- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.301
Merhabaaa:,(
Sizin eski yazilarinizi okuyordum hatta okuyup okuyup ağlıyordum :,(
Malesef tekbaşımayım ah ah sen de bana cevap veren tek kişisin canim merhaba ve merhaba herkeseee:)
hoşgeldin canım Allah sabrını veriyor merak etme.
Benim kadar sulugözü olamaz herhalde sesini duysam telde ağlardım. Geceleri ağlamadan uyumadığım gün olmuyordu resmine bakıp hasret gideriyorsun. Ama yemin törenine gitmek heyecanı başka bişe Sonra yol izni oluyor bize ilaç gibi gelen 3 günümüz vardı. Benim sözlüm kıbrısa gittiği için fazlaydı yol izni. Birde bizim kötü yani tam yaz sezonu kıbrısa düştü biletler pahalı günü birlik gidip gelmek için, kalma olayında zaten uygun olmaz bizde öle tek başıma ailesinden birileri olsa olabilir ama şimdi bu aralar onlarında ailesel sıkıntıları var o yüzden kalıp dua etmek ve sabırla şafak saymak kalıyor geriye :)
günler azaldıkça heyecan artıyor. Bizim şu şafağın son evreleri RAmazanın için gelmesi iyi oldu bnce kızlar çünkü ben gün içinde yemek telaşı vs sonrasında iftar mutfağı topla akşam namazı teravihe gidip gelme derken zaman geçiyor önceden evde gün içinde sürekli düşünmekten daha çok acı çekiyordum.
Birde 2-3 gündür arkadaşın telfonuyla mesaj atıyor buda bize artı bir moral desteği veriyor. Çarşıları artık her haftaya çıktı eskiden 2 hafta birdi. Ama herşeye rağmen en çok geceleri benden çok uzakta oluşu koyuyordu bana.
Ama dediğiniz gibi beni de avutan en önemli şey " Bu son gurbet sonrasında mutlu yuvamızda hep birlikte olacağız Allahın izniyle. "