Ovvv canım yaa şahit mi olmuş:26: Bi de onun yaşadığını düşün canım...Ama tabi bu psikopatlık yapması gerektiği anlamına gelmiyor

ve canım seni üzmek istemiyorum ama bu yaşa gelmiş ve hala erkek arkadaşlarına falan bu denli karışıyorsa ne kadar değişir ki bu adam bilemedim:26: Hani yanlış anlama densizlik ediyosam özür dilerim ama bi yaştan sonra erkekleri değiştirmek çok zor oluyor.Senin sevgilin in kilit sözü 'bana izin veriyorsun diye bu hakka sahip değilsin' demek bence

Kendi belli haklara sahip ama sana bu hakları vermiyor

bu en karşı olduğum şy erkek ne hakka sahipse kadında aynı haklara sahip olmalı feminist bir insan değilim kesinlikle ama bu ilişkide gerekli diye düşünüyorum mesela benim nişanlım gece 2 ye kadar arkadaşları ile dolaşırdı bende 12 ye kadar dolaşırdım mesela gece 2 bayan için tehlikeli olur diye.Bizim sistemimiz budur esas olan bana zarar gelmemesidir. Lise arkadaşımla (erkek) gidip takılırım çiğ köfte falan yemeye gideriz bir kısıtlama yoktur yani...

bende kısıtlamam asla da kısıtlanmak istemem ama belli ölçülerde herkes kendinden fedakarlık etti orta yolu bulduk.