351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim hayirlisi olsun hakkinda inşallah:31:

Buket hosgeldin:3:naptin yalniz gorusebildin mi nisanlinla:31:

hoşbuldkk cnmm, evt evt iki gün görüştkk amaa diğer iki gün gelme dedi, ayrılmak çok zor oluodu.. bide birlikleri çok ıssz bi yerde, tek ulaşım aracı taksi oldu oraya kadar.. bir kere birlikte görüştk, bir gün de çarşısı vardı dışarı çıktıkk ama tabii benim yol bi saat 45 dk olduğu için biraz zaman sıkıntımz oldu.. sen nasılsn bu aradaa

bende görnek istiyorum nişanlımı :31: ayy ya çooook özledim valla.Bitseydi bi...Dün baya düğünden konuştuk sana düğünde sürprizlerim olacak dedi:53:

iNŞALLAH canım bak nisanın yarısı ve mayısın hepsini bitirdik:31: haziran bitince deeeeeeeeeee:32: yarısı bitmiş olucaaakk...:32::21:

:))) oleyyy:52:
ben de bi kursa yazılacam galiba, bu aralar düşünüyorum hem oyalanırım diyee. haziranı temmuzu yerim o şekilde:p
sonra geriyee çok az kalır:31:

ben de bi kursa yazılacam galiba, bu aralar düşünüyorum hem oyalanırım diyee. haziranı temmuzu yerim o şekilde:p

benim de okulum bitiyo haziran da bende hemen işe girmek istiyorum ya:31: hem zaman çabucacık geçer çok özledim:43:

kesinlikle canım bak ben gündüz vaktin nasıl gectini anlamıyorum :31:belki evde olsam kafayı yerdim:30:
inşallah canım sen hak ediyosun iyi bi işi:31: bu arada nasıl izin aldın iş görüşmesine gitmek için ne dedin:27:
iş çıkışı gidicem canım :31: burdan sıkıldım anlaşamıyorum çıkmak için haklı sebeplerim var :40:
benim de okulum bitiyo haziran da bende hemen işe girmek istiyorum ya:31: hem zaman çabucacık geçer çok özledim:43:

teşekkürler canım benim inş hepimiz iyi işlerde güzel kazançlarla çalışırız.zaten ben ramazanı bekliyorum 1 ay akıp gidecek bana hep çok çabuk geçiyo ramazanlar bayrmda yanımda olmuycak ama napalım :50: en azından kurban bayramında yanımızdalar inş.:16:

bence de canım .. inan yoğun bir işte çalışmanın çok faydası olur bizim için:31: normalde hiç istemeyiz ama bu şekilde zaman çabuk geçer gerçekten de.

bence de canım .. inan yoğun bir işte çalışmanın çok faydası olur bizim için:31: normalde hiç istemeyiz ama bu şekilde zaman çabuk geçer gerçekten de.

bazen diyorumki keşke paraya ihtiyacım olmasaydı evde oturur düğün hazırlıklarının dibine vururdum :9: ama bilmiyorum böylesi daha iyi galiba...düğün hazırlıkları yetişecekmi 1.5 ayda ciddi endişem var:26:

bazen diyorumki keşke paraya ihtiyacım olmasaydı evde oturur düğün hazırlıklarının dibine vururdum :9: ama bilmiyorum böylesi daha iyi galiba...düğün hazırlıkları yetişecekmi 1.5 ayda ciddi endişem var:26:

aynen ben de memnun değilim çalışmaktan ama napalım hayat şartları:26:
bi de farkında değiliz ama ,gerçekten ne kadar boş vakti olursa insan o kadar çok düşünyo ve kafasında kuruyo bişeyleri.:31:
nikah tarihi aldınız mı canım yani kesin mi tarihiniz? 1,5 ay yetmezse 2 ay yaparsınız onu olmaz mı:9:

aynen ben de memnun değilim çalışmaktan ama napalım hayat şartları:26:
bi de farkında değiliz ama ,gerçekten ne kadar boş vakti olursa insan o kadar çok düşünyo ve kafasında kuruyo bişeyleri.:31:
nikah tarihi aldınız mı canım yani kesin mi tarihiniz? 1,5 ay yetmezse 2 ay yaparsınız onu olmaz mı:9:

almadık kuzum en geç kasım başı yapmak lazım düğünü sonra tamamen soğuyor havalar...:31:işte düğün salonlarına bakıyoruz ona karar verelimde...nikah tarihini de alıcaz inşallah gelince.

teşekkür ederim canım sen nasılsın bu gece nasıldı uyuyabildinmi

Uyuyamadim:26: 12de yattik arkadasim bendeydi.. 2 ye kadar döndüm durdum:44: gecen aksam spordan sonra ne guzel uyumustum dün aksamda spor yaptim uyuyamadim.. ama cok şükür kabus falan görmedim:31:

hoşbuldkk cnmm, evt evt iki gün görüştkk amaa diğer iki gün gelme dedi, ayrılmak çok zor oluodu.. bide birlikleri çok ıssz bi yerde, tek ulaşım aracı taksi oldu oraya kadar.. bir kere birlikte görüştk, bir gün de çarşısı vardı dışarı çıktıkk ama tabii benim yol bi saat 45 dk olduğu için biraz zaman sıkıntımz oldu.. sen nasılsn bu aradaa

Basbasa görüştüyseniz guzel olmustur kuzum:31: iyiyim bende, kocam arazide oldugu icin az konusuyoruz buna alismaya calisiyorum.. ilk gittiği günlere döndük, 3 dakika konussam sansli sayiyorum kendimi:26:

Uyuyamadim:26: 12de yattik arkadasim bendeydi.. 2 ye kadar döndüm durdum:44: gecen aksam spordan sonra ne guzel uyumustum dün aksamda spor yaptim uyuyamadim.. ama cok şükür kabus falan görmedim:31:

iyi bari en azından kabus görmemişsin.:31: şu görüşmeyi bir atlatsaydım ya ...sonra buraya çıkmak istediğimi nasıl söylüycem bilmiyorum:26:

Back
X