- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.201
kıyafetler güzelmiş kızlar. kına gecesi beni hüzünlendiriyo. o yüzden onunla ilgil hiç hayal kurmadım.full ağlak geçicek biliyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var
bizde kınalar epey yoorucu oluyor sadece 2 tane bindallı diktiriyoruz şu an 2de kına kıyafeti bi tane de nişanlımın tarafının getirdiğini giyicem 5 tane sadece o gece giyeceğim :)
kıyafetler güzelmiş kızlar. kına gecesi beni hüzünlendiriyo. o yüzden onunla ilgil hiç hayal kurmadım.full ağlak geçicek biliyorum![]()
kına da niye başını açmıyorsun cnm sizde sadece bayanlar arasında olmuyor mu:26: olur cnm rengi ve modeli güzel şimdi ztn en çok böyle osmanlı tarzı var
bizde kınalar epey yoorucu oluyor sadece 2 tane bindallı diktiriyoruz şu an 2de kına kıyafeti bi tane de nişanlımın tarafının getirdiğini giyicem 5 tane sadece o gece giyeceğim :)
kıyafetler güzelmiş kızlar. kına gecesi beni hüzünlendiriyo. o yüzden onunla ilgil hiç hayal kurmadım.full ağlak geçicek biliyorum![]()
defile gibi olacak desene
kızlar ikinize de hayırlı olsun şimdidennn![]()
neee 5 tane mi neden o kadar çok yazık sana kuzum nasıl değiştirip durucaksın onları
5 mikiyafet degistirmekten oynayamazsin
cok yorucudur bence ama adet demek ki oralarda
Kina gecemde bir damla aglamadimçünkü oynarken esimin kuzrni düşmüştu karsimda
ayyyy gulecegim gulemedim tabi etrafimda edimin skrabalari olunca
kina merasimine geldik, örtüler yüzümü, etrafimda dönüyorlar ben o kuzenin ayakkabilarini gördükçe gulesim geldi
ilahi esimin kuzeni
![]()
Canım şimdi ben kendi yaptıklarımı da unutamıyorum kolay kolay özür dilemem ama gerçekten bir hata yaptığımı düşünüyorsm aşırı rahatsız oluyorum kendimi suçluyorum da suçluyorum.hani o kadar ki tolga unutuyor ben unutmuyorum ona yaptığımı aralıklarla özür diliyorum aynı konu için atamıyorum içimden.Yalnız asıl mesele şu ki, bazı dönemler gerçekten katlanılmaz kavgacı uyumsuz sürekli ağlayıp zırlayan kız oluyorum bazı dönemler de o kadar uyumlu, o kadar yumuşacık, o kadar idare etmesini bilen sabırlı oluyorum ama elimde olmuyor ruh durumum yüzünden perişan oldum tolga da ne yapacağını nasıl davranması gerektiğini şaşırdı
Bazen yerimde duramıyorum şarkılar söylüyorum, zıplıyorum, enerjik beni bi gör bu kızla hayat ne eğlencelidir dersin ama aynı hızla yere çakılıyorum.Ağladığım zaman tolga yanımdayken dizine yatırıp gelecekten hayallerimizden bahsederdi, masalımsı gibi anlatırdı, içime bi huzur dolardı, uyurdum, hiç olmadı telefonda beklerdi kuzum, ben sakinleşip uyuyana kadar bazen gitar çalardı dinletirdi bana.Peki ben bu adama ne mi yapıyorum???
