• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar selamm kpssciler hoş geldiniz,
Kitap kurdu olarak benim baş yazarım Linda HOWARD, o gecenin ardından ve kara melek kitapları harikadır,
Ben 300 sayfa kitabı 2-3 günde bitiriyorum:26: Kitaplara verdiğim parayı hiç bir şeye vermedim, çok hızlı okurum rekorlarım var hatta:1::1::1:

AYY ne güzel Şeyma ne kadar hızlı okuyosun.Ben lisedeyken çok kitap okurdum.ders çalışmazdım kitap okurdum çok severdim ya.Şimdi çok tembelleştim:17: Bilgisayar başındayım sürekli kitap filan okuduğum yok.Yada yabancı dizi izliyorum:27: Valla dizi önerisi yaparım çok fena:23::1:

AYY ne güzel Şeyma ne kadar hızlı okuyosun.Ben lisedeyken çok kitap okurdum.ders çalışmazdım kitap okurdum çok severdim ya.Şimdi çok tembelleştim:17: Bilgisayar başındayım sürekli kitap filan okuduğum yok.Yada yabancı dizi izliyorum:27: Valla dizi önerisi yaparım çok fena:23::1:
Evet ama kitabım olunca dayanamıyorum hemen bitiyo yeni bitane almak zorunda kalıyorum:51: sanki tabağımda çok sevdiğim bir yemek var hemen hepsini yiyorum:31: bende dizilerden game of thorens hastasıyım bi de spartacus:16:

Kizlar dün aksam 9.30da bi uyudum, az önce uyandim :53: yüzüm gozum ellerim heryerim sismis:27: sinav yorgunlugunu mu attim naptiysam :26:

:72::72::72::72::72:Bugün günlerden 71 KIRIKKALE:72::72::72::72::72:

Kırıkkale 1941 yılında Belediye statüsüne kavuşmuş bir şehirdir. Kırık köyü arazileri üzerine kurulmuş, gelişmiş ve büyümüştür. 1925'lerde Mühimmat Fabrikasının temellerinin atılması, DDY buradan geçmesi gibi unsurlar şehrin oluşmasında önemli rol oynamıştır. Mühimmat Fabrikasının üretime geçmesiyle şehir göç almaya başlamış ve 12 hanelik Kırık köyü, 1929 yılında bucak yapılarak “ Kırıkkale “ biçiminde kullanılmıştır.
Kırıkkale 1929'da 3000 nüfusa sahip tipik bir Anadolu kasabasıdır. İlk yerleşimler TCDD güzergahında; bugün aynı adı taşıyan Fabrikalar Mahallesi, Ovacık Mahallesi, Kurtuluş ve Hüseyin Kahya Mahallelerinde oluşmaya başlamıştır.
Şehrin kurulmasında ve gelişmesinde bir planlılık görülmez. 1935 Genel Nüfus Sayımında Şehrin nüfusu 4599’a yükselir. MKEK Fabrikalarında çalışmak üzere çevre illerden insanlar buraya göç etmeye başlar. Cumhuriyetin ilk yılları olması nedeniyle “sanayi” şehrin büyümesine öncülük yapar. Kırıkkale’ye yerleşen insanlarımız gelişi güzel yerleşerek ev ve işyerlerini kurma gayreti içerisinde olurlar. Bu plansız gelişme bugün bile İli olumsuz etkilemektedir.
1941 yılında Belediye olan Kırıkkale ilçe merkezinde 26 mahalle mevcuttur.

Kırıkkale alan kodu:0318

Kırıkkale nüfusu:276.647

Kırıkkale ilçeleri:Bahşili,Balışeyh,Çelebi,Delice,Karakeçili,Keskin,Sulakyurt,Yahşihan

Nesi meşhur:Petrol rafinerisi,Silah fabrikası

Gezilecek yerler:Yöreye özgü kilim ve heybe almadan,
M.K.E.K Silah Fabrikası Silah Müzesini gezmeden,
Karakeçili Uluslar Arası Kültür Şölenini (15-16-17 Eylülde) seyretmeden dönmeyin...

Bir görselimizi de ekleyip Kırıkkale'ye veda ediyoruuzzzz:10:

Eklentiler

• $kirikkale.webp
    $kirikkale.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar dün aksam 9.30da bi uyudum, az önce uyandim :53: yüzüm gozum ellerim heryerim sismis:27: sinav yorgunlugunu mu attim naptiysam :26:

Masallah dimi:9: uyandim canim su icmeye tuvalete:23:

Beni de nişanlım uyandırdı hadi aşkım kalk ben çarşıya çıktım dedi bende onu gıcık ettim ben 1 e kadar yatacağım dedim, kıyamam ya tamam aşkım ben seni 1 de uyandırayım dedi,:1: insan kalk özledim konuşalım der dimi ama yoook :1:

hayırlı bir haber yok malesef cnm pazartesi görüşücez seninle demiş komutanı bekliyoruz daha :14:

Oyyy ya:26: valla mı .Üzülme kuzum en azından hakaret etmemiş bence etmiycektir. Ne sorunu tipler var sonuçta nşanlın oyle değil nasıl olsa nişanlıma sordum da en fazla çarşısını kitlerler dedi birşey olmaz dedi.

Oyyy ya:26: valla mı .Üzülme kuzum en azından hakaret etmemiş bence etmiycektir. Ne sorunu tipler var sonuçta nşanlın oyle değil nasıl olsa nişanlıma sordum da en fazla çarşısını kitlerler dedi birşey olmaz dedi.

nişanlım sessiz sakin biri sorunmuş kavgaymış hiç ona göre şeyler değildir komutan bişeyde dese ters en ufak bişey söylemz de bilmiyorum cnm ne olur ne biter şu 2 gün yetti ona ztn bişey yapmasa da yaşattığı uğursuzluk ceza oldu :14: komutanla sıkıntılılarmış cnm ondan korkuyoruz nişanlımda beni rahatlatmaya çalışıyor nişanlının dediği gibi dedi en fazla çarşıları kitler o olur ama böyle belirsizlik olunca rahatlayamıyorum bende:25:

hayırlı bir haber yok malesef cnm pazartesi görüşücez seninle demiş komutanı bekliyoruz daha :14:

nişanlım sessiz sakin biri sorunmuş kavgaymış hiç ona göre şeyler değildir komutan bişeyde dese ters en ufak bişey söylemz de bilmiyorum cnm ne olur ne biter şu 2 gün yetti ona ztn bişey yapmasa da yaşattığı uğursuzluk ceza oldu :14: komutanla sıkıntılılarmış cnm ondan korkuyoruz nişanlımda beni rahatlatmaya çalışıyor nişanlının dediği gibi dedi en fazla çarşıları kitler o olur ama böyle belirsizlik olunca rahatlayamıyorum bende:25:

Tamam işte tatlım, bak sende diyorsun sessiz sakin diye bunu da göz önünde bulundururlar yani bi sürekli sorun çıkaran adamın telefonla yakalanması var bir de sorunsuz sakin bi insanın yakalanması var.Nişanlın komutanla şahsi olarak mı sıkıntılı canım?Üzülme sen bence bir şey olmayacak :29:

Tamam işte tatlım, bak sende diyorsun sessiz sakin diye bunu da göz önünde bulundururlar yani bi sürekli sorun çıkaran adamın telefonla yakalanması var bir de sorunsuz sakin bi insanın yakalanması var.Nişanlın komutanla şahsi olarak mı sıkıntılı canım?Üzülme sen bence bir şey olmayacak :29:

hayır cnm şahsı olarak bir sorunu yok genel olarak sorun yaşıyorlarmış devamlı açık arayan tutanak tutan ceza veren biriymiş... inşallah kuzum şunu sorunsuz atlatalım başka bişey istemiyorum :26:

Kızlarr selammmmm
Bugun askerimin carsısı vardı yanına gittim avm gezioduk ev esyası bakmak icin
Ta taammm kuyumcuya girdikkk ve artık benim tektasım varrrr ihihihiihihîh
He evlenme teklifi yok ama olsub agahhahahah
Nası edim askım burda dio )))))
Cokkk mutluyummmmmm

Kızlarr selammmmm
Cokkk mutluyummmmmm

hayırlı olsun sedacımmmm :119::119: o da gelir en kısa zaman da askerlik bitsin de en güzelinden yapar bir teklif:16:

Kızlarr selammmmm
Cokkk mutluyummmmmm

Sedaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Kızlarr selammmmm
Cokkk mutluyummmmmm

:24: tebrikkk edermmm canımmm askerdeyken böyle yüzük inceliğini düşünmesi çok güzell hayırlı olsun mutluluğa minik adımınız daha büyük adımlarınız sözde nişanda evlilikde olsun işallahhhh:nazar::nazar::nazar:

Back
X