351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bitecek tatlim:31: düğün öncesi zaten ciftler geriliyor istemeden .. bi araya askerlik girdi o yuzden tartismlariniz sık ve kırıcı olabilir:26: bu donemde ekstra sabır gerekiyor ve beklentilerimizi minimuma indirmek gerekiyor :31: siz 2 kritik dönemi ayni anda yasiyorsunuz, lutfen daha güçlü olmaya calis:31:

evett benim gözlemlediğim de öyle. muhteşem anlaşan bir çift tanıyordum, hep canım cicim vesaire.. ama düğün arifesinde devamlı tartışıyorlardı şahit oldum kaç sefer:26: allahtan kötü bir şey olmadı. eğer kimse alttan almasaydı , kötü sonuçlanabilirdi. idare etmek , sabretmek büyük bir erdem, başarabilen insanlara helal olsun

hah şimdi oldu evet :9: bende moral bulmak istediğimde onların tickerlarına bakıyorum 400 falan yazan vardı :30:

Allah sabır versinn bütün asker yolu bekleyenleree :26::26:
kazasız belasız sağ salim gelsinler de :72::72::72::72::72::72:
*
bak şimdi senin ticker azıcıkk kaldıı :15::15::15:

cnmm bazenn telde espri bile yanlış anlaşılıo ciddii söyledi sanıorumm bennn:1: o yüzdenn teldee çok konuşunca işin sonu kötüye gidio :)
haklısın telefon olayı sıkıntılı:31:
Bitecek tatlim:31: düğün öncesi zaten ciftler geriliyor istemeden .. bi araya askerlik girdi o yuzden tartismlariniz sık ve kırıcı olabilir:26: bu donemde ekstra sabır gerekiyor ve beklentilerimizi minimuma indirmek gerekiyor :31: siz 2 kritik dönemi ayni anda yasiyorsunuz, lutfen daha güçlü olmaya calis:31:
evet doğru canım ağır geliyo bana yeterince güçlü değilim sanırım.Birde hani bahsettiğim durum var ya o zorluyor beni çok güzel başlayan günümün nasıl biteceğini bilmemek bana acı veriyo:26:
bitecek kuzuuummmm üzülmee.. kızların da dediği gibi, herkes fikrini söylesin orta yol bulunsun. eğer bir taraf fikrinin doğru olduğunda diretiyorsa, sebebini açıklasın. mesela nişanlın neden kredi ile ev konusunda olummsuzsa onu açıklasın ama detaylarıyla açıklaması önemli . ki sen ikna olasın.

canım anlatıyo ama söylediği şey bana saçma geliyor. ona göre mantıklı. o da benim söylediklerimi mantıksız buldu nasıl olacak bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
kesinlikle Allah uzun dönemlerin yardımcısı olsun.. ama şimdi bizimkiler "kısa" dönem ya, kendimizi de ona göre ayarladık:26: kısa dönem diye diye kendimizi rahatlattık, şimdi niye zaman bu kadar yavaş geçiyo allahala diyoruz:44: o yüzden belki bu kadar sabırsızız.:50:

evett benim gözlemlediğim de öyle. muhteşem anlaşan bir çift tanıyordum, hep canım cicim vesaire.. ama düğün arifesinde devamlı tartışıyorlardı şahit oldum kaç sefer:26: allahtan kötü bir şey olmadı. eğer kimse alttan almasaydı , kötü sonuçlanabilirdi. idare etmek , sabretmek büyük bir erdem, başarabilen insanlara helal olsun

Bizde normalde pek tartisan bi cift degilizdir ama bizim bile gerginliklerimiz oldu :31: oluoyr malesef ve coguda senden bagimsiz konulardan oluyor :44: neyse ki atlattik o gunleri, simdi cikolatali gofretimin evimize gelmesini bekliyorum :31: olsun buna da şükür, gelecegi gün belli, engellerimiz kalkiyor, her gecen gun safaga yaklasiyoruz hatta her gecen saat dakika saniyeeeeeee:52:

ivet demi:21: 2 ay 28 gün 1.5 sene değil:21::30:

aynen ölee :34::34::34:
evrene pozitif enerji yayy :21::21::21::21:
onlar geri dönüşüm sağlicaktır sanaa :16::16::16:

kesinlikle Allah uzun dönemlerin yardımcısı olsun.. ama şimdi bizimkiler "kısa" dönem ya, kendimizi de ona göre ayarladık:26: kısa dönem diye diye kendimizi rahatlattık, şimdi niye zaman bu kadar yavaş geçiyo allahala diyoruz:44: o yüzden belki bu kadar sabırsızız.:50:

muhtemelenn :31::31::31:
vallahi 90 lar 80 ler geçiyo da son 10 gün geçmiyoo :27::27::27:

Evet kimsecikler kalmamis.. terkedilmis gibi :30:

Annemlerdeyim ben.. misafirler var ama sıkıldım yaa gitseler keske:44: kötü ev sahibiyim bugun:27: sen nasilsin napiyorsun:31:

bzde dee kmşular vardııı cnmm gelemedmm hiççç:1: ama saat geç olmuşşş gtsnlerr dee sen uyuu cnmm sabahh iş varr :)
burayııı böylee terkedilmiş görncee üzülüorummm benn

bzde dee kmşular vardııı cnmm gelemedmm hiççç:1: ama saat geç olmuşşş gtsnlerr dee sen uyuu cnmm sabahh iş varr :)
burayııı böylee terkedilmiş görncee üzülüorummm benn

Evet ya cok uykum var, yol yorgunlugumu atamadim hala:25:
Burasi ancak askerlerimiz geldiginde belli bi sure terkedilebilir:19: kizlar bos birakmayalim bu topigi:20:

Evet kimsecikler kalmamis.. terkedilmis gibi :30:

Annemlerdeyim ben.. misafirler var ama sıkıldım yaa gitseler keske:44: kötü ev sahibiyim bugun:27: sen nasilsin napiyorsun:31:

insanın keyfi olmayacınca misafir bile çekemiyor anlıyorum seni cnm :31:
iyiyim cnm gelinlik arayışına girdim bende beğendiğim modellerin resmlerini ayarlıyorum dikim düşünüyorum o yüzden iyi bir terzi arıyorum bide :) bu ara uğraşım bu :1:

bizimkilerde eskidi kızçeler bugünlerde uzun dönemler gelmeye başlıyor nişanlımın birliğine 3 kişi gelicekmiş onları bekliyoruz diyor sevnsem mi üzülsem mi bilemedim:31:

Evet ya cok uykum var, yol yorgunlugumu atamadim hala:25:
Burasi ancak askerlerimiz geldiginde belli bi sure terkedilebilir:19: kizlar bos birakmayalim bu topigi:20:

yokkk cnmm bennn düğündn snr daa hep gelirim, gndzz işyerndee bilgisayar zaten açık oluooo devamlıı yazarımmm buranın ben de yeri ayrııı bırakmamm :) evtt cnmm yaa sen erken yat aslndaaa yol yorgunluğuu vardr halaa

Back
X