Gereksiz konularla yoruyor, bazen suçluyor, bu durumum onun yüzündenmiş gibi davranıyorum, normal zamanıma dönünce de bunlardan hissettiğim suçluluk duygusuyla ağlıyorum, başta kendim ve nişanlım için sağlığım için buna dur demem lazım, biliyorum ben bu değilim, bu beynimin bana oynadığı bir oyun
Ama Allah'tan benim kıskançlığım yoktur, bi de üstüne o olsaydı tadımdan yenmezdim
![]()
O komik olay yasanmasaydi aglarmiydim bilmiyorum:44: ama ben sadece abimin kusagimi bagladigi esnada agladim, herkes agliyordu odadaki
Ama sonra gelin arabamiza bindigimde esim beni guldurmek icin sebeklikler yapti bi sürüzaten daha fazlada aglamazdim, düğün salonuna gitmeden arkadaslarimizla birlikte bi kafede oturduk biseyler ictik, herkes bizi salonda beklerken
Sonra ki 3 saat ruyaydi sanki10 yıl ben bugünün hayalini kurmusum neden aglayayim uzuleyim, ayyyy cok oynamıştım
![]()
Canım İlkay'ın da dediği gibi bence bi psikoloğa görünmelisin:26: Bak nişanlın senin yanında sana destek veriyo ne güzel..Ne güzel bi sevgi,bağlılık var aranızda.Ben katlanamıyorum,dayanamıyorum böyle durumlardaNeyse canım geç olmadan git bence.Sen de rahatsızsın böyle olmaktan sonuçta:26:
Neyse bu arada kına gecesi modeline bayıldım.Hem bindallı hem elbise tarzında.Çok güzelBende 2 kıyafet giyerim kına gecemde heralde max.Sıkıntılı bi insanım
o kadar kıyafet değiştiremem muhtemelen
Bi kına gecesi için kıyafet alınır abiye tarzında bide bindallı giyerim
Ayyy
Dün zaten gelin damat dış çekim fotoğraflarına bakıyodum evlenesim geldi resmen
![]()
Bende ağlarım diye düşünüyorum ama İlkay'ın başına gelen durum süpermişHem ağlak geçirilmez o gece hemde nasıl bi komedi allahım
![]()
ayyy ne güzel kuzummmBende bu hayali kuruyorum senelerdir ama bu sene içimdeki o heves köreldi resmen
Evlilik çok zormuş gibi geliyo:26: Sevgiliyken yapamıyoruz saygısızlık diz boyu.Evlenince nasıl yapıcaz biz bu işi..O zaman daha zor değil mi:26: Annemleri,evdeki huzuru çok özlerim gibi geliyo
Yeri geliyo yanında dünyanın en mutlu mesut insanıyım,yeri geliyo kurtulmak için can atıyorum:26: Böyle uç noktalarda nasıl olur ki:26:
![]()
Canim bu düşüncelerin suan da erkek arkadasinla olan sikintilarindan kaynaklaniyoremin olamadigindan.. bence o geldikten sonra boyle huzursuzluklar saygisizliklar devam ederse biraz düşün, gercekten evlenmek istedigim kisi bu mu diye.. Çünkü evlendikten sonra huzurun mutlulugun cok onemli
tartismalariniz ne kadar az ve ne kadar siddeti düşükse evlilik ancak böyle tatli olur
Sevgiliyken kavga etsenizde sen evine gittigin anda o sikintiyi uzerinden atman daha kolay, ama evliyken ayni evin icinde bi damla gerginlik bile cok can sıkıyor tatlimcok şükür biz hic kavga etmedik evlendikten sonra
ufak kirginliklarimizi hic bekletmeden konustuk birbirimizle
İnşallah hepiniz mutlu huzurlu ask dolu evlilkleriniz olur![]()
Canim bu düşüncelerin suan da erkek arkadasinla olan sikintilarindan kaynaklaniyoremin olamadigindan.. bence o geldikten sonra boyle huzursuzluklar saygisizliklar devam ederse biraz düşün, gercekten evlenmek istedigim kisi bu mu diye.. Çünkü evlendikten sonra huzurun mutlulugun cok onemli
tartismalariniz ne kadar az ve ne kadar siddeti düşükse evlilik ancak böyle tatli olur
Sevgiliyken kavga etsenizde sen evine gittigin anda o sikintiyi uzerinden atman daha kolay, ama evliyken ayni evin icinde bi damla gerginlik bile cok can sıkıyor tatlimcok şükür biz hic kavga etmedik evlendikten sonra
ufak kirginliklarimizi hic bekletmeden konustuk birbirimizle
İnşallah hepiniz mutlu huzurlu ask dolu evlilkleriniz olur![]()
evlenince hiç kavga etmediniz mi
![]()
kızlarrr nişanlımaa sinirlendm bendee, ben temmuz sonunda annemle bir hafta tatile gideceğim, kasımda düğün olcak ya, başbaşa ana kız biraz vakit geçirelm dedk.. daha önce nişanlıma söyledm bi hafta az bncee daha fazla gidin, kafa dağıtın demişti.. bugn yeri belirledkkk nişanlıma söyledm.. asla gtme fln demio, git dio amaa acayip kapris yapmaya başladı.. yaptığım bir şakadan bile alınır olduher şeye bozuluo, farklı anlamlar çıkartıoo
telde uzun bi süre tartıştıkkk maaleseff
napıcam bilmiorummmm moralim çok bozulduuuu
![]()
Evlenmeden öncede büyük kavgalarimiz olmadi bizimbagirmadik hic mesela
evlendikten sonra daha bi guzel oldu iste
okuyanlar masalllah desin
demeyenler aksam sevdigiyle kavga etsin
![]()
Evlenmeden öncede büyük kavgalarimiz olmadi bizimbagirmadik hic mesela
evlendikten sonra daha bi guzel oldu iste
okuyanlar masalllah desin
demeyenler aksam sevdigiyle kavga etsin