• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Acrocum Allah zihin açıklığı versin:29:
İlkaytoşum teşekkür ederim gelsin 50'ler:21:
Bende akşam çok yedim ya :56: Ben oradayken sevdiceğim aradı, orda olduğumu öğrenince hepiniz ordasınız neden annemleri çağırmadınız diye tavır yaptı biraz, aşkım benim bile en son haberim oldu, burası aşırı kalabalık 16 kişiyiz rahat edemezle belki hepsi tanıdıkları insanlar değil, ben onları zaten çağıracağım bu plan aniden olmuş dedim, olsun insan ilk iftarda çağırır hemde baraj kenarındasınız hıh kıskandım işte hepiniz ordasınız :63: dedi, sevgilim üzülme senle gelmiştik ya yine geleceğiz asker dönüşü kutlama yemeğini burda yapacağız hem o zaman vapur gezisi falan da yaparız üzülme nolur , ben annemleri de çağıracağım zaten aşikitellam yerim seni dedim:31: Valla avuttum kızlar, başardım şu kriz yönetimi denen şeyi öğreniyor muyum ne normalde olsa kavga ederdik ben onları istemiyor muyum nasıl böyle bir şeyi dile getirirsin diye kızardım :101:

Bende akşam çok yedim ya :56: Ben oradayken sevdiceğim aradı, orda olduğumu öğrenince hepiniz ordasınız neden annemleri çağırmadınız diye tavır yaptı biraz, aşkım benim bile en son haberim oldu, burası aşırı kalabalık 16 kişiyiz rahat edemezle belki hepsi tanıdıkları insanlar değil, ben onları zaten çağıracağım bu plan aniden olmuş dedim, olsun insan ilk iftarda çağırır hemde baraj kenarındasınız hıh kıskandım işte hepiniz ordasınız :63: dedi, sevgilim üzülme senle gelmiştik ya yine geleceğiz asker dönüşü kutlama yemeğini burda yapacağız hem o zaman vapur gezisi falan da yaparız üzülme nolur , ben annemleri de çağıracağım zaten aşikitellam yerim seni dedim:31: Valla avuttum kızlar, başardım şu kriz yönetimi denen şeyi öğreniyor muyum ne normalde olsa kavga ederdik ben onları istemiyor muyum nasıl böyle bir şeyi dile getirirsin diye kızardım :101:

Ve seymaya yüs puan :46::46:

tebrikklerrr :3:çok başarılı bir iş çıkarmışsın:46:

Hosbuldum tatlim.Memleketteyim :-) sinav sonrasi yogun gecti, once nisanlimi görmeye gittim sonra da buraya geldim.

Egitim süperdi ama gkgy icin iyi diyemem, mantiksiz mantik sorularini gormussundur belki :-(

Sen nasılsın ?
iyi yapmışın güzel bir dinlenceyi hak ettinnn vallaa:24:
canım görmedim ama sınava giren arkadaşlarımdan duydum ben de:26: gk gy çok zormuş değişik konular eklenmiş diye. ama herkese zor olduğu için puanı etkilemez, canını sıkma bence:31:
ben de iyiym canım çok şükür idare ediyoruzzz

iyi yapmışın güzel bir dinlenceyi hak ettinnn vallaa:24:
canım görmedim ama sınava giren arkadaşlarımdan duydum ben de:26: gk gy çok zormuş değişik konular eklenmiş diye. ama herkese zor olduğu için puanı etkilemez, canını sıkma bence:31:
ben de iyiym canım çok şükür idare ediyoruzzz

353 dönemler napıyor yaa niye hala gelmiyorlar bekle bekle canım çıktı:ssz:

Hem zordu hem de sacmalikti tamamen.Hayirlisi olsun insallah. Haftaya belli olacak akibetimiz bakalım.

353'ler 12 sinde teslim oluyorlar canım o zamana kadar gelirler daha erken.

Back
X