• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

almadık kuzum en geç kasım başı yapmak lazım düğünü sonra tamamen soğuyor havalar...:31:işte düğün salonlarına bakıyoruz ona karar verelimde...nikah tarihini de alıcaz inşallah gelince.

hayırlısı olsun canım inşlahh , kışın evlenseniz nolcakkk ki:31:

Uyuyamadim:26: 12de yattik arkadasim bendeydi.. 2 ye kadar döndüm durdum:44: gecen aksam spordan sonra ne guzel uyumustum dün aksamda spor yaptim uyuyamadim.. ama cok şükür kabus falan görmedim:31:

Basbasa görüştüyseniz guzel olmustur kuzum:31: iyiyim bende, kocam arazide oldugu icin az konusuyoruz buna alismaya calisiyorum.. ilk gittiği günlere döndük, 3 dakika konussam sansli sayiyorum kendimi:26:

cnmmm kaç günüü geçtii dimii ne kadar kaldı arazide pekii, sizin de görüşmeyee az kaldııı inşş çok güzelll geçer, ikinize dee moralll olcakkk.. ordan tabi sınırlı arıo ama gelince şaak düşckk o yanına seviniolardrr

canım kış olunca kayseri çok soğuk oluyor ılık bi memleket değil.zor olucak o zamanda.hem ben sonbahar yaprakları ile düğün fotoları çektirmek istiyorum...:119::123:

hmm anladım canım doğrudur.. vaayy çok romantik:1: :119: artık çoğu kişi dışmekan fotosu çektiriyo galiba:31:

bencede çok romantik...:17: evet artık stüdyo çekimi pek olmuyor...kayseride garden stüdyo diye bunun için özel yapılmış bir bahçe var:31: nişanıda dış mekan yaptıracaktık ama düğüne bi ayrıcalık kalsın dediler.:31:

evttt cnmm yaa böylee bahçelik alan da oluoo, göl kenarı fln da çok oluo..

bencede çok romantik...:17: evet artık stüdyo çekimi pek olmuyor...kayseride garden stüdyo diye bunun için özel yapılmış bir bahçe var:31: nişanıda dış mekan yaptıracaktık ama düğüne bi ayrıcalık kalsın dediler.:31:

ne güzel:16: ben zaten küçüklüğümden beri o stüdyo çekimlerini komik bulmuşumdur. hatta büyüyünce evlenince fotoğraf çektirmicem demiştim. :9: aklıma gelmemiş ki dışarda fotoğraf çekilebileceği:9:

ne güzel:16: ben zaten küçüklüğümden beri o stüdyo çekimlerini komik bulmuşumdur. hatta büyüyünce evlenince fotoğraf çektirmicem demiştim. :9: aklıma gelmemiş ki dışarda fotoğraf çekilebileceği:9:

aynennn cnmm bndee sevmiorumm stüdyo çekimlerinii doğall fotoları hep daha çok severim.. nişanda bilee yapmacık bazı fotolaraa gıcık olmuştum.. ama doğal çekilenlerr güzeldiii:1:

Bizim nişandaki stüdyo fotolaarı çok güzeldi... eğlenceli bi çift olduğumuz yansıdı baya bende şemsiye nişanlımda baston ve fötr şapka:9: biz bide çok severiz fotoğraf çekinmeyi kasılmayız hiç :9: fotoğrafçı diyo ki valla öyle çekimler yaptım ki şu bir aydır siz ilaç gibi geldiniz :9: ahhh ahh ne güzel günlerdi çok özledim yaa huhh:31:

Son düzenleme:
Bizim nişandaki stüdyo fotolaarı çok güzeldi ama eğlenceli bi çift olduğumuz yansıdı baya bende şemsiye nişanlımda baston ve fötr şapka:9: biz bide çok severiz fotoğraf çekinmeyi kasılmayız hiç :9: fotoğrafçı diyo ki valla öyle çekimler yaptım ki şu bir aydır siz ilaç gibi geldiniz :9: ahhh ahh ne güzel günlerdi çok özledim yaa huhh:31:

aynennn cnmm bndee sevmiorumm stüdyo çekimlerinii doğall fotoları hep daha çok severim.. nişanda bilee yapmacık bazı fotolaraa gıcık olmuştum.. ama doğal çekilenlerr güzeldiii:1:

buketcim evet hatta haberimiz olmadan çekse birileri fotoğraf ne güzell olurr, eminim diğer fotoğraflara göre kat kat güzel olacaktır:31: evin her yerini o fotoğraflarla doldururuz hheheh:1:

hani böyle çiftler yanak yanağa ileri doğru bakar ya anne-babalarımızın fotoları hep öyleydi neyse ki geçti o dönem:)) ayyy ben çok kasılırım valla hiç fotojenik değilim. iyi olmuş sizi fotoğrafçı artist gibi çekmiş şak şak:)
ne güzel aaah çekmişsin valla içim şey oldu ben de özledimmm:ssz:

buketcim evet hatta haberimiz olmadan çekse birileri fotoğraf ne güzell olurr, eminim diğer fotoğraflara göre kat kat güzel olacaktır:31: evin her yerini o fotoğraflarla doldururuz hheheh:1:

hani böyle çiftler yanak yanağa ileri doğru bakar ya anne-babalarımızın fotoları hep öyleydi neyse ki geçti o dönem:)) ayyy ben çok kasılırım valla hiç fotojenik değilim. iyi olmuş sizi fotoğrafçı artist gibi çekmiş şak şak:)

