• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kalemlerimi akşam alıp yarın 2 il boyucam.. özel olsun kalemler onlarıda saklıcam çünkü :21:
:72: :72: :72: :72: :72: DÜZCEYE SELAM YOLA DEVAM....81 BAŞKADA YOK :72: :72: :72: :72: :72:
hep bunu demek istemişimdir :27:

Son düzenleme:
kalemlerimi akşam alıp yarın 2 il boyucam.. özel olsun kalemler onlarıda saklıcam çünkü :21:
:72: :72: :72: :7o: :72: DÜZCEYE SELAM YOLA DEVAM....81 BAŞKADA YOK :72: :72: :72: :72: :72:
hep bunu demek istemişimdir :27:

Bi gönüllü belirleyelim hergün hangi ilde oldugumuzla ilgili bilgi versin miii, hani 349lar yapiyordu ya o sehri kisaca tanitan bi yazi resom biseyler koyuyorlardi:44:

giremediğimiz sabahlar olabiliyor. eğer gönüllü çıkmazsa şöylede yapabiliriz.. sabah ilk giren kişi gönüllü olabilir. yada bi sonraki herhangi bir kişi bugün ben hazırlıyım diyebilir.. veya o kişi girdiğinde kimse yoksa hazırlar..

giremediğimiz sabahlar olabiliyor. eğer gönüllü çıkmazsa şöylede yapabiliriz.. sabah ilk giren kişi gönüllü olabilir. yada bi sonraki herhangi bir kişi bugün ben hazırlıyım diyebilir.. veya o kişi girdiğinde kimse yoksa hazırlar..

Ilk giren yapabilir ama insallah duzenli olur:31: nerden ayarliyorlardi fotograf ve yaziyi bilen var mi:31:

e-sehir diye bir sitede genel bilgi bolumunde yazanlari ve resimler bölümünden de bi resim ekleyebiliriz ama ben tabletten girdigim icin kopyalama isini yapamadim kizlar biri bakabilir mi:31:

Oynat bizi bebisim:9: cok şükür plakalari gördük, biraz daha rahatladik :31: "safak sıkıştırıyor" diyecegimiz günlerde gelecek:emir_bebek:

Sıkıştırrr bizi ey safak :-D
e-sehir diye bir sitede genel bilgi bolumunde yazanlari ve resimler bölümünden de bi resim ekleyebiliriz ama ben tabletten girdigim icin kopyalama isini yapamadim kizlar biri bakabilir mi:31:

Ben de tel.den giriyorum kuzum ama belirli birisi olmazsa o iş karışır.

Back
X