• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım ben gelsinler diye sayfa linkini facebookdaki sayfalara yapıştırdım belki gören duyan olur:9:
bravo sanaa o zaman:52: bence ordan duyanlar olur gelirler:51:
Hem zordu hem de sacmalikti tamamen.Hayirlisi olsun insallah. Haftaya belli olacak akibetimiz bakalım.

353'ler 12 sinde teslim oluyorlar canım o zamana kadar gelirler daha erken.
hayırlısı olsun canım aminn.. sonucunu bize de haber ver:31: inşallah güzel bi puan gelir:34: 12 ağustos dimi?

evtttt cnmm uzun dönemler erken gidiooo o zmnnn, benimki de devriye çavuşu olmuş o ne demekse hiç anlamadımmm

hemen bir tahmin geliyor :1: devriye gezicek olan askerlerden sorumlu çavuş onları başlangıç değişim ve bitş saatini yazıp görevin yapılıp yapılmadığını kontrol edicek bence:1:

hemen bir tahmin geliyor :1: devriye gezicek olan askerlerden sorumlu çavuş onları başlangıç değişim ve bitş saatini yazıp görevin yapılıp yapılmadığını kontrol edicek bence:1:

cnmmmm nöbet tutmzzz o zmnn dimii :) seni de bilirkişiii yaptım bu aradaa :)

kızlarrr yaklaşık 1 hafta sonra aşağıda,
4 ay değill:31: 3 ay değilllll :1: 2 ay hiç değil. :9: sadeceeee "1 ay... gün" yazacakkk hanemizdeeee vihuuuu:64::52::66:

ben herşey olurum ki yeter ki yarenler mutlu olsun:16::16:
benmkide çavuş... askersin arada tut diyip hafta da bir nöbet yazıyorlarmış cnm :1: belki seninkinn de öyle olur çavuşluğun dışında daimi bi görevi var mı

cnmmm yazıcııı normalde, senin askerinin var mı daimi görevii

Back
X