• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evett dimiii 353.dönemler yardıma gelsin bizimkilere:46:

kızlarrr yaklaşık 1 hafta sonra aşağıda,
4 ay değill:31: 3 ay değilllll :1: 2 ay hiç değil. :9: sadeceeee "1 ay... gün" yazacakkk hanemizdeeee vihuuuu:64::52::66:

Yorulmasin sevdicegim artik.Ben gözünün içine bakarken orada o kadar yorulmasi canimi yakiyor.

Cokk şükür 1 ay yazacak .Bugün şafak 69 yazinca bile evde bayram havasi yarattim :-)

oyyy dönsünler artik ya bazen düşünuyorumda iyiki kisa dönem yapiyorlar Rabbim 460 gün yapanlarin ve bekleyenlere cidden sabir versin
aminn canım öyle bişey olsa delirebilirdim cidden:50:
Yorulmasin sevdicegim artik.Ben gözünün içine bakarken orada o kadar yorulmasi canimi yakiyor.

Cokk şükür 1 ay yazacak .Bugün şafak 69 yazinca bile evde bayram havasi yarattim :-)
çok mu yoruyorlar canım ne yaptırıyorlar? benimki "iyiyim bişey yok" deyip duruyor halaa ya.. acaba yorucu işler yapıyor mu ki.. söylemiyor:44: heeheh bayramdan da öte oluyor bazen bizim için bu mutluluk dimi:46:

Öhömm :42:yine sevdiceğim dünün tribini yaptı ama benn yine tatlıya bağladım güzel güzel konuştuk:17:
ay kesin kıyamet kopacak kızlar bana nooldu böyleee, ne olduysa devam etsin:24:

Öhömm :42:yine sevdiceğim dünün tribini yaptı ama benn yine tatlıya bağladım güzel güzel konuştuk:17:
ay kesin kıyamet kopacak kızlar bana nooldu böyleee, ne olduysa devam etsin:24:

Seyma bi yüs puan daha kapiyor:46: oluyor iste :13: adim adim ilerliyorsun canim :10:

oley :46: 200 mü oldum şimdi
bakalım bu etki ne kadar sürecek İlkay'cım :9:
Umarım daimi olur.:31:

Canim, bunca yılda olusmus bi yapinin bi anda tamamemn degismesi cok zor bazen tokezleyebilirsin bunu da bastan söyleyeyim olmadiginda moralini bozma ama gayet iyi ilerliyorsan bence:46: ne soylediginden cok onu nasil söylediğin cok önemli :31:

Canim, bunca yılda olusmus bi yapinin bi anda tamamemn degismesi cok zor bazen tokezleyebilirsin bunu da bastan söyleyeyim olmadiginda moralini bozma ama gayet iyi ilerliyorsun bence:46: ne soylediginden cok onu nasil söylediğin cok önemli :31:

evet evet kesinlikle, konuşurken içimden kavga kötü bir şey, gerilmiycem, sakin olucam dedim hep:9: yumuşak bir ses tonu takındım :9:
Hadı kzıım yapabilirsin dedim :1: davranış sürekli olana kadar bu telkinlerimi tekrar etmeyi düşünüyorum:44:

evet evet kesinlikle, konuşurken içimden kavga kötü bir şey, gerilmiycem, sakin olucam dedim hep:9: yumuşak bir ses tonu takındım :9:
Hadı kzıım yapabilirsin dedim :1: davranış sürekli olana kadar bu telkinlerimi tekrar etmeyi düşünüyorum:44:

Evet bazen yapamadiginda olacak canim:31: zamanla otomatiklesecek zaten karakterin olacak o senin, tipki bisiklete binmeyi öğrenmek gibi :34: baslarda düşüp dizini yaralayacaksin, bisiklete yola tasa küfür edeceksin ama en sonunda o bisiklete binmeyi ogreneceksin hemde ellerini birakarak :21: nasil baslarda mesela araba kullanmayi ogrenirken, simdi arabayi calistiriyorum, simdi depriyaja basip vitesi bire aliyorum gibi kendimizi yonlendiriyorsak ve alistiktan sonra bunlarin hic birini dusunmuyorsak sanki heeep araba kullanmisiz gibi oluyorsak davranis degisikliklerinde de aynisi olacak tatlim :16:

Evet bazen yapamadiginda olacak canim:31: zamanla otomatiklesecek zaten karakterin olacak o senin, tipki bisiklete binmeyi öğrenmek gibi :34: baslarda düşüp dizini yaralayacaksin, bisiklete yola tasa küfür edeceksin ama en sonunda o bisiklete binmeyi ogreneceksin hemde ellerini birakarak :21: nasil baslarda mesela araba kullanmayi ogrenirken, simdi arabayi calistiriyorum, simdi depriyaja basip vitesi bire aliyorum gibi kendimizi yonlendiriyorsak ve alistiktan sonra bunlarin hic birini dusunmuyorsak sanki heeep araba kullanmisiz gibi oluyorsak davranis degisikliklerinde de aynisi olacak tatlim :16:

Evet yapamadığımda da umutsuzluğa düşmeyeceğim, bakıyorum çok güzel bir ilişkim var, adam bana sadık, ilgili, ince düşünceli, anne babama saygılı, şefkatli, saygı gösteriyor daha ne istiyorum ki :67: Sırf inatlığımızdan kavga edip duruyoruz, hiç mi hata yapmıycak bu çocuk. Tabiki yapıcaz, nasıl ben yapıyorsam o da yapacak, adamı seviyorum, onun sevgisini biliyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz genelde de benim yüzümden, yeter kavga ile ömür mü geçer... Doyasıya sevmek varken, çocuğun da hevesini kırıyorum:45: Bu kararı aldım artık ikimizi de üzmek istemiyorum.Sizde bana destek olun kızlar.:29:

aminn canım öyle bişey olsa delirebilirdim cidden:50:

çok mu yoruyorlar canım ne yaptırıyorlar? benimki "iyiyim bişey yok" deyip duruyor halaa ya.. acaba yorucu işler yapıyor mu ki.. söylemiyor:44: heeheh bayramdan da öte oluyor bazen bizim için bu mutluluk dimi:46:

Canim nisanlim küçük bir yerde yazici.Bu yüzden hem isi yogun hem de kişi sayisi az olduğu için nobette tutuyor malesef :-(

Bundan daha öte mutluluk yok bu aralar.

Evet yapamadığımda da umutsuzluğa düşmeyeceğim, bakıyorum çok güzel bir ilişkim var, adam bana sadık, ilgili, ince düşünceli, anne babama saygılı, şefkatli, saygı gösteriyor daha ne istiyorum ki :67: Sırf inatlığımızdan kavga edip duruyoruz, hiç mi hata yapmıycak bu çocuk. Tabiki yapıcaz, nasıl ben yapıyorsam o da yapacak, adamı seviyorum, onun sevgisini biliyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz genelde de benim yüzümden, yeter kavga ile ömür mü geçer... Doyasıya sevmek varken, çocuğun da hevesini kırıyorum:45: Bu kararı aldım artık ikimizi de üzmek istemiyorum.Sizde bana destek olun kızlar.:29:

Seymacim çok güzel bir karar almissin ilerde evliliginiz de buna göre sekillenir ve daha huzurlu olursunuz. Benden tam destek sana :-)

Seymacim çok güzel bir karar almissin ilerde evliliginiz de buna göre sekillenir ve daha huzurlu olursunuz. Benden tam destek sana :-)[/QUOTE .!.:
Teşekkür ederim canım, evet sonuçta evleneceğiz daha sıkıntılı anlarımız olabilir, bunu biran önce davranış biçimi haline getirmeyi düşünüyorum:31: Biz resmen güç savaşına, inada dönderdik işi:19: ama onun dışında :nazar: değmesin

hadi bakalım şeymacım bendende destek sana.. örnek oldun banada.. bizde hep kavga ediyoruz ve en çokta inatlaşıyoruz.. aslında biraz dikkat etsek mutluluğumuz daim olcak ama işte.. neyse banada iyi oldu yazdıkların. sağol canım...

Teşekkür ederim canım, evet sonuçta evleneceğiz daha sıkıntılı anlarımız olabilir, bunu biran önce davranış biçimi haline getirmeyi düşünüyorum:31: Biz resmen güç savaşına, inada dönderdik işi:19: ama onun dışında :nazar: değmesin

cnmmm bendnn deniycmmm arttt bazı konularda değişmem gerektiğine inanıorumm, herşeyn kendm istediği gbi olması için çok uğraştığımıı, bazen nişanlımı kırdığımı anladımm.. daha sakinn, yumuşak tatlı dille anlatcmm, bndn de destek çünkü bnde aynı şeyleri deniycm, her zmn yapmam ama bazenn inat olabiliorummm

cnmmm az nöbet tuttsaa o da ii bzm içinn :) yemekhanede nöbet tutuoduu ve çok sinek yemiş, her yerim art yara oldu dioduu.. en azındn sinek derdii biter veya azalırr
insallah cnm bizim burda onlar için içimiz gidiyor komutanlarda hic acıma yok desene insallah azalır nobetide rahat eder askerin cnmm

Benimkide revirci :94::94::94:
saglikçi olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz dimi ilkay :))))

insallah cnm bizim burda onlar için içimiz gidiyor komutanlarda hic acıma yok desene insallah azalır nobetide rahat eder askerin cnmm

saglikçi olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz dimi ilkay :))))

Tabiii simdi kocisim refakatçi hastanede o kadar yani:1: hergün revire cikartiyor gezip geliyor iyi oluyor bence onun icin :31: ben dalga geciyorum igne yapmasini serum takmasini falan ogrende geldiğinde isimize yarasin diye :94::9:

Back
X