- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.481
Ne giyse bilemedi bu kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım lcw nin fiyatları değişmezki ben bakıyorum incecik hırka 39,90ilginçççç ya bizim burda da lcw fyatları çok uygun ama koton pahalı mesela. indirim olduğunda bile pahalı hattahırka falan buluyorum canım kışın bi şekilde hallediyorum zaten kalın kalın giyince bi yerimiz görünmüyo ama asıl yaz geldiğinde sorun oluyor. ince şeyler giymek istiyo insan bunalıyo. o yüzden diyorum kumaşı ince olan hafif bi tunik giyebilirim mesela. onların da çoğu polyester kumaş oluyor . o da çok bunaltıyo çünkü bildiğimiz naylon yani
hava alan pamuklu hafif ince şeyler ideal oluyo yazın..
bitsin artıııkkkk bu çileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:şu haziran bi bitseydiiiiiiiiiiiiii
Ne giyse bilemedi bu kizlar![]()
hepsi aynı işte 39,90 diyip milleti kandırıyolarcanım lcw nin fiyatları değişmezki ben bakıyorum incecik hırka 39,90aman ne fark etti güya kırk lira değil
evet kışın sorun yok ama yazın zor valla bende kendime yazlık ince şallar aldım hep kışlıktı benimliker çok sıcak oluyodu
bitsin artıııkkkk bu çileeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:
haniii nerdeeeeeee varrr haniiine yapsınlar canım etek diz altı pantolon bol olsun, sıfır kol olmasın derken seçenekler tükendiiii
biiyyruunnn ablalar 351 lere özel tunikkkk var hanımkız eteği vaaarrrr biiiiiyruunnnnn![]()
haniii nerdeeeeeee varrr haniiisen iyi anlarsın bizi hep kapalı giydiğin için .. gerçekten bu 351 erkekleri ne kadar kıskançmışş yaahu
![]()
Kızlar askerim yazıcıyla konuşmuş 16 Eylül kesilmiş -![]()
canım o zaman çok sıkı bağlama ve hava alan pamuklu kumaşlar tercih et.dur kız pazarcılık yapıyordum acık şurdaya anlarım kuzum sıcakta eşarbın içi boyun bölgesi özellikle çok yanıyo benim
![]()
çok sevindim canım bizimki de kesin 17 eylülmüş hıhhhh off yaKızlar askerim yazıcıyla konuşmuş 16 Eylül kesilmiş -![]()
ççook geçmiş olsun canım ya kendine yazık etmişsin niye bu hale getirdin ki:26: bol bol vitamin al meyve ye proteinli gıdalar ye kuruyemiş, pekmez falan destek yap kendine hem de sınav dönemindesin kendine gelmen gerek. bi daha da böyle yapma amaaMeraba şekerleriimmm
Sınavlarım başladığı için gelemedim 2 gündür şimdi bi fırsat bilip geliyim dedim biraz dinlenmece sonra yine ders başınaaaa
Bu hava değişiklikleri beni birden etkilemiş vallahi ben farkına varmadan:2: Gece birden bi ateşlendim titriyorum böyle duramıyorum resmen yerimde.Kalkamıyorum yataktan..Sonra gücümü toparladım kalktım ev arkadaşımı uyandırdım sabah ezanı okunuyodu yani taksi çağırdık gittik hastaneye38 derece çıktı ateşim :2: Üşütmüşsün soğuk algınlığı filan dedi doktor işte.Novalgin yaptı iğne.O da nasıl acıdı
İğne bi ara hiç bitmicek sandım valla :18: ki benim hiç iğne fobim serum korkum yok kan aldırmaktan tırsmam filan hiçbişeyim yoktur çok rahatımdır..
Neyse sonra tekkrardan aradık taksiyi geldik eve hava aydınlanıyodu resmen artık.İğne etkisini gösterip ateşim düşünce uyumuşum
İnsan çok boşlukta hissediyo kendini böyle durumda..Keşke anacığımın babacığımın yanında olsaydım arabayla vın vın götürürdü onlar beni hastaneymiş eczaneymiş filanHerşeyi kendim yapıyorum bu bitkinliğime çok koyuyo
Annemi özledim
![]()
O kadar stresliyim ki artık ağzım tamamen uçuk içinde gözümde arpacık çıkmıştı geçti o allahtan..Şimdi vitaminsizlikten dilimde bile aftlar çıkmışŞu son zamanlarda yaşadğım olaylar ve sınavlar derken çöktüm kaldım
![]()
Meraba şekerleriimmm
Sınavlarım başladığı için gelemedim 2 gündür şimdi bi fırsat bilip geliyim dedim biraz dinlenmece sonra yine ders başınaaaa
Bu hava değişiklikleri beni birden etkilemiş vallahi ben farkına varmadan:2: Gece birden bi ateşlendim titriyorum böyle duramıyorum resmen yerimde.Kalkamıyorum yataktan..Sonra gücümü toparladım kalktım ev arkadaşımı uyandırdım sabah ezanı okunuyodu yani taksi çağırdık gittik hastaneye38 derece çıktı ateşim :2: Üşütmüşsün soğuk algınlığı filan dedi doktor işte.Novalgin yaptı iğne.O da nasıl acıdı
İğne bi ara hiç bitmicek sandım valla :18: ki benim hiç iğne fobim serum korkum yok kan aldırmaktan tırsmam filan hiçbişeyim yoktur çok rahatımdır..
Neyse sonra tekkrardan aradık taksiyi geldik eve hava aydınlanıyodu resmen artık.İğne etkisini gösterip ateşim düşünce uyumuşum
İnsan çok boşlukta hissediyo kendini böyle durumda..Keşke anacığımın babacığımın yanında olsaydım arabayla vın vın götürürdü onlar beni hastaneymiş eczaneymiş filanHerşeyi kendim yapıyorum bu bitkinliğime çok koyuyo
Annemi özledim
![]()
O kadar stresliyim ki artık ağzım tamamen uçuk içinde gözümde arpacık çıkmıştı geçti o allahtan..Şimdi vitaminsizlikten dilimde bile aftlar çıkmışŞu son zamanlarda yaşadğım olaylar ve sınavlar derken çöktüm kaldım
![]()
Meraba şekerleriimmm
Annemi özledim
![]()
![]()
Meraba şekerleriimmm
Annemi özledim
![]()
![]()
ççook geçmiş olsun canım ya kendine yazık etmişsin niye bu hale getirdin ki:26: bol bol vitamin al meyve ye proteinli gıdalar ye kuruyemiş, pekmez falan destek yap kendine hem de sınav dönemindesin kendine gelmen gerek. bi daha da böyle yapma amaatekrar geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın? ailene söyledinmi? üzülürler şimdi yanında olmadıkları için.. yakın olsa çorba yapar iyileştirirdik ama Allah tan ev arkadaşın varmış. çok geçmiş olsun tekrardan..
canım benim ben o duyguyu bilirim bizim sınıftaki çoğu kşi ankaralıydı yani ailelerinin yanında kalırlardı ben bir sene boyunca kronik apandisitle boğuştum o nasıl bir ağrıdır...benim oda arkadaşlarımda hiç dönüp bakmazlardı bile tolga da aynı şehirde değildi hep ağlardım bir sene boyunca neden yanımda yoklar diye..babam olsa araba ile götürürdü diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum tatlım allah yardımcın olsun çok dikkat et uykuna ve beslenmene önem ver hiçbişe sağlığından değerli değil...öpüyorum çokça![]()
cnmmm çok geçmişşş olsunnn, şimdiii nasılsnn pekii? dikkat et kendineee