- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.141
Kızlarrrr en korktuğum 2 dersimi cc ve bb ile geçmişimmmmmmmm
:118:
cnmmm tebrikk ediorummm, gözünn aydınnnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr en korktuğum 2 dersimi cc ve bb ile geçmişimmmmmmmm
:118:
cnmmm tebrikk ediorummm, gözünn aydınnnn :)
Teşekkür ederim birinin de notları açıklandı 60 ve 65 almışımşu an kesinleşmedi ama
geçip gecmediğim de bi an önce belli olur inşallah.:26: 50 alanı geçiririm demişti hoca
o zmnn çok rahatt geçersinn bnceee cnmm hiç problem olmazz
İnşallah canımmmayy mezun olucam şaka maka git gel git gel ankaraya epey yoruldum bu sene
![]()
sonundaaa btckkkk cnmmm alcan diplomanııı ohhhh kafan da rahat etckk :)
bnde değişik ruh hali var, çok alıngan, tahammülszz bi tuhaf oldumm nasıl geçickk bu ruh halimmm
İnşaallah canım okul bitiyo sevdiceğimde gelirse evlenmeye hazırım demektir
canım ben hep o ruh halindeyim uzun siredir galiba özlem stres bu hale getirdi bizi:26:
cnmmm çok alınganmmm bi garip oldummm, eskiden böyle değildmm ben, çok sabırlıydımm ama şimdi herkesn her dediği batar olduu
Bnde de var o, askerimin sürekli kavga çıkarması gerekirken sanki ben yapıyorum bunu huysuzluk bende var ya da bi anormallik olabilir
cnmm bncee kızmadan öncee azcık dahaa düşünelm kendimizi frenlemeye çalışalımmm işe yarar inşş
Ahh ahh yapamıyorum ki canım ya...Sanki herşey canımı acıtıyor gibi kırgınlıkları çok fazla tutuyorum hafızamda ne kendimi ne başkasını kolay kolay affedemiyorum sebebi ne bilmiyorum ben gidicem bi doktora sorun varmı yokmu nedir ne değildir.
cnm bndeee herkesn yaptığı kötülüğüü, canımı yakan olayı unutrmmm genee o kişileree yakın olurum bnde kendimee kızıorum, ikimizi katıp ortadan ikiye bölelimm çok dengeli oluruz :)
aaahaha evet canım ama benim genelde başka insanlarla ilgili sorunum yok da nişanlıma karşı oluyor bu.:26:
Yaptığı hataları hiç unutmuyorum sanki ben hata yapmıyorum gibi.Büyütüyorum bazen farkındayım nelerin yanlış olduğunuun ama engel olamıyorum ağlama krizlerine giriyorum, ellerim dudaklarım falan uyuşuyo:26: kendime de kızıyorum, bazen diyorum belki benim elimde değil mi, hap falan gerektiren bir rahatsızlığım mı var acaba:44: ama zor oluyor benim için.
cnmm hapa fln gerek kalmadannn kendn de halledebilirsnn bncee, kafanı hep kendn rahatlatcann, o hata orda kalsınnn, hep onu düşünürsn aklına gelirsee bnce hem kendine hem de nişanlına zarar veririsnn cnmm.. kafandaa halledebilirsnn bnceee o hata oldu btti biz onu konuştukk kapandı fln die.. aslında ilkay nerde en güzell yorumu o yapardıı onun alanıı ya :)
Canım işte biz konuşunca bitmiyor genelde bir inatlaşma oluyor bazen çok kızıyorum ikimize de
Mesela ben 'şu yaptığına kırıldım' diyorum ya o da bana sende yapmıştın zamanında diyor ve sanki ben zamanında yaptığım için bu yaptığı hata değilmiş gibi davranıyor.Bu ve bunun gibi şeyler işte...kendime ağlama konusunda engel olamıyorum hele başladımı hıçkıra hıçkıra ağlıyorum fena oluyorum.Böyle sanki bir uyuşukluk geliyor sonra baygınlık hali gibi bir şey ama bayılmıyorum.Duyuyorum ama tepki veremiyorum. Bir keresinde sevdiceğimel kavga etmiştik kafenin birinde tartıştık baktık sesimiz yükselecek çıktık yolda konuşmaya başladık ben fenalaştım yine, koluma girdi baya ağlamışım yürümüşüz meydana kadar gelmişiz ama ben hatırlamıyorum yürüyerek kendim geldiğim haldebanka oturtmuş beni omzuna yatırmış bi süre sonra gözlerimi açtım buraya ne zaman geldik diyorum
çok üzülmüştüm hatırlamadığım için :26:
cnmm pekii hiç doktora gttnn miii, uyuşma fln diosunn yaa? biraz ikinizde de inatlıkk varrr gbiiii cnmm baksana, aslndaa bi taraf biraz daha alttan alsaa çok uzun süre tartışma yaşanmadann btseee nasıl olurrr..
