- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.701
amiiiin umarım sende o iş yerinden hayırlısı ile kurtulursun![]()
İnşallah atanir, mutlu olurum canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiin umarım sende o iş yerinden hayırlısı ile kurtulursun![]()
İnşallah atanir, mutlu olurum canim![]()
Bence sen ara canim, sonucta bi ay olmusben hic cagirmadim çünkü, bana hayirli olsuna gelmek isteyen arar gelir dedim
![]()
kızlarrrr şirketteki bilgisayarrrr artt gtmişş, tek tek alıntııı yapamadımmm kırk saatte açmıooo :)
şeymacım renklii aldımmm çok güzelll olduu, koydum poşete götrcmmm nişanlımaa
kızlar kpss ye çok az kaldı ama yerler belli olmadıı yaa ona sinirr oluorummm![]()
Kızlar kızlaaaarrrrrrArada bi yazdım yazdım kayboldum vallahi özledim sizi.Artık tam gaz burdayım geldimm
Sınavlarım bittiiii,tatile gittiiiimmmm,şimdi evimde ailemin yanındayım ohh missNasıl özlemişim evimi yuvamı annişimi o güzel yemeklerini sevgiyi sıcaklığı
Biliyosunuz ben üst üste hastalıklar geçirince baya eksikliğini hissetmiştim anneminOh neyse geçti gitti o günler birlikteyiz artık
Sınavlarım bitti ama 1 tane dersim kaldıOnun için bütünlemeye gidicem artık..Ama geçerim çalışınca 1 dersten bişicik olmaz
Bu arada sorunlarımız hala devam ediyo ama geçen duygu seline kapılıp barıştık tekrardab...Uzun uzun artık anlatmaktan yoruldum neler olduğunu ama bilmiyorum artık..Şu süreç bitsin istiyorum gerçekten ömrümden ömür gitti artık
Ayrıca İlkay'ın dediği gibi bu şafak karışıklığı nolucak yaaa.Biz bugün mü geçtik yarın mı geçiyoruz plakalara:18: Vallahi azarı yerim ben sen saymıyosun bile daha kaça düştüğümüzü bile bilmiyosun diye askerimden
Ve Şeymacımmm sana özelden tekrardan yaziyim o zaman ben harita için![]()
şeymacım harita için çook teşekkür ederim çok şeker bir tasarım olmuş eline sağlıkbir türlü denk gelemdik fırsat olmadı teşekkür için k.bakma kuzum
![]()
Canım hoş geldin..iyi olmana sevindimm.herkesin şafağı farklı bizde 16 sını esas aldık plakalar için.
en uygunu bu olucak sanırım
sana mail gitmedi mi tatlım:44:
acrofobiciğim hoşgeldinn bayadır yoktun ve bayaa da sorunların vardı, merak etmiştim bu kız nerelerde diyekendini toparlamana iyileşmene çok sevindim ama inşallah askerinle de sorunlarını halledersiniz. daha önce dertleştiğimiz gibi; eğer halledemezseniz de kendini üzmemen gerektiğini, kendini ezdirmemen gerektiğini de biliyorsun
![]()
evet tatlım çıktı alınca daha güzel duruyo kuşe kağıda aldıysan kaygan olduğu için boyayamazsın ama:26:
Kızlar kızlaaaarrrrrrArada bi yazdım yazdım kayboldum vallahi özledim sizi.Artık tam gaz burdayım geldimm
Sınavlarım bittiiii,tatile gittiiiimmmm,şimdi evimde ailemin yanındayım ohh missNasıl özlemişim evimi yuvamı annişimi o güzel yemeklerini sevgiyi sıcaklığı
Biliyosunuz ben üst üste hastalıklar geçirince baya eksikliğini hissetmiştim anneminOh neyse geçti gitti o günler birlikteyiz artık
Sınavlarım bitti ama 1 tane dersim kaldıOnun için bütünlemeye gidicem artık..Ama geçerim çalışınca 1 dersten bişicik olmaz
Bu arada sorunlarımız hala devam ediyo ama geçen duygu seline kapılıp barıştık tekrardab...Uzun uzun artık anlatmaktan yoruldum neler olduğunu ama bilmiyorum artık..Şu süreç bitsin istiyorum gerçekten ömrümden ömür gitti artık
Ayrıca İlkay'ın dediği gibi bu şafak karışıklığı nolucak yaaa.Biz bugün mü geçtik yarın mı geçiyoruz plakalara:18: Vallahi azarı yerim ben sen saymıyosun bile daha kaça düştüğümüzü bile bilmiyosun diye askerimden
Ve Şeymacımmm sana özelden tekrardan yaziyim o zaman ben harita için![]()
Est. tatlım dert ettiğin şeye bakeee çıktısını aldın mı
Evet aynen çok fena sıcaklar artacakmış hattayok cnm almadım daha hava serinlesin biraz da çıkıp alacağım onu da :)
çok sıcak yanıyorumm
evet o olur bakcnmmm gazlıı kalemm kullanırımmm eğer boyamazsaa
iyi bari gelmiş mailinAyyy canım bana mail gelmiş bakmamıştım benteşekkür ederim canım benim iyiyim çok şükür
Sen nasılsın nasıl sevdiğinle aran
Evet canım haklısınSon aylarda çok sorunlar yaşadım hastalıklar filan üst üste geldi bide.3 kilo verdim.Bu benim işime yaradı ama bi anda verince yüzüm filan çöktü tabi
Yine bi gece olur da hepimiz dertlenirsek bende bi kaç kafama takılan şeyleri anlatiyim.
Konuşur rahatlarız hepberaber
![]()
stresle hastalıkla verilen kilo hiç güzel olmuyor canım dediğin gibi genelde yüzden gidiyo:26: sen anlat istediğin zaman .. yardımcı olabilrsek ne mutlu bize.. aslında hepimiz dertliyiz sonuçta beklemek çok zor ve başka başka sıkıntılar da var herkesin hyatında, ama bastırmaya çalışıyoruz unutmaya çalışıyoruz belki ondan pek konusunu açmıyoruz.Ayyy canım bana mail gelmiş bakmamıştım benteşekkür ederim canım benim iyiyim çok şükür
Sen nasılsın nasıl sevdiğinle aran
Evet canım haklısınSon aylarda çok sorunlar yaşadım hastalıklar filan üst üste geldi bide.3 kilo verdim.Bu benim işime yaradı ama bi anda verince yüzüm filan çöktü tabi
Yine bi gece olur da hepimiz dertlenirsek bende bi kaç kafama takılan şeyleri anlatiyim.
Konuşur rahatlarız hepberaber
![]()
Kızlar yarın mı geçiyoruz plakalara hep beraber olalım ayrı ayrı olmasın
evet canım yarııınn düzceye selam yola devam dicezzz![]()