• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar 2 gündür aklımdaki şüpheden ölücem:26:
Şimdi erkek arkadaşımın sevgilisi eklemişti ya geçenlerde.Ben bunu dile getirdim kavga ettik filan bi ton olay.Nedense ertesi gün bu kız arkadaşlık isteğini geri çekti:44:

Acaba diyorum benimki filan bişey mi söyledi yani.Ay kafamda bi ton şey:18: Neden ertesi gün geri çekti yani.Eklemiş sonuçta.Neden ben gördüm ve bunu erkek arkadaşıma dile getirdim biz kavga ettik ve ondan sonra geri çekti bu arkadaşlık isteğini:19:
Off paranoya mı yapıyorum anlamıyorum ama yani tesadüf mü bu kadar herşey:18::50:

Canım sana mesaj attım

Kpsszedeler geldi, kacin :10:

:111::111::111::111::111::111::111:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:

Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heee:20: Hepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol:27: Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:

Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruz:1: Düğün dernek konuşalım hadi:27:
Ne güzel yazmışsınız çok doğru valla:31: biz kadınlar küçük şeyleri kafamızda çok büyütüyoruz bence:1:

kpsscilr hoş geldiniz allah emeklerinzin karşılığını versin diğer kızlar naptı acaba:18:
İlkay eşinin çarşısı bu günmüydü:44:

kpsscilr hoş geldiniz allah emeklerinzin karşılığını versin diğer kızlar naptı acaba:18:
İlkay eşinin çarşısı bu günmüydü:44:

Amin insallah canim :31: kizlarda gelirler artik yavastan..
Esimin benim sinavim var diye carsisini yarina yazdirmisti canim konusmustu.. noldu ki:26:

Emekle nasıl dalga geçtikleri, soruları sızdırdıkları, torpille adam almaları.. Her şey ortada zaten:20:

Neyse gecti artik üzülüyorum.. atanamasamda bi aydir beni her aksam isten sonra, evde bi basimayken iyi oyaladi bu sinava hazirlik süreci :31: bundan sonra hobilerime devam edecegim birde kitap okuyacagim yeniden :6:

ankesörlüden aradı şeymacım moreli çok bozuktu iyiyim demek için aradım dedi ceza alıcakmış ne olduğu daha belli değilmiş komutan çağırıp konuşmamış henüz bekliyorum diyor:14: başımıza bişeyler geleceği belliydi ztn 2 gündür olan huzursuzluktan bu da üstüne geldi işte:14::14:

ankesörlüden aradı şeymacım moreli çok bozuktu iyiyim demek için aradım dedi ceza alıcakmış ne olduğu daha belli değilmiş komutan çağırıp konuşmamış henüz bekliyorum diyor:14: başımıza bişeyler geleceği belliydi ztn 2 gündür olan huzursuzluktan bu da üstüne geldi işte:14::14:

Canim bi konussun komutanla ondan sonra düşünelim, belki sadece tezkerende al diyecektir:31:

Canim bi konussun komutanla ondan sonra düşünelim, belki sadece tezkerende al diyecektir:31:

bu komutanının ters biri olduğunu devamlı söylüyordu şu an ki çekincesi de o 2 gündür ztn kötüydü bu onu mehvetti psikolojik olarak... iyiyim sakin üzülme merakta etme beni dedi ama sesi hiç öyle demiyordu bitti işte herşey dedi:14::14: :14:

Yok onu ayarlamistik tatlim:34: yarin bol bol konusuruz :38:
ohh i yapmışsınız:34: hasret giderin bol bol

canım üzülme dua edelim ceza almasın..belk korkutmak için demişlerdir:31:

bu komutanının ters biri olduğunu devamlı söylüyordu şu an ki çekincesi de o 2 gündür ztn kötüydü bu onu mehvetti psikolojik olarak... iyiyim sakin üzülme merakta etme beni dedi ama sesi hiç öyle demiyordu bitti işte herşey dedi:14::14: :14:

Canım ölüm yok ucunda, ennn kötü ihtimal askerliği uzar 15 gün biliyorum bu da çok kötü ama canına bişey olmasın tatlım ya:26:

Back
X