Canım gitmedim ama şu yüzden korkuyorum bipolar bozukluk yada hipomani denilen bir hastalık var kötü birşey, bazı hatta biçok belirtisi beni anlatıyor sanki..Bu sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum üni döneminde çok zor günler yaşadım belki sadece ufak bi antidepresan yeterli olacak bir rahatsızlığımda olabilir belki daha kötü bişe bunu doktora gitmeden öğrenemem ama işte korkuyorum karşılaşıcam sonuçtanönceden önemsemiyodum ama artık ciddi anlamda yoruldum, sabah aşırı enerjik çok güzel başaldığım günüm akşam ağlama krizi ile bitebiliyor, olmadık şeyden hem de.Nerde hastalanıcam belli olmuyor geçen gün yine ufak bi tartışma oldu nişanlımla ben terminaldeydim otobüse 1 saat vardı, orda yine oldu ağlama krizi geldi kafamı bankın demirine çarptım. bayılır gibi olduğumdan kafam düştü böyle ... ama bayılmadım garip birşey , bilmiyorum kim bu duruma düşmek isterki engel olamıyorum kendime ve bu yüzden suçluyorum kendimi:26: rezil biri gibi hissediyorum
![]()
Gideceğim canım şimdi ilkayın dediği gibi ne zaman depresif haldeyim ne zaman manik (neşeli) haldeyim onların notunu tutuyorum ilkay öyle demişti doktorun elinde bi bilgi olurmuş bu.Sevdiceğim gelince gideceğiz işte onunla gitmk istiyorum ben tek gitmeye bile cesaretim yokcnmmm bi daha sakın öylee düşünmee neden rezil biri gbi olacaksınn, hepimzz yaşarızzz böylee şeylerr; ama bencee tabii sen daha ii bilirsnn amaa doktora gidebilirsnn, acaba ben de ne var nie böyle sorusundn kurtulursnn hem de.. doktorla konuşmanıza göree sonucundaa mutlaka bişey yapılır.. ama bncee ihmal etme tatlmmm bi görüşş, hem de eminm sen de rahatlıycann
Gideceğim canım şimdi ilkayın dediği gibi ne zaman depresif haldeyim ne zaman manik (neşeli) haldeyim onların notunu tutuyorum ilkay öyle demişti doktorun elinde bi bilgi olurmuş bu.Sevdiceğim gelince gideceğiz işte onunla gitmk istiyorum ben tek gitmeye bile cesaretim yok![]()
Seymacim mutlaka doktora gitbana kalirsa nisanlini beklemeden git, çünkü o geldikten sonra düğün hazirliklarinin icine duseceksiniz ve bu seferde evlendikten sonra giderim diyeceksin:26: ve bu süre icinde de özellik düğün arifesinde ister istemez ufak gerginlkler olacak ve senin bu durumun gergimliklerin büyümesine sebep olabilir:44: yani gitmeyi ne kadar ertelersen o süre icindede yasanmislik artmis olacak tabii bunun sonucu yipranmisliklarda artacak:26: