- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.161
Simdilik iyiyim canim ama ogleden sonra fena oluyorum bakalim bugün daha iyi gecer inşallah![]()
Yine mi tutuyorsun canım:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdilik iyiyim canim ama ogleden sonra fena oluyorum bakalim bugün daha iyi gecer inşallah![]()
Yine mi tutuyorsun canım:26:
Yarın senin tickerin 1ayla başlıycak sonra da benimki![]()
Evet bugunde niyetlendim :26: gece agri kesici icip yattim bakalim nasil gececek bugün:44:
Yarin daha bi guzel olacak![]()
Allah kolaylık versin canım
Evet ya şu bir ay yazısını ben herşey den daha sabırsız bekledim ha![]()
Evet bugunde niyetlendim :26: gece agri kesici icip yattim bakalim nasil gececek bugün:44:
Yarin daha bi guzel olacak![]()
Temmuzun yarisi bitti, 1 ay yazisina da cok cok az kaldisonrada ay yazisi kalkacak gün yazacak sadece
![]()
Sonrasi vuslat![]()
Ay evet temmuzun 16 sı olmuş![]()
Sevdiceğimle nişanlı ilk bayramımız olacaktı ama o yok :26:
Kurban bayramına sakladım artık hayallerimi..Bizimkiler geldikten ne kadar sonra kurban bayramı acep :44:
Bu konuşma konusunda rekor kıran benim sanırımkızlarrr günaydınnn nasılsnzzz? bizz nişanlım ileee dün sadece iki dk konuştukk pazar da çarşıya çıktı arkadaşlarıyla gezdiii, çokk konuşmadkkk kısa konuştkk.. bugn art akşam olsn da beni arasınn özledmmmm on dk konuşmayıııı
Bi ay sonra canim![]()
kızlarrr günaydınnn nasılsnzzz? bizz nişanlım ileee dün sadece iki dk konuştukk pazar da çarşıya çıktı arkadaşlarıyla gezdiii, çokk konuşmadkkk kısa konuştkk.. bugn art akşam olsn da beni arasınn özledmmmm on dk konuşmayıııı
Bu konuşma konusunda rekor kıran benim sanırımİnşallah sizde uuuuuuzuuuuuuuuuncaa konuşursunuz tatlım çok iyi geliyor sesini duymak
ohh ne güzel artık sevdiceğim bana mangal yapar bayramda, pikniğe de gideriz
ayy çokk şenlikli olacak inş.
![]()
Canim inşallah bugün konusursunuz bol bol, bizde dün 5 dk konustuk anlatacaklarim vardi unutmuşum bazilarini bugün arasa da onlardan bahsetsem diye bekliyorum![]()
cnmmm evttt ya art bugn arasaa beniiii:) dün baya çalışmışlar akşammm komutan iş vermişşçok anlatck şey biriktiiiii
![]()
merhaba kızlar benimki de ilk zamanlar günde 3-4 kere arıyodu şimdi pek müsait olmuyor herhalde ..![]()
canım işi oluyormuş komutan gelince telefonu kapatıyor hemen:26: üzerine de gitmek istemedim zaten müsait olunca arar nasıl olsa diye pek sormadım. ben eski ben olsam ne kavgalar çıkarırdımmmNeden kuzum sormadın mı