• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm geldğindee pekk gezmee fırsatımızzz olmıyckk, düğün telaşındnnn hopppp dieee işlere dalczz amaa snr art çokk ii bi balayı hakedioruzzz dimiii, gidelmm kafa dağıtalımmmm brzz:1: snr daa şubat gbi hafta sonuu bi yerleree kaçmak istiorum daha doğrusu ben herşeyi ayarlayıp sürpriz yapmak istiorummm :1: cumartesi de onlarn işi oluo maalesef, eğer onu ayarlayabilirsmm bu planı da hayata geçirmek istiorummm :)

Tabi ki tatlım o yoğunluktan sonra en büyük hakkınız:16:

Zaten tatil çok önemli değil elini tutsam yeter.:26: Düşünsenizee yaa o bile güzel ne güzellll:16:

Görmek bile çok güzel canım ya:16:bu hafta sonu tekrar gidiyorum askerime inşallah:17:öleceğim heyecandan şimdiden:52:

bideeee şöyleee güzelll yol cd alalımmm dimiii cnmm süperrr olurr :1: hangi cd olurr acabaa önerilerii beklermmm :1:

Siz kendinizde hazırlayabilirsiniz tatlim, hareketli muziklerden olusan bi cd yaparsiniz, yada flasha atarsiniz:34: biz flasha atıyoruz esimin gorevidir o, boyle uzun yolda ordan dinlemek daha iyi radyo heryerde cekmiyor hala bu cagda :63:

Siz kendinizde hazırlayabilirsiniz tatlim, hareketli muziklerden olusan bi cd yaparsiniz, yada flasha atarsiniz:34: biz flasha atıyoruz esimin gorevidir o, boyle uzun yolda ordan dinlemek daha iyi radyo heryerde cekmiyor hala bu cagda :63:

evtttt cnmmmm çokk ii fikir :) ben yabancı müzik pek sevmiorumm ama nişanlım bazıı yabancı şarkılarıı dinlemeyii seviooo hareketli olanları ben de pek sevmiorumm, bazennn çatışıoruzzz o konudaaaa :52:

Kayinpederin evraklari gonderdi mi canim fotografla nufus cuzdani fotokopisi:31: ayyy evci cikarmakta cok guzel :16:

cnmm aaa onu sorcaktımmmm ii hatırlattn tatlımm, nişanlım hiç bişey demedii, kayınpederimle dün konuştum kandil için aradımm ama o da bişey demediii, ben onu yrn kesin soraymm arttt

evtttt cnmmmm çokk ii fikir :) ben yabancı müzik pek sevmiorumm ama nişanlım bazıı yabancı şarkılarıı dinlemeyii seviooo hareketli olanları ben de pek sevmiorumm, bazennn çatışıoruzzz o konudaaaa :52:

Hepsinden karisik yaparsiniz artik, iki tarafta uyum saglar boylece evliliginizde yapmaniz gereken en onemli seyi baslatmis olursunuz, uyum saglamaya baslamis olursunuz:16:

cnmm aaa onu sorcaktımmmm ii hatırlattn tatlımm, nişanlım hiç bişey demedii, kayınpederimle dün konuştum kandil için aradımm ama o da bişey demediii, ben onu yrn kesin soraymm arttt

Aaa bi sor tatlim orda onlarin evraklari hazirlaniyor benim bildigim, boyle oncesinden gonderiyorsun.. cuma günüde imzaya cikiyor komutani imzaliyor sonra onu otele ve askerlik subeye imzalatip bi nushasini askerlik subede birakip digerini kislaya getiriyorsun:31: yani bizde oyle olmustu her yerin uygulamasi farklida olabilir:31:

Hepsinden karisik yaparsiniz artik, iki tarafta uyum saglar boylece evliliginizde yapmaniz gereken en onemli seyi baslatmis olursunuz, uyum saglamaya baslamis olursunuz:16:

Aaa bi sor tatlim orda onlarin evraklari hazirlaniyor benim bildigim, boyle oncesinden gonderiyorsun.. cuma günüde imzaya cikiyor komutani imzaliyor sonra onu otele ve askerlik subeye imzalatip bi nushasini askerlik subede birakip digerini kislaya getiriyorsun:31: yani bizde oyle olmustu her yerin uygulamasi farklida olabilir:31:

cnmmmm onu sorayımm inş son andaa terslikk çıkmazzz, uyum sürecimizz başlar arttt :) bazenn evliliğin sorumluluğu korktuoo benii cnmmm böylee garip birşeyyy, kendi evimm art bana uzak gelck, yepyenii düzenn olcakk, anlıosunn dimii cnmm çokk garip duygularr içindymmmm :)

Back
X