- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.721
Heyyyy plakalar
biz burdayizzzz yarin görüşüruuuuuuuzzz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.. yine doktordaydım cerrahpaşada.. sabah 6 dan beri yollardayım başıma ağrılar girdi artık...
nihayet geldik plakalara... çoğumuzda alt kısımda 81 yazıyor.. dün bitip ertesi günümü başlıcaz..
merhaba kızlar.. yine doktordaydım cerrahpaşada.. sabah 6 dan beri yollardayım başıma ağrılar girdi artık...
nihayet geldik plakalara... çoğumuzda alt kısımda 81 yazıyor.. dün bitip ertesi günümü başlıcaz..
canımm ne oldu![]()
Canım yeğenim için gittik omurga eğriliği var.
geçen hafta göğüs cerrahisi, bu hafta ortopedi..filmler vs çekildi..haftaya tekrar götürüp göstericez..
kırmızııııı mesela çok belirgin bi renkDüzceyi hangi renk boyasakki![]()
kırmızııııı mesela çok belirgin bi renk![]()
hehe evet hem de heyecanlandırıcı ilk boyama için heveslendirici olabilir:):)güzel fikir canımmbayrağımızın rengi hem
bugün çok mutsuzum kızlar aslında bir kaç günden böyle olcağı belliydi sanırım sevdiğim 2gündür nerdeyse benle hiç ilgilenmedio da kendince haklı tabi ama üzülüyorum engelliyemiyorum bunu bugün 10dk tel.de zor konuştuk arkadaş çocuk gibi hareketler yapan bir sürü insanın içinde konuşmaya çabaladı garip sesler mi çıkartmadılar bizim ki yine gömüldü tel.e yenge diye bağırmalar mı dersiniz o kadar kötü oldum ki
kimlerin içinde kalmışta sevdiğim bilmiyomuşum nasıl biticek bu 80 gün hiç bilmiyorum
bide içip kışlaya gelen sorunlu vardı tabi çarşı izninden geç dönmüş bağıra bağıra gelmiş sevdiğimde revirci zor zaptettim de komutan bişey yapmasın diye dedi sonra ayıltmıi biraz komutana bildirmiş hastane falan derken bide sarhoş toplamış ne zor şeymiş beklemek hele ki böyle bir garip ortamdan birinin normal gelmesini beklemek korkmaya başladım iyice![]()
cnmmmm evttt kimmlerleee uğraşıolarrrr, nelerr görüolarr amaa geçickkk bakk arttt plakalara geldk,, eskiden çok uzaktıı amaa şidi daha kolayy olcak her şeyyy, çoğu zaman bzm de öylee bağırannn zeki müren taklidi yapan, çakmak patlatmaya çalışannn amaaa geçickk bticekkkkk
o ortamda sağlam psikoloji mi kalır kimbilir ne halde döneceklerçok umutsuzum ben geçiceği konusunda bugün fazla ağır geldi bana ilk defa bu şartlar altında konuştuk ne zaman sorsam iyiyim sorun yok arkadaşlarla diyodu bugün o da çileden çıktı bir sürü bağırdı ama inat gibi bağırmaya devam ettiler garip garip ses çıkarttılar kimbilir tel. kapanınca neler oldu
![]()
yokkkk cnmmmm hiç bişeyyy olmazz mrkk etmee bakk bizim ordaa çoğu konuşmadaa aynı olayy oluoo, nişanlım sinirlenio söyleniooo snrr bitioo gidioo, o yaştaki insann bunu öğrenememişş cnmm napcnnn herkesss çeşit çeşitt maaleseff
Canım 16sına göre ayarladık ortak olsun diye yarın 81 olucak burdaki şafaksayar zaten yanlışmış.neyse zaten biz 16sını sayıyoruz dahil yani.![]()
o ortamda sağlam psikoloji mi kalır kimbilir ne halde döneceklerçok umutsuzum ben geçiceği konusunda bugün fazla ağır geldi bana ilk defa bu şartlar altında konuştuk ne zaman sorsam iyiyim sorun yok arkadaşlarla diyodu bugün o da çileden çıktı bir sürü bağırdı ama inat gibi bağırmaya devam ettiler garip garip ses çıkarttılar kimbilir tel. kapanınca neler oldu
![]()
aynen cnm bende çok korkuyorum önümü görememek bişey yapamamak zor geliyor karanlık bir yolda ilerliyoruz resmen bir çok hayal plan var hali hazır da gerçekleştirememek.... neyse sonunu getirmicem cümlenin bol bol dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor ki ztn Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin bizeCanım çok haklısın bende çok korkuyorum nasıl bi psikolojiyle gelicekler diyegeldiklerinde uyum sağlayamıcaklar çok korkuyorum heşeyden
Benim sevdiğim 68den 62 kiloya düşmüş.Zaten minyon yapıdaydı bizim boylarımız aynı.resmen ben iri kalıcam yanında rezillik
bide sizinkilerde olmuş mu bilmiyorum ama 100ün altına düşünce şafak uzun dönemler kısa dönemleri hortumla ıslatıyolarmış
Bikaç kişiye yapmışlar.Benim erkek arkadaşım soğuk yapıda biri olduğu için ona bişey yapmamışlar tabi ama biri yüzsüzlüğüne yapsaydı düşünemiyorum allahımmm
sevgilim çıldırırdı vallahi olay çıkardı orda yaaa
![]()
bzmmm binadaa işyeri olan bi dairenin buzdlabının motoru yandıı, alarm çalıoo fakatt sürekli çalıo die kmse umursammaış, itfaiye geldi allhtan söndürüldüüü hemennn çok olaylııı birrr geceeeydii kızlarrrryaşlı bir teyze farketmiş yan binadann, çok şükürr kimseye bişey olmadann atlattık ama binadaa duman ve kokuu çok kötüüü
![]()
aynen cnm bende çok korkuyorum önümü görememek bişey yapamamak zor geliyor karanlık bir yolda ilerliyoruz resmen bir çok hayal plan var hali hazır da gerçekleştirememek.... neyse sonunu getirmicem cümlenin bol bol dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor ki ztn Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin bize
çok geçmiş olsun cnm korkusu bile yetmiştir size şükür ki herkes iyimiş :26: