- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.521
Ay ben de sevmem öyle şeyleri de geleneklere söz geçmiyor pek![]()
özellikle de aile büyüklerine benm ananem çok bağlıdır geleneklere söz geçirebilene aşk olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de sevmem öyle şeyleri de geleneklere söz geçmiyor pek![]()
2014 zor gibinasip olursa 2015 bizim artik bakalim gec olsunda güc olmasin Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
Yazin canim yazinbekar kimse kalmasin topikte
herkes sevdicegine kavussun hayirlisi ile
![]()
bennurcmmm ailen ne düşünüoo tatlmm evliliğin erken olması konusundaa, onların düşüncesi ne pekii
Canım runner ve peçeteleri dantel aldım bu defa,kumaş vardı bu da değişik olsun istedimben de nescafe kupası aldım
İnşallah canım.Yaz gelini olmak istemiştim hep
Canım bu yıl düşünüyorduk ama görümcemin düğünü var eylül'de bir de k.pederim ev aldı nişanlıma kota doldu bu yılyaza daha rahat yaparız diye düşündük
İnşallah canım,gönlüne göre versin rabbim![]()
benm ailem bugüne kadar bütün kararları bana bıraktı evlenicek olan sizsiniz nasıl isterseniz öyle olsun dediler hala da babam öyle der sen kararını ver benm için önemli o diyor ama bende babama diyemiyorum ki nişanlım tutturdu beni istemiyosun artık o yüzden ona hiç bişey diyemiyorum aslında ben yaz gelini olmak istiyorum diye bu biraz bizim özelimiz oluyor ya cnm çekiniyorum bunu söylemeye![]()
cnmmm dantel hoş olurrr, ben de bakayımm kesnn, bende deee kumaş varr bi tane.. dantel de farklı olurrr hem
cnmmm dantel hoş olurrr, ben de bakayımm kesnn, bende deee kumaş varr bi tane.. dantel de farklı olurrr hem
cnmm ben senin yerindee olsaydımmm nişanlm askerdn gelince yüzyüzee konuşurdmmm, bunları söylerdmmm aslnda.. yaz gelinii olmak istiorum fln die.. tabii karar seninn amaa konuşsan yüzyüzeee belkii daha farklı olurr, askerlik psikolojisi dee gtmiş olur, daha rahat iletişim kurarsnz die dedmm
benm ailem bugüne kadar bütün kararları bana bıraktı evlenicek olan sizsiniz nasıl isterseniz öyle olsun dediler hala da babam öyle der sen kararını ver benm için önemli o diyor ama bende babama diyemiyorum ki nişanlım tutturdu beni istemiyosun artık o yüzden ona hiç bişey diyemiyorum aslında ben yaz gelini olmak istiyorum diye bu biraz bizim özelimiz oluyor ya cnm çekiniyorum bunu söylemeye![]()
Canim bencede askerin gelince konus o d anlayisla karsilayacaktir seninde kendini evlilige hazirlaman icin biraz daha vaktin olmus olur![]()
Canım hayaller güzel ama her zaman istediğimiz olmuyor maalesef:26: eğer hayalinin yaz düğünü olması dışında bir sıkıntı yoksa , yani eşyaların tamamsa , nişanlınla mutluysan, bence sorun etme o konuyu.. en büyük derdin bu olsun, Allah'tan hep hayırlısını iste. Belki de böylesi güzel olacakben yaz gelini olmayı çok istiyorum cnm hep hayalimde öyleydi fakat k.validem uzatmaya gerek yok o kadar diyor hatta ekimde yapalım diyor bende nişanlıma bişey diyemiyorum sen beni istemiyosun diye üzücek kendini diye şu an kafam acayip karışık kimseye bişey de diyemiyorum içim içimi kemirip duruyor
Ben de sevmiyorum gereksiz masraf gibi geliyor bana bi de öyle şeyler ama inşallah bizimkiler de ısrarcı olup emrivaki yapmazlaraynenn cnmm yaa bohçadaa fln daa hiç istemedmm sevmemm öylee herkeseee gösterrrr flnnnevde dee sermezlerrr çeyizz fln die düşünüorummm
![]()
Anladım canım yaa geç olsun güç olmasın o zamanCanım bu yıl düşünüyorduk ama görümcemin düğünü var eylül'de bir de k.pederim ev aldı nişanlıma kota doldu bu yılyaza daha rahat yaparız diye
Tabi canım eskiler çokk bağlı oluyor artık hem onların hem bizim gönlümüz olacak şekilde ayarlanır bir şekildeözellikle de aile büyüklerine benm ananem çok bağlıdır geleneklere söz geçirebilene aşk olsunkırmadan kimseyi olabildiğince idare ederek hallediliyor cnm :)
işlemeli boncuklu falan da çok hoş oluyor cnm fransız danteli var hoşuna giderse öyle birşeyde bakabilirsn :)
Çok şık duruyor canım Rabbim kullandırmak nasip etsin![]()
cnm biz bugüne kadar herşeyi beraber karar alıp uyguladık ztn isteme günü söz nişan herşeyi biz tarih belirledik aileler onayladı kimse karışmadı bize nasıl istersek öyle yaptık ne nişanlımın ailesi ne benm ailem en ufak bişey demedi noldu ne değişti birden bilmiyorum k.validem çoştu![]()
askerden gelince bende öyle düşünüyorum cnm kendimi daha iyi anlatırım o da normal olacağı için anlar beni ama şu an sende biliyosun bu mümkün değil ne desem ters anlıyor normalde kendimi anlattığımda yanımda olan adam şimdi beni istemiyorsun diyor yine yanlış bir hisse kapılacak diye ekim olmaz diyemiyorum Allah büyük 1haftam var önümde bir çözüm bulacağım inşallah buna da :)
Anladım canım yaa geç olsun güç olmasın o zaman![]()
Canım hayaller güzel ama her zaman istediğimiz olmuyor maalesef:26: eğer hayalinin yaz düğünü olması dışında bir sıkıntı yoksa , yani eşyaların tamamsa , nişanlınla mutluysan, bence sorun etme o konuyu.. en büyük derdin bu olsun, Allah'tan hep hayırlısını iste. Belki de böylesi güzel olacak
Ben de sevmiyorum gereksiz masraf gibi geliyor bana bi de öyle şeyler ama inşallah bizimkiler de ısrarcı olup emrivaki yapmazlar
Anladım canım yaa geç olsun güç olmasın o zaman
Tabi canım eskiler çokk bağlı oluyor artık hem onların hem bizim gönlümüz olacak şekilde ayarlanır bir şekilde![]()
iyi geceler ben kaçtım![]()