• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Nolduki canım bi sakinleş de anlat hadi için açılır bak nolduu:26:

Tartıştınız mıı,özledin mi,duygu karmaşası mı yaşıyosun canım kıyamam sana:26: Sakin ol ama şimdi öncelikle..Kendini yıpratıyosun üzüyosun şimdi yapma böyle:50:

Tartıştık, özledim, bilmiyorum:14:
Niye herşey sakin gitmiyor neden bi iyi bi kötü, suç kimde, sorun nerde, kendimden nefret ediyorum artık :14::14::14:

Niye herşey sakin gitmiyor neden bi iyi bi kötü, suç kimde, sorun nerde, kendimden nefret ediyorum artık :14::14::14:

sorun uzaklıkta içinde bulunduğumuz psikolojide yanlızlıkta hiç yanlız kalmadık ki artık dayanması daha da zorlaşıyor hepimiz gerildik iyice onlarda bizde dokunamamak sarılamamak onlardan o sıcaklıklığı alamamak bitiriyor bizi:14::14: sabır cnm sabır az kaldı biticek bu günlerde...

Son düzenleme:

Ah canım yaa.Aylardır bende öyleyim işte..Yana yana kalmadım artık.Senelerdir emek verdiğim ilişkimi,gözümden sakındığım insanı nasıl bitirebilcem düşünmekten yoruldum:14: Ve artık işin en kötüsü de içim acımamaya başladı:14: Eskisi gibi değilim artık...
Yıllar sonra arkadaşlarımla buluştum bugün.Kız arkadaşlarımla..Yine olay oldu.saat daha 8 filan.Ne işin var bu saatte diyo.Yetmiyo mu artık sana bu kadar gezdiğin diyo.Herşeyi tükettin orda yapılcak diyo:14: Ne diyim ben artık..zoraki konuştum resmen.Ne var dedim ailem bişey demedi izinleri var hem daha yeni yemek yedik dedim.öyleydi de zaten..Bizleri bu süreç çok yıprattı:14:

Ah canım yaa.Aylardır bende öyleyim işte..Yana yana kalmadım artık.Senelerdir emek verdiğim ilişkimi,gözümden sakındığım insanı nasıl bitirebilcem düşünmekten yoruldum:14: Ve artık işin en kötüsü de içim acımamaya başladı:14: Eskisi gibi değilim artık...
Yıllar sonra arkadaşlarımla buluştum bugün.Kız arkadaşlarımla..Yine olay oldu.saat daha 8 filan.Ne işin var bu saatte diyo.Yetmiyo mu artık sana bu kadar gezdiğin diyo.Herşeyi tükettin orda yapılcak diyo:14: Ne diyim ben artık..zoraki konuştum resmen.Ne var dedim ailem bişey demedi izinleri var hem daha yeni yemek yedik dedim.öyleydi de zaten..Bizleri bu süreç çok yıprattı:14:

Artık pes ediyorum deyip erteleyesim var bişeyleri:14::14::14:

Günaydın kızlar...

:72: :72::72::72::72::72::72:BATMANA SELAM :72::72::72::72::72::72::72::72:

Eki Görüntüle 749824

Batman, Türkiye Cumhuriyetinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan bir ildir. Dicle'nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla bir doğa harikasıdır.1990 yılına kadar çok hızlı bir gelişme yaşayan Batman, 16 Mayıs 1990 tarih ve 3647 sayılı kanunla Türkiye'nin 72. ili olma unvanına kavuşmuştur

[h=2]Tarihçe

Batman tarihi itibarıyla yeni bir şehir olmasina karşın yerleşim alanında kurulan şehirlerin tarihi Sümerlere kadar uzanır. İluh Tepesi'nin bulunduğu alanda bir Sümer şehir yerleşiminin bulunduğu, ancak bataklık bir arazi uzerine kurulu olduğundan şehrin zaman içerisinde yeraltına göçtüğü düşünülmektedir.Ayrıca İluh Tepesi olarak adlandırılan Arazi, araştırmalar sonucunda doğal olmadığı ve yapay bir tepe olduğu kanıtlanmıştır. Batman'ın adını "batmak" teriminden bu nedenle almış olabileceği düşünülmektedir. 1940 yılında Batman civarında petrol bulunmuştur.[/h][h=2]Coğrafya[/h]
[h=3]İklim

Batman'ın iklim özellikleri Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde oluşundan dolayı genel anlamda Uzak Akdeniz İklimi kapsamındadır. Yıllık ortalama yağış miktarı 750–1000 mm civarındadır. Kışlar bazen sert ve soğuk geçmektedir. 2007.01.01 tarihinde termometreler -32 dereceyi görmüştür. İlkbahar aylarında Beşiri ve Batman ovalarında bol otluk olup İç Anadolu ve Doğu Anadolu'dan mevsimlik Küçükbaş ve Büyükbaş Hayvan besiciliği göçü almaktadır. Yazlar sıcak geçmektedir. Yaz aylarında bazen şiddetli yağışlarda görülmektedir.[/h][h=3]Dağlar
Sason Dağları (Aydınlık Dağları) — 2500 m
Mereto — 2967 m
Kuşaklı Dağı — 1947 m
Avcı Dağı — 2121 m
Meydanok Tepesi — 2042 m
Kortepe — 2082 m Raman Dağı — 1288 m[/h][h=3]Akarasular ve göllerBatman Çayı Dicle Nehri
Garzan Çayı Jabba Cahvesi[/h][h=3]Göletler

Gercüş - Kırkat Göleti (sulama)
Kozluk Ceffan Göleti (elektrik)
Batman-Güvercin Göleti (sulama) Batman Baraj Gölü (sulama, elektrik)
[h=2]Yemek kültürü[/h]Büryan, Saç ekmeği, İçli Köfte, Şam böreği, Bumbar, Kavurma, Saç Tava, Türlü, Patates Dolma,tırşıke hışk, babaganuç ve daha sayamadığımız.
[h=2]Ulaşım

Batman'a ulaşım havayolları, demiryolları ve karayolu olmak üzere 3 şekilde sağlanır. Batman'a bir çok havayolu şirketleri İstanbul ve Ankara direkt olmak üzere Antalya, İzmir, Adana ve yurtdışına aktarmalı olarak seferler düzenlenmektedir. Batman'da bulunan sekiz yerel otobüs firmaları bölge Karayolları Ulaşımını elinde tutmaktadır. Demiryollarından ise Türkiye'nin her tarafında ulaşım sağlanması mümkündürDinler

(1985)Nüfusun %92'si Müslüman, %3'ü Yezidi, %3'ü Ortodoks ve %2'si Katolik'tir[SUP][kaynak belirtilmeli][/SUP]Ekonomi

Son yıllardaki şehre yapılan yatırımlar ve sanayinin gelişmesiyle şehir, hızlı bir değişimle gelişmiştir. Özellikle inşaat sektörünün gelişmesi Batman ilini büyük ölçekde geliştirmiştir. Sanayi hızı ise türkiye il sıralamasında 15. olup, kısa süre içinde organize sanayi bölgesi(OSB) sayısı 3'e yükselmiştir.Nüfus

Nüfusun, yaklaşık %63'ü Batman Merkezde yaşamaktadır
[/h][/h]

Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diliyorum.
15 dk önce sınav başladı. Allah hepsinin yardımcısı olsun...

Herkese günaydın canlarımmm:24: Bugün güzel bi gün olucaaakk..İçimizdeki dertleri sıkıntıları bi kenara bırakıyoruuuzzz:31: Sınavdan çıkan herkes buraya geldiğinde umarım çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii:10: diycek ve bizde onlarla birlikte sevinicez:16:
Şeymacımm sende kafandaki karamsar düşünceleri atıp buraya geliceksin:29: Esprili hallerini özledim gel de kız bize bi şurda popolarımıza şaplak at:1:

olanlar yetmezmiş gibi bide telefonu yakalatmış merak etme beni korkma da arabilirsem arıcam seni diye msj geldi bilmediğim numaradan :14::14::14: ne günah işledim ben ya herşey bu kadar mı üst üste gelir:14::14::14:

olanlar yetmezmiş gibi bide telefonu yakalatmış merak etme beni korkma da arabilirsem arıcam seni diye msj geldi bilmediğim numaradan :14::14::14: ne günah işledim ben ya herşey bu kadar mı üst üste gelir:14::14::14:

Ama Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:

Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heee:20: Hepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol:27: Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:

Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruz:1: Düğün dernek konuşalım hadi:27:

Ama Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:

Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heee:20: Hepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol:27: Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:

Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruz:1: Düğün dernek konuşalım hadi:27:

şu an da meraktran çatlıyorum ceza mı aldı kötü sözlere mi maruz kaldı noldu hiç bişey bilmiyorum :14::14::14:

desteğin için saol cnm inşallah en kısa zamanda haber verebilir tekrar :14:

Alırsın canım sıkma canını..Ayrıca ne demek napabiliyorum ki böyle uzaktan uzaktan:26: Senin onu arıyabilceğin bi numara var mı? Olmadı sen ara telefona çağırırlar heralde konuşursunuz:26:

Alırsın canım sıkma canını..Ayrıca ne demek napabiliyorum ki böyle uzaktan uzaktan:26: Senin onu arıyabilceğin bi numara var mı? Olmadı sen ara telefona çağırırlar heralde konuşursunuz:26:

böyle konuşarakta olsa arkadaşlarım bile yanımda değil kimse anlamıyor beni sizlerin dışnda bu bile yetiyor bana cnm...hyr malesef yok:25: bi tek msj attığı numara var elimde ortamın nasıl olduğunu bilmediğim için de bişey yapamıyorum bekleyeceğim bakalım 5e kadar aramazsa ya netten kışlanın numarasını bulurum ya da msj gelen numarayı ararım msj atarım beklemekte çok zor böyle :14:

böyle konuşarakta olsa arkadaşlarım bile yanımda değil kimse anlamıyor beni sizlerin dışnda bu bile yetiyor bana cnm...hyr malesef yok:25: bi tek msj attığı numara var elimde ortamın nasıl olduğunu bilmediğim için de bişey yapamıyorum bekleyeceğim bakalım 5e kadar aramazsa ya netten kışlanın numarasını bulurum ya da msj gelen numarayı ararım msj atarım beklemekte çok zor böyle :14:

Haklısın canım kimse anlamıyo evet.Biz anlıyoruz birbirimizi..:25:
Bugün biraz daha zor geçicek senin için ama geçicek.sabır canım:26:

Herkese günaydın canlarımmm:24: Bugün güzel bi gün olucaaakk..İçimizdeki dertleri sıkıntıları bi kenara bırakıyoruuuzzz:31: Sınavdan çıkan herkes buraya geldiğinde umarım çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii:10: diycek ve bizde onlarla birlikte sevinicez:16:
Şeymacımm sende kafandaki karamsar düşünceleri atıp buraya geliceksin:29: Esprili hallerini özledim gel de kız bize bi şurda popolarımıza şaplak at:1:

Birazz daha iyiyim acrocuğum, gece uyuyamadım fazla geç kalktım, nişanlım aradı öğlen kapı nöbetindeyim şu an aşkım seni aradım diye, hiç dün kavga eden biz değiliz sanki uyuz oluyorum yaaa:19: dün için özür diliyor benden şirinlik yapıyor barışalımmı aşkım dedi hayır istemiyorum dedim barışmak, neden dedi çünkü barışmamız tekrar kavga edebileceğimiz anlamına geliyor dedim, bunaldım artık dedim:14::14: sonra konuşmak istemediğim için nöbettesin yakalanırsın falan ankesörlünün başında kapatıyorum dedim. tamam dedi kapattık

Off ya noluyo bize kızlar:26: Canım üzülme komutan anlayışlı ise çıkarken alırsın benden der. peki nişanlın ankesörlüden arayamıyor mu seni:26:

Birazz daha iyiyim acrocuğum, gece uyuyamadım fazla geç kalktım, nişanlım aradı öğlen kapı nöbetindeyim şu an aşkım seni aradım diye, hiç dün kavga eden biz değiliz sanki uyuz oluyorum yaaa:19: dün için özür diliyor benden şirinlik yapıyor barışalımmı aşkım dedi hayır istemiyorum dedim barışmak, neden dedi çünkü barışmamız tekrar kavga edebileceğimiz anlamına geliyor dedim, bunaldım artık dedim:14::14: sonra konuşmak istemediğim için nöbettesin yakalanırsın falan ankesörlünün başında kapatıyorum dedim. tamam dedi kapattık

Anladım canım üzüldüm:26: Ne güzel alttan alıp uzatmamaya çalışıyo bak ama.Ben senelerdir bunu istiyorum sürekli kavga uzatılıyo,büyütülüyo..Bişeylerin üstünü kapatmak daha iyidir tabi sonradan o konuya geri dönülmüyosa:26:

Kızlar 2 gündür aklımdaki şüpheden ölücem:26:
Şimdi erkek arkadaşımın sevgilisi eklemişti ya geçenlerde.Ben bunu dile getirdim kavga ettik filan bi ton olay.Nedense ertesi gün bu kız arkadaşlık isteğini geri çekti:44:

Acaba diyorum benimki filan bişey mi söyledi yani.Ay kafamda bi ton şey:18: Neden ertesi gün geri çekti yani.Eklemiş sonuçta.Neden ben gördüm ve bunu erkek arkadaşıma dile getirdim biz kavga ettik ve ondan sonra geri çekti bu arkadaşlık isteğini:19:
Off paranoya mı yapıyorum anlamıyorum ama yani tesadüf mü bu kadar herşey:18::50:

Anladım canım üzüldüm:26: Ne güzel alttan alıp uzatmamaya çalışıyo bak ama.Ben senelerdir bunu istiyorum sürekli kavga uzatılıyo,büyütülüyo..Bişeylerin üstünü kapatmak daha iyidir tabi sonradan o konuya geri dönülmüyosa:26:

Biz dönüyoruz canım...Hemde ertesi kavga daha sert oluyor, dün bana diyor ki sorunumuzu ben biliyorum, neymiş dedim, ikimizde sorunu çözmek yerine haklı olduğumuzu ispat etmeye çalışıyoruz dedi. Ama bazen bana kötü imalarda bulunuyor 'yine kavga edecek bir şey buldun' dedi bana gecen hafta...Tamam ben bazen rahatsızlanıyorum ama bu ilişkideki bütün kavgaları ben mi çıkarıyorum yani. Bir kötü durumu tek kişinin üstüne yıkmam ne kadar doğru? Çok ağırıma gitti. Canım allah aşkına 'YİNE KAVGA EDECEK BİR ŞEY BULDUN' ne demek ne anladın bana bi söyler misin.Neymiş bu cümleden benim dediğim anlam çıkmazmış:53:

Back
X