• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende gitmek istiyorum ama imkanım yok :14:
niye canım ?:26:
Ikinize de iyi gelir görüşmek canim, imkanin varsa git.
Ayrilik zor oluyor ama emin ol onu ilk gönderdiğin gün kadar acitmiyor.
doğru söylüyorsunn artık dayanamicam gitmem gerek.. bi yerden sonra dayanma gücü kalmıyor galiba
Bence de git canim:16: ruhunuzu dinlendirmis olursunuz :16:
evet ben o gazla bikaç gün idare ederim:16: sonra tekrar başlar özlem:31:

kızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar

Bize hiç iyi gelmedi vallahi bu ayrılık...İkimizde pek olgun değilmişiz sanırım.:50: (Hala kendimde bişeyler bulabiliyorum yani...) Bu süreci kaldıramadık.Yaramadı bize.Hala büyük bi sabırla bekliyorum ama sonucunda bu süreç bize neyi gösterir hiç bilmiyorum.:50:

Bende gitmek istiyorum ama imkanım yok :14:

Bende diyorum aynısını.Keşke gitme imkanım olsa diye:14: Belki farklı olurdu,belki bi umut ışığı görürdüm ama..Herşey bana zor sanki:25:

Bize hiç iyi gelmedi vallahi bu ayrılık...İkimizde pek olgun değilmişiz sanırım.:50: (Hala kendimde bişeyler bulabiliyorum yani...) Bu süreci kaldıramadık.Yaramadı bize.Hala büyük bi sabırla bekliyorum ama sonucunda bu süreç bize neyi gösterir hiç bilmiyorum.:50:

Bende diyorum aynısını.Keşke gitme imkanım olsa diye:14: Belki farklı olurdu,belki bi umut ışığı görürdüm ama..Herşey bana zor sanki:25:

Hayirlisi olsun senin için tatlim.

Canım hayattaki zorluklar önemli kararlar vermede bir süzgeç gibi adeta, hayatında olmayı hak edenler, senin hak ettiklerin süzgeçin üstünde kalıcak, olmaması gerekenler elenecek.Evet acı ama bu böyle...Her şey için hakkında hayırlısı olsun.Allah verdiğini gönlünüze razı eylesin...

Anladim canim, belki önümüzdeki gunlerde olabilir insallah :16:

Çok isterim, baş başa olmasak bile elini tutarım, sarılırım bi koklarım, aynı yerde nefes almak bile güzel, o bile yeter... yeter ki göreyim:14: artık kendime yalan söylemekten yoruldum.Özlemiyorum diyorum kendime hep.

Çok isterim, baş başa olmasak bile elini tutarım, sarılırım bi koklarım, aynı yerde nefes almak bile güzel, o bile yeter... yeter ki göreyim:14: artık kendime yalan söylemekten yoruldum.Özlemiyorum diyorum kendime hep.

Sen bence kayinvalidenlerle tekrar bi konus canim, olmadi ailenden biriyle gidersin eger annenler tek basina gondermek istemezlerse:31:

Ayni durumu canim yogunbakimda.bugun psilog a goturdum arkadasimi.duzelecek diyor doktorlar.sisme olmus beyninde bazen taniyor bazrn tanimiyor esini.insallah duzelir canimm.ben ozel atmiyorum.mesaj sayisi 100 olmaliymis:(

Anladım canım yaşıyor en azından buna çok sevindim. Allah'ım tamamen düzelmeyi nasip etsin.Nişanlıma da söylemiştim merak etti o da sürekli dua ettik bizde...Biran önce o hatırlamama durumu da düzelir inşallah.

Back
X