruysa

Bu arada 353'ler 1. ve 2. grup olarak teslim olacaklarmış. internette okudum. 1.si temmuzda diğerleri eylülde teslim olacaklarmış.tabii doğruysa
Bende öyle duydum canımmm inşallah ağustos yerine temmuzda gelirler de bizimkiler de rahat eder gıcıklık gibi oluyo ama napıyım amacım gıcıklık etmek değil biz gelince 349lar rahatladı işte bu böle gidecek:31:

ilaç gibi bu çarşı izinleri =)) dokunamazsam da cam'de yüz yüze konuşacağımı bilmek bile çok heyecanlı :32:

yarın bize düğün bayram o halde :21::1:
aynen valla o da beni görünce çok rahatladı içim açıldı dedi:32::32::32: bütün dans ikonları yarın sevdiceğiyle konuşacaklar gelsin :66::65::81::87::118::128::129::127::123::111::52::48::21::21::21:

Bende öyle duydum canımmm inşallah ağustos yerine temmuzda gelirler de bizimkiler de rahat eder gıcıklık gibi oluyo ama napıyım amacım gıcıklık etmek değil biz gelince 349lar rahatladı işte bu böle gidecek:31:

valla hiç gıcıklık mıcıklık değil. ne kadar erken giderlerse o kadar iyi. bizimkiler azcık rahatlasınlar. eskisinler artık :6:

bitlis mutki de canım doğudaki bir çok yerde çarşı izni olmuyormuş:((

allah sabır versin sana da ona da.ama içeride her imkanları oluyor diye biliyorum ben. çarşı izni olmayan yerlerde kullanabilecekleri net cafeleri oluyormuş. gerçi kalabalık olur. kazasız belasız bitirsin. en mühimi o.

sevgilimin kaldığı yerde de her haftasonu çarşı izni olmuyor :/ 2 haftada 1 veriyorlarmış..

allah sabır versin sana da ona da.ama içeride her imkanları oluyor diye biliyorum ben. çarşı izni olmayan yerlerde kullanabilecekleri net cafeleri oluyormuş. gerçi kalabalık olur. kazasız belasız bitirsin. en mühimi o.

sevgilimin kaldığı yerde de her haftasonu çarşı izni olmuyor :/ 2 haftada 1 veriyorlarmış..

amin canım bu askerlik bana bitmeyecek anlaşıldı:((

bu arada telefon sokabilen askercik var mı

Canim esim araziye cikmadan once 349lardan birinden satin aldi.. ama daha kullanamadi:26:zaten dun 1 dakika konusabildik kisladan bisey alinip gelecekmis esim gönüllü olmus yine, gitmis kislaya beni aradi azicik konustuk:25: bugün yine hic konusmadik.. arazide 3.gunuydu bitsin artik:43:

sevgilime doğum gününde sürpriz yapıp kargo yollamak istiyorum. daha önce mektup ya da kargo yollayan var mı? hangi firmayla yolladılar. :18:

Back
X