- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.501
Ohh be kurtuluyosun desene10 gün sonra 6 temmuz![]()

Ayyy bugüngelsen de teşekkür etsem dedim, tekrar teşekkürler canım haritalar içinnn. Az kaldı plakalara heyecanlıyız:))Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh be kurtuluyosun desene10 gün sonra 6 temmuz![]()
Ayyy bugüngelsen de teşekkür etsem dedim, tekrar teşekkürler canım haritalar içinnn. Az kaldı plakalara heyecanlıyız:))Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr![]()
O beni çözsün bana ne yaaa
Bozcaada miiiibiz bi yere gitmiyoruz ilk hafta evdeyiz, evimizi özlemiş kociskom
![]()
hıh ben geldim diyorum hiç özlememişsiniz![]()
O bizi çözecek 10 gün sonra merak etme kuzum
evet bozcadaikimizin de dinlenmeye ihtiyacı var,döndüğünde de misafirler falan derken hasret gideremeyiz diye böyle bir plan yaptık
![]()
cnmmm hoşgeldnn, bugnnn yoktunn nerelerdynn hiç göremedmm haaa dün akşamm da yoktunnn sennnnn, naptınn bakalmm
Ohh be kurtuluyosun deseneçok dua edicez biz sana merak etme
Ayyy bugüngelsen de teşekkür etsem dedim, tekrar teşekkürler canım haritalar içinnn. Az kaldı plakalara heyecanlıyız:))
Çöz bizi kpss
Ooohh 'bal' gibi planmis sizinki![]()
ANKARAdan döndüm kuzum sınavları bitirmiş bulunuyorum bir dersimden korkuyorum :18: 50 alsam yeter
ANKARAdan döndüm kuzum sınavları bitirmiş bulunuyorum bir dersimden korkuyorum :18: 50 alsam yeter
Kaçamak yapacağız![]()
Süper plan.10 gün kaldı canım ya
Çöz onu çöz
Eylül itibariyle gezeriz bizde canımbiz sevdiceğimle teskereyi aldığı gün bozcada'ya gidiyoruzz
![]()
ayy inş. tatlım bugün haritamın çıktısını aldım çok güzelcnmmm ii oldu bak üstndn yük kalktıı, inşş geçersnn deee tamamennnn yükü atarsınn zaten geçersnnn senn :)
Bende hemen biyerlere kacmak istiyordum ama kocis ilk hafta evde olalim dedisonra antalyaya gidecegiz galiba
ilk hafta misafir gelir bize de ama napalım yeniden birlikte uyuyacak olmak bile coook guzel
![]()
Bende hemen biyerlere kacmak istiyordum ama kocis ilk hafta evde olalim dedisonra antalyaya gidecegiz galiba
ilk hafta misafir gelir bize de ama napalım yeniden birlikte uyuyacak olmak bile coook guzel
![]()
Süper plan.Biz de düşünüyorduk öyle bi plan ama yattı
nişan nikah falan olmadığından izin alamicağım için bir hayal olarak kaldı tatil
bizim de nişan olaydı belki izin alabilirdim
ayy inş. tatlım bugün haritamın çıktısını aldım çok güzel
inşallah geçerim canım ya.olsun misafir de olsa hep onu göreceksin dediğin gibi yanında yatağında olcak![]()
aaa cnmm ben de yrn alcamm bu aradaa askerim sanaa teşekkür edioduu, bahsettim sizin harita ayrı diee, teşekkür ederzz dediii, fazlaa götrcmm arkadaşlarınaa da vercekmiş
kızlar bzdee bi yere gidemiyczz çok yoğun düğün hazırlığı olckk, ama inşş kasımda balayınaa giderizzz![]()
inşallah geçerim canım ya.olsun misafir de olsa hep onu göreceksin dediğin gibi yanında yatağında olcak![]()
Kuzum evinizin tadını çıkarınevli olsaydık muhtemelen biz de evimizde kalmak isterdik
![]()
aaa cnmm ben de yrn alcamm bu aradaa askerim sanaa teşekkür edioduu, bahsettim sizin harita ayrı diee, teşekkür ederzz dediii, fazlaa götrcmm arkadaşlarınaa da vercekmiş
kızlar bzdee bi yere gidemiyczz çok yoğun düğün hazırlığı olckk, ama inşş kasımda balayınaa giderizzz![]()
Canım sizinki daha iyi balayı yani![]()
Bosver balayi baldan tatli![]()
![]()
ahahahaa cnmm telefonları da kapatacaksınn, iletişim kesilckkkk herkesleee, kafanı dinliycnnn ohhhhh![]()