:9: bizimde yanak yanağa bi fotoğrafımız var ama gayet çekici :23: :17: ben çok zayıfım mesela ama fotoğraflarda çok güzel çıkıyorum:31: güzel çıktığım için hep kendimi fotoğraflardaki gibi görmek istiyorum bol bol çektiriyorum :9: birde bizim nişan da benim seni seni yaptığım bir pozumuz var :20: aynen böyle çocuksu ama çok tatlı ya o da korkmuş gibi durdu :9: kayınvalidem anname bak dünür kızın şimdiden oğlumu korkutuyo ha şikayetçiyim diyooo :9::9::9:

:9: bizimde yanak yanağa bi fotoğrafımız var ama gayet çekici :23: :17: ben çok zayıfım mesela ama fotoğraflarda çok güzel çıkıyorum:31: güzel çıktığım için hep kendimi fotoğraflardaki gibi görmek istiyorum bol bol çektiriyorum :9: birde bizim nişan da benim seni seni yaptığım bir pozumuz var :20: aynen böyle çocuksu ama çok tatlı ya o da korkmuş gibi durdu :9: kayınvalidem anname bak dünür kızın şimdiden oğlumu korkutuyo ha şikayetçiyim diyooo :9::9::9:

canım evlenince sanıyorum ki biraz kilo alırsın.merak etme:1:
evet canım fotoğraflarına bakmıştım burdakiler de çok güzel çıkmışsın maşallah:34: valla şimdiki kızlar heeep böyle...erkekler ve kayınvalideler korksun bizdenn:9:

cnmmm aynennn kasılıo insan hele nişanlım fotoğrafçıyı deli etmişşştiii:52: ben öylee duramammm flnn dieee ahahah dans ederken habermz olmadan çekilmişş onlar cidden güzellldii

canım evlenince sanıyorum ki biraz kilo alırsın.merak etme:1:
evet canım fotoğraflarına bakmıştım burdakiler de çok güzel çıkmışsın maşallah:34: valla şimdiki kızlar heeep böyle...erkekler ve kayınvalideler korksun bizdenn:9:

Aynen yaa :kkk: :1:teşekkür ederim tatlım ama kilo alabileceğimi sanmıyorum :39: yiyorum yiyorum tık yok 50 kilom boyum 1.67:50: o da baya zayıf duruyo bende kemiğim iri olunca evlenince değilde ancaaaak doğum yaptığımda alırım ben kilo:49:

cnmmm aynennn kasılıo insan hele nişanlım fotoğrafçıyı deli etmişşştiii:52: ben öylee duramammm flnn dieee ahahah dans ederken habermz olmadan çekilmişş onlar cidden güzellldii

ayy çok iyi yaaaa benimki de deli eder kesin ..şimdiden gözümde canlandırabiliyorum:9:

kızlar balayı falan düşünüyo musunuzz peki? bazıları diyo ki boşverin, o parayla araba alınır falan... ben de karar vermedim çok mu masraflı olur:44:

ayy çok iyi yaaaa benimki de deli eder kesin ..şimdiden gözümde canlandırabiliyorum:9:

kızlar balayı falan düşünüyo musunuzz peki? bazıları diyo ki boşverin, o parayla araba alınır falan... ben de karar vermedim çok mu masraflı olur:44:

canım asker stresi gelince düğün stresi mahvolacağız stresten biz kendi adımıza kesin gitmek istiyoruz:31: ilk günlerimizi evimizde geçirmek istiyoruz tabi:23::9: sonrasında fethiye istiyoruz ya 9-10 yer gezdiriyorlar şehir olarak ege ve güneyden 7 gün 8 gece mi ne herşey dahil 1.400 lira :31: valla evlendiğimizde 3 senedir beraber olmuş olucaz bence bir güzel balayını hak ettik:17: :31: bu konuda giden paraya acımıycamıza karar verdik.:31: hem taksit imkanı da varmış:32:

canım asker stresi gelince düğün stresi mahvolacağız stresten biz kendi adımıza kesin gitmek istiyoruz:31: ilk günlerimizi evimizde geçirmek istiyoruz tabi:23::9: sonrasında fethiye istiyoruz ya 9-10 yer gezdiriyorlar şehir olarak ege ve güneyden 7 gün 8 gece mi ne herşey dahil 1.400 lira :31: valla evlendiğimizde 3 senedir beraber olmuş olucaz bence bir güzel balayını hak ettik:17: :31: bu konuda giden paraya acımıycamıza karar verdik.:31: hem taksit imkanı da varmış:32:

bzdeee öyleee düşündkk bi kaç günn evdee olup ondan sonra bzde gtczz tatili hak edioruzz arttt biraz kafamızı dinlerizzz

canım ama sizin de bizim de evlilik kışa doğru olacağı için hava durumu uygun olur mu.. :44:
ooo 1400 lira çok uygunmuşşşşşşşşş:46: gerçi başka masraflar da olacak ama doğru söylüyorsun asker dönüşü de stres atması lazım insanın. şimdi anladım herkesin araba parası falan dediği yurtdışı turlar falan sanırım.

Back
X