• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Çok haklısın canım, terminal gibi bir yerde de bunu yaşadıktan sonra kendi elimde olmadığını anladım...Benim kuzenim manik depresif yanımda çok büyük bir kriz geçirmişti, aklını kaybetmiş gibi dans ediyor hem ağlıyor, babama (dayısı olur) vuruyordu. Kahkaha atıyor üzerindekileri soyunmaya çalışıyordu, Lohusa idi o dönemde o kriz günü gitmiyor aklımdan. Korkuyorum, çok korkuyorum ya bende de varsa diye. Nişanlımın durumunu düşünüyorum, kim böyle bir insanla olmak ister ki, sonra düşünüyorum eğer varsa bu bende insanın karnının, bacağının ağrıması ile aynı şey hastalık sonuçta...

Aynen canim, nasil bi yerimiz agridiginda doktora gidiyorsak, ruhumuzda agridiginda doktoruna gitmeliyiz dimi :31: kolun kesilse, gecer yaa dur biraz bekleyeyim, doktor kötü bisey derse naparim gibi sebeplerle ertelermiyiz gitmeyi :31: kuzeninin durumumun senden farkli oldugunu düşünüyorum.. sen erteleme bu doktor isini :31:

Gideceğim canım şimdi ilkayın dediği gibi ne zaman depresif haldeyim ne zaman manik (neşeli) haldeyim onların notunu tutuyorum ilkay öyle demişti doktorun elinde bi bilgi olurmuş bu.Sevdiceğim gelince gideceğiz işte onunla gitmk istiyorum ben tek gitmeye bile cesaretim yok:50:

cnmmm bncedee ertlemee ve git bi an öncee, düğün telaşında flnnn bir takım gerginlikler, anlaşmazlıklar olucak, ilkayın dediği çok doğru o dönemdn öncee mutlakaa gitttt

Aynen canim, nasil bi yerimiz agridiginda doktora gidiyorsak, ruhumuzda agridiginda doktoruna gitmeliyiz dimi :31: kolun kesilse, gecer yaa dur biraz bekleyeyim, doktor kötü bisey derse naparim gibi sebeplerle ertelermiyiz gitmeyi :31: kuzeninin durumumun senden farkli oldugunu düşünüyorum.. sen erteleme bu doktor isini :31:
Haklısın canım maaş alınca gideyim o zaman, peki psikiyatra mı yoksa psikoloğa mı gitmem gerekiyor? İkisinin arasında fark var sanırım
cnmmm bncedee ertlemee ve git bi an öncee, düğün telaşında flnnn bir takım gerginlikler, anlaşmazlıklar olucak, ilkayın dediği çok doğru o dönemdn öncee mutlakaa gitttt

Evet düğün sırasında ciddi sorun, hayatımın en güzel günlerini böyle geçirmemem lazım:31:

Haklısın canım maaş alınca gideyim o zaman, peki psikiyatra mı yoksa psikoloğa mı gitmem gerekiyor? İkisinin arasında fark var sanırım

Evet düğün sırasında ciddi sorun, hayatımın en güzel günlerini böyle geçirmemem lazım:31:

Canim sen önce psikiyatra git, belki duygudurumunu duzenleyecek hafif dozda bi ilac kullanman gerekebilir:31: bunu psikolog veremez.. daha sonraa eğer gorusme yapmak istiyorsan seni bi psikologa yonlendirmesini isteyebilirsin :31:

Canim sen önce psikiyatra git, belki duygudurumunu duzenleyecek hafif dozda bi ilac kullanman gerekebilir:31: bunu psikolog veremez.. daha sonraa eğer gorusme yapmak istiyorsan seni bi psikologa yonlendirmesini isteyebilirsin :31:

Tamam ilkaycım çok teşekkür ederim :31: İnşallah herşey iyi olur.

