• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

PLAKA KODUMUZ 75.. BAŞKADA YOK...

:72::72::72::72::72: ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAM :72::72::72:

Ardahan ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuzeydoğu köşesinde Doğu Anadolu Bölgesi'nde ve kısmen Doğu Karadeniz'de bulunan, Gürcistan sınırında kurulmuş olan bir ildir. Batısında Artvin, güneybatısında Erzurum, güneyinde Kars illeri ve doğuda Gürcistan Cumhuriyeti ile sınır teşkil etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kafkaslar'a açılan kapısıdır.
Ardahan, ilin coğrafi yapısı ve tarihi geçmişinden kaynaklanan kendine özgü doğal ve tarihi değerlere sahiptir. Ardahan Doğu Anadolu Bölgesi'ne has doğal yapısı ve ikliminin yanında Doğu Karadeniz Bölümü'nün topografyasına, iklimine ve bitki örtüsüne geçiş yerleri ile farklı güzellikleri bir arada barındırmaktadır. Yüksek ovaları, akarsuları, ormanları, zengin çiçek çeşitliliğine sahip yaylaları ve iki gölü ile Ardahan keşfedilmeyi bek­leyen bir doğa cennetidir

$a9191.webp

Kızlar günaydın herkese. şeymacım öncelikle sana geçmiş olsun ve ihmal etme doktor işini :45:
bu arada hafta sonu sınava girecek olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. benim kardeşimde öğretmenlik için girecek. ona dua edin lütfen.. :18:

Benim de erkek arkadaşım öyle Şeymacım:26: Kendi yaptıklarını çok güzel unutur,üstüne kılıfını da giydirir bi güzel.Beni bi güzel yağlar,ballar,aşkımlar bilmem neler.Bende safım afedersin ayran budalası gibi ağzımı açıp bakıveriyorum eriyorum filan.:31: Sonra aman bi ben hata yapmayagöreyim:53: Susmuyo.Uzadıkça uzuyo.Sinir krizlerine giriliyo artık.Alttan alıyorum olmuyo.Benim damarıma basıyo.Bende patlıyorum sonra hobaaaaaaaaaa:32: Gel bakalım kavgaya....Ay vallahi ölüyorum artık beziyorum.Nişanlın cidden seni çok seviyo ve çok sabırlı:26: Kıymetini bil.Ben çoğu zaman katlanamıyorum.Hala öyle.:26: Çok seviyorum ama bu huyları yüzünden inatçılığı ölümüne kıskançlığı yüzünden çok uzaklaştırdı kendinden:14: Çok üzülüyorum.Keşke eskisi gibi olabilsek.Eski aşkımız olsa.Eski mutluluğumuz:14: Ben şimdi çok başıboşum,mutsuzum:14: Çok üzülüyorum.Biz eskiden herkesi kıskandırırdık.Görenler hala öyle diyo ama içimizi bilmiyolar tabi:43: Ya da sadece benim içimi:43:
Canım şimdi ben kendi yaptıklarımı da unutamıyorum kolay kolay özür dilemem ama gerçekten bir hata yaptığımı düşünüyorsm aşırı rahatsız oluyorum kendimi suçluyorum da suçluyorum.:ssz: hani o kadar ki tolga unutuyor ben unutmuyorum ona yaptığımı aralıklarla özür diliyorum aynı konu için atamıyorum içimden.Yalnız asıl mesele şu ki, bazı dönemler gerçekten katlanılmaz kavgacı uyumsuz sürekli ağlayıp zırlayan kız oluyorum bazı dönemler de o kadar uyumlu, o kadar yumuşacık, o kadar idare etmesini bilen sabırlı oluyorum ama elimde olmuyor ruh durumum yüzünden perişan oldum tolga da ne yapacağını nasıl davranması gerektiğini şaşırdı :14: Bazen yerimde duramıyorum şarkılar söylüyorum, zıplıyorum, enerjik beni bi gör bu kızla hayat ne eğlencelidir dersin ama aynı hızla yere çakılıyorum.Ağladığım zaman tolga yanımdayken dizine yatırıp gelecekten hayallerimizden bahsederdi, masalımsı gibi anlatırdı, içime bi huzur dolardı, uyurdum, hiç olmadı telefonda beklerdi kuzum, ben sakinleşip uyuyana kadar bazen gitar çalardı dinletirdi bana.Peki ben bu adama ne mi yapıyorum??? :14:Gereksiz konularla yoruyor, bazen suçluyor, bu durumum onun yüzündenmiş gibi davranıyorum, normal zamanıma dönünce de bunlardan hissettiğim suçluluk duygusuyla ağlıyorum, başta kendim ve nişanlım için sağlığım için buna dur demem lazım, biliyorum ben bu değilim, bu beynimin bana oynadığı bir oyun :14: Ama Allah'tan benim kıskançlığım yoktur, bi de üstüne o olsaydı tadımdan yenmezdim:14:
cnmmm orayıı sor istersenn, seda o zmn baya araştrdıı yer fln bakıodu, şeyma önermiştii.. burası balgatta kızılayaa yanı ankarnın merkezi oluo oraya tek dolmuşla geçersn, gideceğin yere kızılaydan mutlaka bir vasıta vardr..
canım balgattaki yeri ben bilmiyorum ben önermemiştim:44: ben beşevlerdeki yeri önermiştim:31:
sınav stresi bi yandan onun stresi bi yandan düğün stresi bi yandan bana da geliyolar soldan soldan:((((
Allahım hepinize kolaylık versin canlarım:31:

