• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hadi ya neden trip yapıyormuş canım:44:

trip olayları inşallah geçicidir cnm benimki de pek bi naz yaptı tel.ı kaptırınca onun derdine düştük unuttu naz yapmayı:1::1: ben naz yapmayı özledim artık bünye yapmaya alışık olunca naz kaldıramıyor :16:

genelikle evlilik yüzünden arkadaslari yavas yavas evleniyor bende artik oluruna biraktim fazla konusmak istemiyorum o da bu durumu evlenmek istemiyormusum gibi algiliyor :31: ayy devamli evlilikten bahsedince kaciyorlar konusunu acmayinca kiziyorlar biz bayanlardan daha karmasik erkekler :22: bakalim sonumuz ne olacak :123:

genelikle evlilik yüzünden arkadaslari yavas yavas evleniyor bende artik oluruna biraktim fazla konusmak istemiyorum o da bu durumu evlenmek istemiyormusum gibi algiliyor :31: ayy devamli evlilikten bahsedince kaciyorlar konusunu acmayinca kiziyorlar biz bayanlardan daha karmasik erkekler :22: bakalim sonumuz ne olacak :123:

Aaa bennurun nisanlisi gibi:44: bu erkeklerin tribide cekilmiyor :37:

Kızlarrr annemler barajın kenarında iftar yapalım demişler orda halamın evi var gitmişler bende eve geldim eniştem benle kuzenimi götürecek:10: kayserinin denizi olan barajda gün batımına karşı yapıcaz iftarı:56::56::56::56::56:

Kızlarrr annemler barajın kenarında iftar yapalım demişler orda halamın evi var gitmişler bende eve geldim eniştem benle kuzenimi götürecek:10: kayserinin denizi olan barajda gün batımına karşı yapıcaz iftarı:56::56::56::56::56:

Ooohh ne guzel:31: bende eve geldim ama arabayi zor kullandim yaa:27:

aynı model bende de var cnm:1: bi ayarını bulamadım konuşsam sıktı oldu konuşmadım sen beni istemiyorsun diye tutturdu ne yapacağımı bilemedim sanırım arada lafını edip arada çekilmek :31:

Tatlim, bu durum bizden degil senin ictenliginden kaynaklaniyor:29: benimle gül, ama benimle aglama kiyamam :29:
Senin gunlerdir icinde bulundugun duruma gelince .. biraz sabret canim.. erkek arkadasin geldiginde surec nasil ilerleyecek bi gözlemle :31: baktin olmayacak ayni gidiyor o zaman secimini yaparsin, katlanacakmisin, yoksa bi süre aci cekmeyi göze alip ayrilacakmisin :31: bu karari da mutlaka kendin ver kimseden etkilenme.. yoksa sonra pismanlik duyarsin :31: senin onceliklerin neler bu hayatta bunlari mutlaka düşün :31: hayatta hep secimlerimizi yapiyoruz tabi ayni zamanda kaderimizde yasiyoruz ama secimlerimiz dogrultusunda yasiyoruz .. umarim en az bizimkisi kadar mutlu, ask dolu, kavgasiz bi evliligin olur :29:

Ayy canım benim olur mu arkadaşlar birbrilerinin kötü zamanlarında da yanında olmalı.Ben çok sulu gözlü bi insanım zaten her duruma ayak uydururum:27:

Teşekkür ederim İlkaycım:26: Zaten şu anda yapabilceiğim hiçbirşey yok.Akışına bıraktım.Gelmesini bekliyorum.Kimseyi dinlemiyorum zaten sadece içimi döküyorum çünkü o kadar bunaldım ki o kadar daraldım ki nefes alamamaya başlamıştım:14:
Allah hepimize aşk dolu "huzur" ve sağlık dolu ilişkiler verir umarım:16:

Sayfamızın bitanecik psikolog hanımı:29::31:

Kızlar bu arada orucun dayanılmaz son anlarına yaklaştınız sanırım kimse sayfada yok:27: Allah günah yazmasın benim özel günüm olduğu için ben oruç değilim:26::17:

Yarın da memleketine gidiyorum sedacan kıııızzzz:1: 1tane dersim kaldı büte gidiyorum Bandırma'ya:31: Bakalım hem bi hava değişikliği olcak arkadaşlarımı da görcem:31:
Ayrıca tek taşın hayırlı olsun canımm:23::1: En yakın zamanda sözdür nişandır bekliyorum ben artık anca gelinlik arkası tutan yada bekar nedime olarak başınıza kalcam söyliyim:27::1:

Bugün kimsecikler yokmuş burda..İlkay'la İlknur gelmiş bi uğramış onlarda gidivermişler:1:

Bana hayırlı yolculuk dileyin bakiyim :63: yarın sabah yola çıkıyorum ben:21::1:

ay aynı benim ki:41:bi de kadınlar daha karmaşık demiyorlar mı deliriyorum..

günaydınnn:31:
valla akşam uğrayamadım zaten yemek mmeyve derken..:56: hemen gece oldu.yattım uyudum:37: siz naaptınız kızlar?

Back
X