kızlar selam nasılsınız ? pek yazamıyorum ama bütün sayfaları tek tek okuyorum :)
bizde kavga ettik bugün ilk kez

(
aslında konu büyütülecek bişey değil ama ..
şöyle anlatayım , biz bu hafta annesiyle yanına gideceğiz evi çıkarmak için, bende otele 3kişi o kadar para vereceğimize günlük kiralık evlerden tutalım dedim neyse tuttuk bi tane, ama adamla ilk kendisi konuştu sonra ben detayları sormak için konuştum, neyse adamla konuştuk annemle gelicem aşti den nasıl gelebilrim dedim adam da dediki : anlaşılan siz ankarayı bilmiyorsunuz ev aştiye yakın ben gleip alırım sizi, o an cok yoğundum aklıma da açıkçası kötü bişe gelmedi bende konuşuruz ben aştiye inince ararım sizi dedim.
allahım niye konuşuruz demişim de gerek yok biz taksiyle geliriz dememişim , tanımadığın adamın arabasına mı binceksin dedi ya dedim o an yoğundum düşünemedim cok bir de annen var yanımda ondan da kötü şey düşünmedim
iki bayansınız sonuçta ne işiniz var elalemin arabasında hala devam ettirdi bende tamam askım da uzatmaya gerek yok düşünemedim dedim, üstüne demez mi çocuklara bile küçükken ilk öğretilir tanımadıklarının arabasına binme diye daha da sinirlendim açıkçası evet konusunda haklı düşününce hak verdim zaten o an iş yoğunluğundan aklıma bile gelmedi bir an önce tutalm bitsin diye düşündüm, ama böle çocuklara bile bunu öğretiriz sen nası düşünmezsin bunu ben mi sölemeliydim diyince üzüldüm açıkçası
bende trip attım tepkilerine dikkat et benle konuşurken dikkatli konuş arkadasın yok karsında dedim.
iyi mi yaptım bilemedim ama ://