• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kuzularr selamm bence rastgele olsun, ilk giren koyabilir veya farklı farklı kişiler de bilgi, resim ekleyebilir:31:, mesela ben şimdi başlayabilirim: düzce ile ilgili bi resim koyamyı deneyeyim bakalım becerebilecek miyim:1: başka biri de yazı ekleyebilir şu an, benden sonra:31: böyle daha zevkli olur bence hep aynı kişi yapmasın o işi..
haydi bismillahh:32: $duzce_merkez.webp

kuzularr selamm bence rastgele olsun, ilk giren koyabilir veya farklı farklı kişiler de bilgi, resim ekleyebilir:31:, mesela ben şimdi başlayabilirim: düzce ile ilgili bi resim koyamyı deneyeyim bakalım becerebilecek miyim:1: başka biri de yazı ekleyebilir şu an, benden sonra:31: böyle daha zevkli olur bence hep aynı kişi yapmasın o işi..
haydi bismillahh:32:Eki Görüntüle 743571

Canim ama resim ve yazı ayrı ayrı olmaz ki karışıklık olur.

niye ki? zaten "27 haziran" tarihinde Düzce'den bahsedeceğimiz belli .:31: yarın 28i yarın bahsetmicez, başka şehre geçicez..:34:
ne bilim bana böyle eğlenceli geldi. herkes bişeyler eklese, muhabbet olur ,güzel olur gibi...

Bilemedimki bende.. her sabah giremediğim için gönüllü olamam ben... ama karışık yaparsak bende paylaşımlar yapmaya çalışabilirim kızlar.. illaki ogün birimizden birimiz o gün için gönüllü olabiliriz... mesela ben tokat ( 60)ve urfada (63) gönüllü olabilirm şimdiden söyliyim :27:

Tamam o zaman kizlar hergün kim yapabilirse o eklesin:31: biri eklese de digeri paylasmak istedigi varsa paylasir:31: memleketlerimiz olursa o kisi genis bilgi de verebilir :32:

Düzce Genel Bilgiler
Yüzölçümü: 2593 km2(göller dahil değildir)

Nüfus: 338.188 (2010)

İl Trafik No: 81

Düzce Batı Karadeniz’in tek antik kenti olarak ayakta kalan, tarihi M.Ö. 1390 - 800 yılları arasında hüküm süren Eti Medeniyeti'ne uzanan, Orhan Gazi komutanlarından Konuralp Bey tarafından 1323’de Osmanlı topraklarına katılan; günümüzde önemli idari, ekonomik ve sosyal gelişmelerle hep yükselme yolunda ve birçok alanda gelişimini sağlayacak alt yapısı mevcut; 17 Ağustos ve 12 Kasım Depremleri'nden sonra kısa sürede toparlanacak güçte olan bir ilimizdir.

Bütün Anadolu’yu büyük merkezlere bağlayan ve özellikle Ankara – İstanbul gibi iki büyük kent arasında, TEM otoyolu güzergahında Ankara ve İstanbul’a ön bahçe özelliğindedir. Başkent Ankara’ya en kısa mesafede denizi olan yerimiz Akçakoca’dır. Mavi ile yeşilin kucaklaştığı, Karadeniz sahilleri, büyük alanları kaplayan zümrüt ormanları, sayısız gölleri ve yaylaları, kaplıcaları, tarihi zenginlikleri saklayan; diğer taraftan büyük milletimizin çok zengin gelenek ve güzelliklerini sürdüren bir ilimizdir.

Yağmur ormanları olarak adlandırılan ormanları, birbirinden güzel yaylaları, tabiat harikası Samandere ve Güzeldere Şelaleleri, Efteni Kuş Cenneti, mağaraları, kaplıcaları, akarsuları ve Batı Karadeniz Bölgesi'nin ayakta kalan tek antik kenti Prusias – Konuralp Müzesi ile görülmeye değer, çok güzel bir şehrimizdir.

niye ki? zaten "27 haziran" tarihinde Düzce'den bahsedeceğimiz belli .:31: yarın 28i yarın bahsetmicez, başka şehre geçicez..:34:
ne bilim bana böyle eğlenceli geldi. herkes bişeyler eklese, muhabbet olur ,güzel olur gibi...

Yani bir düzen olmaz öyle. Resim ve tüm özellikler birlikte verilse daha güzel olur. Diğer türlü sevmedim.Kim yapmak isterse o gün yapsin.

kızlarrr öğrendmmm ben de nasıl yapılcağınıı, ben de nişanlımın yanındn dönüncee yaparımm, bakarım sabah yapmayan olursa yaparımm, ilk gelenn yapabilir aslnda resim ve bilgileri veripp

Öhömm öhöömmm topluca anlatiyim ben o zaman Düzcemizi:42:

Düzce, Düzce ilinin merkezi olan şehirdir. Düzce eskiden Bolu iline bağlı bir ilçeydi. Ancak 12 Kasım 1999 depreminden sonra oluşan hasarın daha hızlı onarılabilmesi için 81. il yapılmıştır.

