- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.641
Biz de tartismadik da, gerildik biraz az önce :-( çok hassaslastim son günlerde :-(
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de tartismadik da, gerildik biraz az önce :-( çok hassaslastim son günlerde :-(
3 yılı geçirdik canım 4 olacak ağustosta..zaman bi şekilde geçiyo aslında okullar bitsin diyorduk onun ki bitti benimki de bitiyo on güne, askerlikte biterse bi şeyler olabilir sanırım ama ben bazen çok güçsüz hissediyorum kendimi.artık ciddi bi şeyler oluşsun bize de istiyorum![]()
bende yaa bi de ilgi bekliyorum sürekli ağlamaklıyım![]()
neden böylee oldukk kiii biz de sonra tekrar konuştuk ikimzde özür dilioruzzz burada çok farklı oluosunn, buranın psikolojisi çok farklı dio, üzüldmm kim bilir nelerle uğraşıolar..
Benim hassaslasmam onun da düşünmeden konusmasi gerdi bizi :-( sabah uyandığımda, soylediginde bir şey yok ki mantikli diyeceğimi biliyorum ama şu an bunu idrak edemiyorum.
Kızlarr günaydındün görüşme güzel geçti yorgundum ve eve geç geldim yazamadım size
emel üzüldüm askerine canım ama yıpratma kendini illaki zorluklar oluyor Allahım yardımcıları olsun.Zaman geçtikçe daha iyi olacaklardır.
Kızlar siz de gerilip tartışmavari birşeyler yaşamışsınız özlem gerçkten geriyor sakin olmalıyız ama olamıyor iki tarafta:44:
Canım sevgilin sana gelince güzel bir evlenme teklifi yapar senle ciddi düşündüğünü biliyorsan sorun etme bence çünkü erkekler garantici şartları oluşturmayı bekliyorlar.
Nagihancım hayırlı olsun neler aldın bakim sen bize de göster![]()
tatlım işi kabul ettin mi? cumartesileri nasıl çalışacaksın orda başlarsansevindim güzel geçmesine
![]()
Bugün karar vercem cumartesi tam gün tatil burdan aldığımdan 250 lira daha fazla para alcam.Gün içinde sakin kendi odam olabilecek bir yer birde diploma yi götürdüğüm zaman en üst limitten yatacakmış sigortatek sorun ulaşım 7.30 da servisde olmam lkazım ama idare edicez artık evlenince nişanlım beni bırakır onun iş yerine yakın zaten
ne diyorsunuz canlar:44:
canım tam gün tatil olması harikamaaşında artacak, kendi odan olacak süper
bence evleninceye kadar idare edebilirsin ulaşım sıkıntını ..
Bencede sigorta durumu da hoşuma gitti.bir de onla bunla muhatap olmak zorunda değilim tek kişi bayan patronum o da çok anlaştığım biriydi.şu anda avantajlı birden 250 lira yükselmek de iyi para gerçekten ve burda yol parası masrafım olmayacak yemekleri gayet güzelmiş ve daha yaratıcı çalışmalar isteyen bir yer bende öyle istiyordum
bence cumartesi tam gün tatil olması ve maaşının 250 lira artacak olması şu dönemde sana ilaç gibi gelecek tatlımbirde tavsiyem yeni işine başlamadan kendine bi hafta kafa tatili ver
istifanın ardından hemen başlama
![]()
evet dimi. bence de ilaç gibi gelcek
bakalım işte asıl mesele ben buraya nasıl çıkacağımı sölücem off hiç sevmediğim durumlar canım:44:
benimde zorlandığım bir konudur bu özellikle de benim resmi olarak orda bulunmamın şart olduğu iş yerinde daha büyük sıkıntımdır :26: canım 15 gün öncesinde söylemek zorundasın çıkacağını, sen en kısa zamanda söyle en kısa zamanda da yerine birini bulsunlarordan daha iyi bi yer bulmuşsun çıkmak istemek en doğal hakkın, onlarda bunu kabul etmek zorundalar
![]()
öyle tabi benim burda resmiyetim yok zaten de..birde canım biz burda 2 tasarımcıyız.yani ben gittiğimde zaten bir kişi var burda ondan dolayı rahatım biraz.zaten ayın 5 inde maaş alıcam işte.ondan sonra çıkarım.ve geçenlerde bana kendini topla aklın sürekli nişanlında toplayamıyorsan gel açıkça konuşalım demişti çok sinirlenmiştim kendi yaptığı sistemsizliklere bakmıyorlar
![]()
sen gittiğinde oranın işlevi tehlikeye girmeyecek o zaman daha rahat çıkarsın tatlımgel açıkça konuşalım demiştiniz, açıkça konuşmaya geldim dersin
![]()