351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarrrr günaydınn hepinizee..

ilkaycımm canım benim doğum günün kutluu olsunn, sevdiklernleee kocişinleee nicee mutlu sağlıklı senelere... bu seneki doğum gününüü hafta sonu eşinlee başbaşa kutlarsnzzz daha güzell :) yeni yaşının dilediğin herşeyi getrmesi dileğiyleee :) ( senin doğum gün, benim yiğenimle aynı gün, o yüzden söylediğinde de unutmadmm tatlım :)

aaa ilkayın doğum günü müüü:53: bilmiyorduummm

Iyi doğdun ilkay cım...yaş kaç oldu 18 bittimi :)...
Nice mutlu senelere...eşinle ayrı geçirdiği ilk ve son doğum günün olur inşallah..

kızlarrrr günaydınn hepinizee..

ilkaycımm canım benim doğum günün kutluu olsunn, sevdiklernleee kocişinleee nicee mutlu sağlıklı senelere... bu seneki doğum gününüü hafta sonu eşinlee başbaşa kutlarsnzzz daha güzell :) yeni yaşının dilediğin herşeyi getrmesi dileğiyleee :) ( senin doğum gün, benim yiğenimle aynı gün, o yüzden söylediğinde de unutmadmm tatlım :)

Anim cok tesekkur ederim:31: bende farzet ki' ye yazdigimi gördün sandim ama daha öncesinde soyledigimde aklinda kalmasi daha hos:1:

Eki Görüntüle 733223

iiiiiiiki doğğğğduuuuuuuuuuuuunnnnn ilkaaaaaaaaay iiki doğğduuunnnnn ilkaaaaaaaaaaayyyyyyyyy , iiki doğğduuunnnnn, iiki doğğduuunnnnn , iiki doğğduuunnnnn İLKAAAAYY

Seymacim cook Teşekkürler:16: bide bizim bugün nikah yıldönümümuz .. kocisim yok böyle bi günde :25: tek tesellim cuma günü yanina gidecek olmak.. eger gidemeyecegim bi yerde olsaydi, cok mutsuz bi gun gecirirdim:25:

Iyi doğdun ilkay cım...yaş kaç oldu 18 bittimi :)...
Nice mutlu senelere...eşinle ayrı geçirdiği ilk ve son doğum günün olur inşallah..

Teşekkür ederim:16: bu isyerimde calismaya basladigimdan beri 'hic yasini gostermiyorsun' tepkileri aliyorum ben, yas ilerledikce hosuma gidiyor:1:
Evet bu son olsun:25:dun gece cok kötüydum bi daha boyle ayriliklar olmasin:26:

Anim cok tesekkur ederim:31: bende farzet ki' ye yazdigimi gördün sandim ama daha öncesinde soyledigimde aklinda kalmasi daha hos:1:

Seymacim cook Teşekkürler:16: bide bizim bugün nikah yıldönümümuz .. kocisim yok böyle bi günde :25: tek tesellim cuma günü yanina gidecek olmak.. eger gidemeyecegim bi yerde olsaydi, cok mutsuz bi gun gecirirdim:25:

cnmmmm ben nişanlımın yanınaa gtmedn öncee konuşmuştkkk :) sen söylemişn bndee aa fln dedm içimdn yiğenimlee aynı günn:1: olsnn bak haftaa sonuuu baş başaa en güzel kutlamayı yapacaksnzz sizzzz, seneye de inşşş bidee bebekkk olurrrr göbişteee:1:

cnmmmm ben nişanlımın yanınaa gtmedn öncee konuşmuştkkk :) sen söylemişn bndee aa fln dedm içimdn yiğenimlee aynı günn:1: olsnn bak haftaa sonuuu baş başaa en güzel kutlamayı yapacaksnzz sizzzz, seneye de inşşş bidee bebekkk olurrrr göbişteee:1:

Evet haftasonu bunu acisini cikartacagiz dimiiii:1: insallah seneye dogum günümde melegimde göbisimde olur:49:

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dün gece askerimi iki tane yangın hortumuyla ıslatmıslar cift hanelere düştü diye )))))

İlkaycımmm dogum günün kutlu olsun
Benimde dogum günümde sevdigim yanımda olamayacak (((
Pazartesine gelio o hafta yanına gidip eger nöbeti olmazsa pazardan kutlayalım diyoruz ((
Kolluk nöbetine baslamıslar hiçi taburda oldugu icin her hafta ctesi yada pazar sabah 8 den gece 12 ye kadar nöbeti var ((

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dün gece askerimi iki tane yangın hortumuyla ıslatmıslar cift hanelere düştü diye )))))

İlkaycımmm dogum günün kutlu olsun
Benimde dogum günümde sevdigim yanımda olamayacak (((
Pazartesine gelio o hafta yanına gidip eger nöbeti olmazsa pazardan kutlayalım diyoruz ((
Kolluk nöbetine baslamıslar hiçi taburda oldugu icin her hafta ctesi yada pazar sabah 8 den gece 12 ye kadar nöbeti var ((

Teşekkür ederim sedacim:31: 25 agustos evlilik yildonumuz o zamanda olmayacak kocisim:25: onu da gelince kutlariz artik:26: insallah nobeti olmaz da sende gidersin yanina, yan yana bi dogum günü gecirirsiniz:16:

canım rica ederim bak ne güzel siz evlisiniz ve evci çıkabiliyosunuz bizim o şansımızda yok:14: h.sonunu düşün rahatlaa.benim doğum günümde 30 temmuzda yine olmayacak sevdiğim:14: yıldönümüzde kutlu olsun tatlım benimmmmmm:16: allahım sizi nazardan kötü gözden korusun.bende umutlarımı seneye saklıyorum evlenince aşkitellam yapar güzel bi sürpriz artık:52:

doğumgünün kutlu olsun ilkay :16::16::16::16:
sen de kocam ve çağla gibi ikizler burcusun demek, severim ikizleri :38:
Rabbim hayırlı huzurlu güzel bir yaş nasip etsin :16:

ilkay ben de doğum gününü kutlarım.:31:doğumgünlerin inşallah hep sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, güzel geçer:119:

Back
X