Düzce plaka kodu:81

Düzce nüfusu:338.188

Neleriyle meşhurmuş onları da görelimm:Samandere, Güzeldere, Aydınpınar, Sarıyayla, Saklıkent ve Aktaş Şelaleleri,Fakıllı, Sarıkaya ve Aksu Mağaraları, Akçakoca Turizm Merkezi, Efteni Gölü ve Kaplıcası, Konuralp Müzesi, Sakarca, Topuk, Kardüz, Odayeri , Torkul Yaylaları

Düzce'ye selam yolumuza devaam:72: :10:

Eklentiler

• $duzce.webp
    $duzce.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 28
kızlarrr öğrendmmm ben de nasıl yapılcağınıı, ben de nişanlımın yanındn dönüncee yaparımm, bakarım sabah yapmayan olursa yaparımm, ilk gelenn yapabilir aslnda resim ve bilgileri veripp

Resim ve tanitimi ayni anda verilirse daha guzel olur tatlim bencede :31: ben bilgisayardan girmiyorum o yuzden zor olur benimki:31:

Resim ve tanitimi ayni anda verilirse daha guzel olur tatlim bencede :31: ben bilgisayardan girmiyorum o yuzden zor olur benimki:31:

cnmmm sabahlarıııı gelebildiğim zamannn bakarımm eğer yapılmadıysaa yaparımm bndee.. resim ve bilgiyii bi araada veririm.. dediğim gbi olmz mı? erkenden gelen bakar kimse bişey paylaşmadıysaa o günlük eğer yapabiliosa o kişi paylaşır

Bilemedimki bende.. her sabah giremediğim için gönüllü olamam ben... ama karışık yaparsak bende paylaşımlar yapmaya çalışabilirim kızlar.. illaki ogün birimizden birimiz o gün için gönüllü olabiliriz... mesela ben tokat ( 60)ve urfada (63) gönüllü olabilirm şimdiden söyliyim :27:

Tokatlımısın canım :))

Kızlar selam nasılsınız ?? :)
Bence de ffoto ve bilgiler birlikte olsun
Bende cepten girfigim icin zor yaparım ://
Ama foto ve bilgilerin hangi siteden alındıgını sölersek sabah ilk giren bilgileri yayınlar ))))

Kızlar selam nasılsınız ?? :)
Bence de ffoto ve bilgiler birlikte olsun
Bende cepten girfigim icin zor yaparım ://
Ama foto ve bilgilerin hangi siteden alındıgını sölersek sabah ilk giren bilgileri yayınlar ))))

O zaman şöyle söyleyeyim mi, iyi bi site bulalim bu bilgileri bulabileceğimiz, ilk giren yani ilk yapabilen o sitede buraya koysun tanitim ve resimleri :31: bi kere olmasi yeterli bi daha bi daha yapilmasina gerek yok:46:

Ben genelde geç giriyorum siteye ama yapamayan olursa yayınladığım gibi yayınlarım ben yine benim için bi zevk canlarımm:1:

ama bende 64(Uşak),10(Balıkesir),04(Ağrı tabikide :1:) buralarda full gönüllüyüm haberiniz olsun.64'ü başkası yapmış göriyim popoya şaplak gelir vallahi söyliyim :20: :27: :1:

Yani bir düzen olmaz öyle. Resim ve tüm özellikler birlikte verilse daha güzel olur. Diğer türlü sevmedim.Kim yapmak isterse o gün yapsin.
düzenli kızzzz senii için rahat etmedi dimi:1: evet canım bence de bi kişiye vermeyelim o sorumluluğu çünkü zor olur her gün girmesi:31: o gün ilk giren yapsın,ama isteyen olursa sonradan ekleme yapılabilir dimi.. ne de olsa herkes özgür istediğini yazmakta:37:
Canim cevap yazdigin yerin biraz altinda "eklenti ekle" var ordan yapiyorsun:31: dosya sec, yükle .. takip edersin gerisini:31:
ben ordan yapmadım o yüzden küçük oldu benim resim sanırım:26: bi dahakine daha güzel yapcam inşallah:9:
Öhömm öhöömmm topluca anlatiyim ben o zaman Düzcemizi:42:

Düzce, Düzce ilinin merkezi olan şehirdir. Düzce eskiden Bolu iline bağlı bir ilçeydi. Ancak 12 Kasım 1999 depreminden sonra oluşan hasarın daha hızlı onarılabilmesi için 81. il yapılmıştır.

Düzce plaka kodu:81

Düzce nüfusu:338.188

Neleriyle meşhurmuş onları da görelimm:Samandere, Güzeldere, Aydınpınar, Sarıyayla, Saklıkent ve Aktaş Şelaleleri,Fakıllı, Sarıkaya ve Aksu Mağaraları, Akçakoca Turizm Merkezi, Efteni Gölü ve Kaplıcası, Konuralp Müzesi, Sakarca, Topuk, Kardüz, Odayeri , Torkul Yaylaları

Düzce'ye selam yolumuza devaam:72: :10:
ooo çok güzel olmuş bu arada her şehri öğrenicez sanırım bu vesileyle:31:

Back
X