351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sorma canım bende yoktum bugün burdayım.Biber gazı bağımlısı oldu gidiş geliş:37: Ben de tavır yiyorum zaten sen ne karışıyosun senin düşünmen gereken benim diyo ama duyarsız kalamam nefes alıyorum ben burda yaşıyorum dedim:26: Sen hep aklımdasın aşkısııııı dedim:16::1: Affettirirsin kendini canım ya:1:
Valla aslan burcu pek tanıdığım yoktu ohh şimdi herkes aslan çıkıyo nerdeyse:32::1:
astrolojik olarak biz de zıt kutubuz amma velakin birbirimizi çekiyoruz işte:31:

Bende Tepkisiz kalamiyorum ne yazik ki neyse döndüklerinde fazlasi ile telafi ederiz nasilsa :77: Ramazan ayi cabuk gecer ondan sonra kavusma heyecani baslar insAllah:32: kizlar bu arada herkesin kandili mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin askerlerimizi korusun :16: insAllah

çalıştığını biliyorum cnm takipteyim :) okul olayını kaçırmışım :( hayırlısı olsun cnm inşallah biticek bu dertte :)

tez için bende çok sıkıntı yapmıştım da sıkıntı yaptığım kadar olmadı cnm kasma sende kendini sakin ol en güzel şekilde yapıcaksın savunmanı sende :) iş bulma derdine düştüm bende hala bir dönüş yok 15 günde daraldım iş bulamayacağım diye :( hangi bölümden mezun oluyosun cnm

Elektrik elektronik muhendisligi canim :( valla bende korkuyorum hocalarin karsisinda nasi yapcam diye ama bakalim.dua edin ins halledeyim canim

Elektrik elektronik muhendisligi canim :( valla bende korkuyorum hocalarin karsisinda nasi yapcam diye ama bakalim.dua edin ins halledeyim canim

hayırlısı olsun cnm Rabbim sana en güzel işleri nasip etsin :) heyecan yapma yeter bence heyecan yapınca bildiğini de unutuyorsun dualar seninle cnm :)

Günaydın..MİRAÇ KANDİLİNİZ mübarek olsun. Rabbim herkesin duasını kabul etsin..ve herkesin gönlüne göre versin.
Rabbim gönlümüzdeki askerlerimizin sağ sağlim ve çabucak gelmeleri.. sen dualarımız kabul et Ya Rabbim..... AMİN...

Merhaba Canım Hayırlı kandiller nasılsın?

İşin nasıl alışabildin mi? Ne zamandır takip edemedim seni geçen hafta da izindeydim eşin alışabilmiş mi?

Bircan kuzum, iyiyim sen nasılsın:31: okumustum iznini nasil gecirdigini ve kocisinin ask dolu bakislarini biliyorum :69:

Isimi sorma:50: zor gunler geciriyorum ama dayanmak zorundayim:44: esim kabullendi askerligi, cok şükür nazimiz, tribimiz, asiligimiz olmuyor, olmadi da bastan beri:nazar: bense bazen kabullenmis gibi oluyorum bazende dibe vuruyorum :26: ne zaman duvara toslayacagim belli olmuyor:25:

Ama bu aralar iyiyim, cok şükür:31:

Bircan kuzum, iyiyim sen nasılsın:31: okumustum iznini nasil gecirdigini ve kocisinin ask dolu bakislarini biliyorum :69:

Isimi sorma:50: zor gunler geciriyorum ama dayanmak zorundayim:44: esim kabullendi askerligi, cok şükür nazimiz, tribimiz, asiligimiz olmuyor, olmadi da bastan beri:nazar: bense bazen kabullenmis gibi oluyorum bazende dibe vuruyorum :26: ne zaman duvara toslayacagim belli olmuyor:25:

Ama bu aralar iyiyim, cok şükür:31:

:nazar: sen güçlü birisin eminim bir yere toslamadan atlatacaksın bu süreci eşinin alışma sebebide sensin sen iyi olunca o da iyi o iyi olunca sende iyisin dilerim günler çarçabuk geçer de kavuşursunuz...:16:

İş konusunda da İnşallah karşına güzel fırsatlar çıkar da sen de mutlu olursun diğer işin de de mutlu değildin ama sabret canım Allah'ın izni ile eşin döndüğünde belkide işten ayrılıp tatile gidersiniz..:9:

:nazar: sen güçlü birisin eminim bir yere toslamadan atlatacaksın bu süreci eşinin alışma sebebide sensin sen iyi olunca o da iyi o iyi olunca sende iyisin dilerim günler çarçabuk geçer de kavuşursunuz...:16:

İş konusunda da İnşallah karşına güzel fırsatlar çıkar da sen de mutlu olursun diğer işin de de mutlu değildin ama sabret canım Allah'ın izni ile eşin döndüğünde belkide işten ayrılıp tatile gidersiniz..:9:

Evet ya is hayatim düzene girmedi:44: hayirlisi olur insallah, baska bi is cikmazsa karsima, eylulde isi birakabilirim :31: guzel dileklerin icin tesekkur ederim kuzum:29:

yalnız söylemeden edemiicim bugün bana bi türlü geçmedi saniyeleri bile sayacak bi kıvamdayım çok sıkıldım vakit geçmiyorrrrrr:18:

Benim ofisteki MEHMET isimli 155 şafağım şuan 101 ..cumayı bekliyorum 99 olsun diye :(...
kızlar ben 2 tane mektup yazmıştım mehmedime..resimle birlikte göndermiştim. sürekli bakıyorum diyo.
oda bana göndericek en kısa zamanda
sizde yazdınızmı?

Son düzenleme:
Back
X