- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.441
ahahaha çok tatlı yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta kocam bugün 82 sayiyor nasil hesapliyor anlamiyorum ama asla kabul etmiyor ben 83 diyorumbende onunla 82 sizinle 83 sayiyorum artık fazla iddia etmedim, senin dedigin dogru dedim
![]()
bu aralar giyime kuşama para verirsek parayı çöpe atarız gibime geliyo biriktirmemiz lazımmm kendini tutttamam canım tavsiyen iiçin çokk sağoll en iyisi acele etmemek
![]()
ahahaha çok tatlı yaaasizin nişanla düğün arası kaç hafta/ay sürmüştü peki
![]()
kızlar yeğenime dua istiyorum sizden :26: bugün şişliye doktora gidicez göğüs cerrahisine .. dua istiyorum rana için.. henüz 8 yaşında kuzum..
oyy 8 yaşında mı melek gibidirrr okızlar yeğenime dua istiyorum sizden :26: bugün şişliye doktora gidicez göğüs cerrahisine .. dua istiyorum rana için.. henüz 8 yaşında kuzum..
Hafta ay mibiz 2 yil nisanli kaldik
![]()
ooo niye o kadar sürdü canım sorması ayıp:)
kızlar yeğenime dua istiyorum sizden :26: bugün şişliye doktora gidicez göğüs cerrahisine .. dua istiyorum rana için.. henüz 8 yaşında kuzum..
ilkay 14 yaş mı
birbirinizin çocukluğunu da gördünüz yani
naman Allah'ım
bu nasıl bir istikrar yaHu![]()
evettt uzun zaman sürdü dediğni hatırlıyorummSimdi biz 14 yasindan beri birlikte oldugumuz icin8 yilin sonunda artik adini koyalim ailem akrabalarimda bilsin rahat rahat goruselim istedik ve universite 3. Sinif bittiginde nisani yaptik
mezun oldugum yil yapamadik dugunu maddi sebeplerden, o yuzden 1 yil daha bekledik ve mutluluga kavustuk
![]()
evettt uzun zaman sürdü dediğni hatırlıyorummen güzelini ve en mantıklısını yapmışsınz canım. mutluluğa kavuşmak için beklemeye değer
nişandan düğüne de rahat rahat hazırlığınızı yapmışsınızdır tabi . o zamanlarda olsa ben de beklerdim ama şimdi nişanla düğün arasını fazla bekletmek istemiyorum ya yaşım kemale eriyo iyice
![]()
Tabi canim bekletmebiz en iyi ihtimalle 1 yil nisanli kalirdik zaten mecbur okulumun bitmesi icin ama okul bitince de yapamadik bi yil daha bekledik ama en guzeli kisa tutmak
![]()
kızlar bu mutfak araç gereçlerini yani çeyizleri internetten hiç alıyo musunuz?:26: örneğin karacanın online mağazası varmış şimdi baktım. gerçek mağazaya gidip beğenip, internetten almak daha mı uygun oluyoor fiyat olarak acaba?
hehe sen benim düşündüğümün tam tersini yapmışsıncnmmm ben hiç almadımm, hep mağazalarndn baktım aldımm.. beğendm şeyler oluodu internetten, gidip mağazasındn alıodumm