- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.681
iyiym valla sıcaklar dışında bi sorun yok çok şükürrbi de kpss tercihleri başladı ya onları araştırıyorum nereyi yazsam diye:44:...sen napıyosunn?
Ben tam gaz kpss'ye çalışmaya devam ediyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym valla sıcaklar dışında bi sorun yok çok şükürrbi de kpss tercihleri başladı ya onları araştırıyorum nereyi yazsam diye:44:...sen napıyosunn?
Ay benim ki son 1 haftayı bile saymıyo ya-![]()
Allah kolaylık versinnn... çok az kaldıı özgürlüğüneBen tam gaz kpss'ye çalışmaya devam ediyorum canımnereleri düşünüyorsun?
Günaydın fıstıklar![]()
günaaaydınn:)Bende bi fistigim o zaman gunaydinbana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum
![]()
Allah kolaylık versinnn... çok az kaldıı özgürlüğüne![]()
valla her yeri yazıcam sanırım çünkü pek fazla şansım yok zatenhayırlısı olsun diyorum... senin geçen sınavdan puanın var mıydı, tercih yapacak mısın
![]()
Bende bi fistigim o zaman gunaydinbana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum
![]()
günaaaydınn:)
ben onu eczaneye sormuştum beni yanlış anladı , uyku ilacı istedim sandıı."hayırrr ben uyku açmak için bişey istiyorum" dedim.. valla onlar uyuşturucu kategorisine giriyor öyle bir şey daha üretilmedi dedi
![]()
Yok dogal yontemler istiyorum, kahve demeyin ise yaramadı dün aksamilknuuuurrr
![]()
![]()
Amin canımgeçen yıldan puanım var ama kpssb kadrosu düşünmüyorum canım şimdilik.İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur
Soslu fıstık hem dekuzum kola-kahve karışımı diyeceğim de midene dokunabilir
üni.de proje zamanları beni ayakta tutabiliyordu
kafeinli herhangi bişey olabilir ama geçici bi enerji verir o da.. başka da bişey bilmiyom maalesef:26:
Soslu muuuuo kadar cok uyudum ki :26: sinav stresi sardi bunyemi galiba :18: sabah gözümü acamiyorum
![]()
eheh hadi bakalım fazla yüklenme amaaBugunde enerji icecegini deneyeyim![]()
Kuzum o zaman uykunu almışsındır dün gecebu akşam daha rahat olabilirsin.
Evett soslu![]()
kızlarr bi tanıdğım evlendi 1 ay falan oldu . evine ziyarete o çağırmadan mı gitmek gerekiyor hayırlı olsun demek için, yoksa onun çağırması mı gerekiyorşimdi yeni evli ya, rahatsız etmek istemiyorum ..:26: ama prosedür nedir onu da bilmiyorum yaa
bi yardım edin
amiiiin umarım sende o iş yerinden hayırlısı ile kurtulursunAllah sevgini artirsin canim![]()