kızlar günaydın herkese. şeymacım öncelikle sana geçmiş olsun ve ihmal etme doktor işini :45:
Bu arada hafta sonu sınava girecek olan arkadaşların allah yardımcısı olsun. Benim kardeşimde öğretmenlik için girecek. Ona dua edin lütfen.. :18:

canım teşekkür ederim maaş alınca gideceğim doktora inşallah ama önce iyi bir psikiyatr bulmam gerekiyor:44:

kızlarrrr günaydınnnn, nasılsnzzz :) artt her geçen günn çok az kalıoo ve ben çokk mutluyum arttt :)

Kizlar günaydin :6: 70 lerin bitmesine cok az kaldi hobaaa gün ve gün kavusma heyecani daha cok artiyor:24: yasama geri dönmeye son 75 gün:62:

Kizlar günaydin :6: 70 lerin bitmesine cok az kaldi hobaaa gün ve gün kavusma heyecani daha cok artiyor:24: yasama geri dönmeye son 75 gün:62:
Sahi 70lerde bitecek :21: gelicekler mi şimdi inanamıyorum hala ya bazen hala 4 ay falan var gibi geliyor
bazende çok yakın gibi:16:
olsunnn işte 2 haftacık:21:

evet 2 hafta falan sonra Nişanlım askerden 1 ay 29 gün sonra dönecek yazacak ama ben o 29 günü saymıyorum harcamaya başladığımız için:1::1::1::1:

hoşmuş cnm bordoyu severim kına gecelerinde ama şimdi ki favorim yeşil o da çok hoş oluyor :31:

Bindalli-153 bu yeşil güzel geldi gözüme model daha farklı tabi :)
evet buna da bakmıştım canım.ben kınada sadece bu tarz bindallaı giyicem başım kapalı başörtüyü abiyenin üzrine dikiyorlar, kına yakılırken abiyeyi çıkarıp bindallı giyersem başörtü ne olcak onu sökmek imkansız bende direk bu tarz bindalllı giyicem :31: ayy çok sevdim ben bunu yaaa

evet buna da bakmıştım canım.ben kınada sadece bu tarz bindallaı giyicem başım kapalı başörtüyü abiyenin üzrine dikiyorlar, kına yakılırken abiyeyi çıkarıp bindallı giyersem başörtü ne olcak onu sökmek imkansız bende direk bu tarz bindalllı giyicem :31: ayy çok sevdim ben bunu yaaa

kına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var :31:

bizde kınalar epey yoorucu oluyor sadece 2 tane bindallı diktiriyoruz şu an 2de kına kıyafeti bi tane de nişanlımın tarafının getirdiğini giyicem 5 tane sadece o gece giyeceğim :)

Son düzenleme:
kına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var :31:

Canım bizde bazen erkekler girebiliyor da işte bu modelin fesi var o yüzden sorun değil erkekler gelirse arkadaki duvak gibi şeyi sararım boynumun açık yerine :31:

Canım bizde bazen erkekler girebiliyor da işte bu modelin fesi var o yüzden sorun değil erkekler gelirse arkadaki duvak gibi şeyi sararım boynumun açık yerine :31:

anladım cnm bizde genelde bayanlar arasında yapılmasına dikkat ediyrlar kapalı bayanlar rahatsız olduğu için kına diye herkes ona göre hazrlanıyor miniler açık saçlar :) o zaman dedğin gibi güzel olur rahat edersin sende cnm :)

anladım cnm bizde genelde bayanlar arasında yapılmasına dikkat ediyrlar kapalı bayanlar rahatsız olduğu için kına diye herkes ona göre hazrlanıyor miniler açık saçlar :) o zaman dedğin gibi güzel olur rahat edersin sende cnm :)

HMM anladım oo sizinkide iyiymiş ayy valla heyecan bastı şimdi nasıl olucakam o gün:16:

bizde kınalar epey yoorucu oluyor sadece 2 tane bindallı diktiriyoruz şu an 2de kına kıyafeti bi tane de nişanlımın tarafının getirdiğini giyicem 5 tane sadece o gece giyeceğim :)
defile gibi olacak desene:9:
kızlar ikinize de hayırlı olsun şimdidennn:16:

Back
X