- Konu Sahibi esraylmz03
- #8.841
150 dimiBu arada gerçekten çok mutluyum. döndüğünde beraber gideceğimiz tatil planlarını yapmaya başladıkUsta birliğine geçince cidden günler çabuk geçiyormuş. burada şafağın 150 yazdığını hatırlıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
150 dimiBu arada gerçekten çok mutluyum. döndüğünde beraber gideceğimiz tatil planlarını yapmaya başladıkUsta birliğine geçince cidden günler çabuk geçiyormuş. burada şafağın 150 yazdığını hatırlıyorum
![]()
aynen ben de. diğer türlü kafam karışıo
sevgilimle bana özel.. her gün onunla telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken gece yarısını bekliyoruz şafak atması için. o yüzden onunla beraber boyamak istiyorum.umarım kusura bakmazsınız. honored'in dediği gibi uyum sağlarım. ama kendi şafağımı da buradan söylerim. Kusura bakmayın
şafak 79'a son 2 saat![]()
kızlar selam nasılsınız :)
kpssyle ilgilinen arkadaşlara bi sorum olucak ben genel kültür genel yetenekten geçen yıl girmiştim öylesine... devlet düşünmüyordum şimdi düşünmeye başladım bu puanımı nerelere tercih etmek için kullanabilirim tercihler nasıl oluyor kendi alanım dışında da tercih olabilir nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz:26:
Bu arada gerçekten çok mutluyum. döndüğünde beraber gideceğimiz tatil planlarını yapmaya başladıkUsta birliğine geçince cidden günler çabuk geçiyormuş. burada şafağın 150 yazdığını hatırlıyorum
![]()
kızlar selam nasılsınız :)
kpssyle ilgilinen arkadaşlara bi sorum olucak ben genel kültür genel yetenekten geçen yıl girmiştim öylesine... devlet düşünmüyordum şimdi düşünmeye başladım bu puanımı nerelere tercih etmek için kullanabilirim tercihler nasıl oluyor kendi alanım dışında da tercih olabilir nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz:26:
devletle ilgili malesef bi bilgim yok biroya sordum o da şu an sağlıkla ilgili tercihlerin olabilceğini söyledi aldığım puanla ne yapabilceğimi bilemedim de danışıyım dedim saol cnm :)Nerelere derken:44: hangi bölümü okuduysan onun tercihini yaparsin canim, yada düz memurluk tercihi yapabilirsin ..
Biz de yarin 81 diyoruz çok şükür![]()
bugün mutluluktan ağladım. Az kaldı artik.
Tercih kılavuzunda sartlar yazıyordur canim
Duygulandırdın beniÇok özledimkollarını bana sarmasını, omzunda gözlerimi kapatıp huzur bulmayı, kokusunu içime çektiğimde dünyada bundan daha güzel bir koku olmadığını hissetmeyi...kavga edince elimi sıkı sıkı tutup, kızsam da seni çok seviyorum ifadesiyle gözlerime bakardı...biterdim o an...biterdi kızgınlıklar...Ona ait her şey çok güzeldi, elleri çok güzeldi mesela, uzun parmakları şekilliydi, yüreğimi avucuna alabilecek kadar kocaman, bir kelebeği öldürmeden tutabilecek kadar narin...gözleri güzeldi, derin bir kahverengiliğin içinde, huzur veren bir siyahlığı vardı..sevmek çok güzeldi, güzel ama özlemek ne zormuş!
![]()
Duygulandırdın beni![]()
inşallah canım benimmm ben gök mavisine boyadım düzceyi sen?
Betül merhaba canımm.tatiller hep çabuk bitiyo zaten hıhsen sürekli orda mı yaşıyorsun canım.Daha sık uğra buralara görüşemiyoruz
![]()
150 dimioff ne berbat ne zor günlerdi
ayy hatırlamak istemiyorum Allah bi daha böyle zorluk yaşatmasın bize
her 6 ayda veya denk gelirse 3 ayda bi türkiyeye gelmeye calisiyorumislerin yogunlundan buraya pek yazamasamda okuyorum devamli canim
![]()
hmm anladım canımmm.Artık bitsin ya sabrım tükendi sanki bugün
hmm anladım canımmm.Artık bitsin ya sabrım tükendi sanki bugün
ayy canım aynen emniyeti diyosun sen ve evet hacı yusuf.ve bende hacı yusufta kalıyorumne zaman gidiceksin bandırmaya bi daha haberim olsun görüşürüz ki
![]()
erkek arkadaşım Düzceli benim. sen Düzce'de misin şuan =))
aaaaaaTarih belli deil canım eylülde evi ögrencilere kiraya verip balıkesire tasıncak büyük ihtimal :/
Safagin Osmaniye olmasi guzel ama asagida yazan "79" daha güzel70'lere hosgeldiniz
![]()