kızlar ankara da kalabileceğim temiz güzel bir pansiyon konuk evi tavsiye edebilir misiniz ? ücreti nedir ve kaç gün önceden yer ayırtmam lazım :26:

aaahaha evet canım ama benim genelde başka insanlarla ilgili sorunum yok da nişanlıma karşı oluyor bu.:26:
Yaptığı hataları hiç unutmuyorum sanki ben hata yapmıyorum gibi.Büyütüyorum bazen farkındayım nelerin yanlış olduğunuun ama engel olamıyorum ağlama krizlerine giriyorum, ellerim dudaklarım falan uyuşuyo:26: kendime de kızıyorum, bazen diyorum belki benim elimde değil mi, hap falan gerektiren bir rahatsızlığım mı var acaba:44: ama zor oluyor benim için.

Benim de erkek arkadaşım öyle Şeymacım:26: Kendi yaptıklarını çok güzel unutur,üstüne kılıfını da giydirir bi güzel.Beni bi güzel yağlar,ballar,aşkımlar bilmem neler.Bende safım afedersin ayran budalası gibi ağzımı açıp bakıveriyorum eriyorum filan.:31: Sonra aman bi ben hata yapmayagöreyim:53: Susmuyo.Uzadıkça uzuyo.Sinir krizlerine giriliyo artık.Alttan alıyorum olmuyo.Benim damarıma basıyo.Bende patlıyorum sonra hobaaaaaaaaaa:32: Gel bakalım kavgaya....Ay vallahi ölüyorum artık beziyorum.Nişanlın cidden seni çok seviyo ve çok sabırlı:26: Kıymetini bil.Ben çoğu zaman katlanamıyorum.Hala öyle.:26: Çok seviyorum ama bu huyları yüzünden inatçılığı ölümüne kıskançlığı yüzünden çok uzaklaştırdı kendinden:14: Çok üzülüyorum.Keşke eskisi gibi olabilsek.Eski aşkımız olsa.Eski mutluluğumuz:14: Ben şimdi çok başıboşum,mutsuzum:14: Çok üzülüyorum.Biz eskiden herkesi kıskandırırdık.Görenler hala öyle diyo ama içimizi bilmiyolar tabi:43: Ya da sadece benim içimi:43:

kızlar ankara da kalabileceğim temiz güzel bir pansiyon konuk evi tavsiye edebilir misiniz ? ücreti nedir ve kaç gün önceden yer ayırtmam lazım :26:

cnmmm balgatta bi yerdee kalmıştı seda, sanırım şeyma önermiştii orayı bi sor istersenn.. ama işin nerde olcaksaa o civarda mı kalmak istiosunnn

her yere genel olarak hangi semt yakınsa orda kalmam daha iyi olur cnm ankarayı bilmediğim için şurda kalayım diyemiyorum şu an:26:

cnmmm orayıı sor istersenn, seda o zmn baya araştrdıı yer fln bakıodu, şeyma önermiştii.. burası balgatta kızılayaa yanı ankarnın merkezi oluo oraya tek dolmuşla geçersn, gideceğin yere kızılaydan mutlaka bir vasıta vardr..

sınav stresi bi yandan onun stresi bi yandan düğün stresi bi yandan bana da geliyolar soldan soldan:((((

başarılar cnm inşallah gönlünden geçeni elde edersin :) :)

Haklısın canım yaaa.Ayy başarılar hepinize vallahi Allah'ım emeklerinizin karşılığını verir elbet.Stres yapmadan atlatın şu cumartesiyi inşallah:18:

Teşekkür ederim kizlar.Dua edin olur mu:-( kimin duasinin hemen kabul olacağı belli olmaz.Hayirlisiyla atlatip, agustosta askerime o mujdeli haberi vermek istiyorum. Rabbim emek veren herkesin karsiligini versin inşallah.

Acrooo stres yapmamak mi ? En son pazar gecesi uyudum ve hala uyuyamiyorum.

Back
X