• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayy ben de evlenmek istiyorum artık:69:yazı beklemeden bu kış mı yapsak acaba düğünü:44:sabah nişanlımda artık seni izleyerek uyumak ve uyanmak istiyorum,yaza kadar beklemek istemiyorum dedi:69:
wuuuuwwwww:23::23::23:
ahahahah evttt senii seviorummm bana daa hepp derrrr :1: düşüneymm sandalyemii çektiğini pekk hatırlamıorumm aslndaa kibardrr ara sıra arabının kapısınıı açıoduuu en fazlaaa 3 ya da dört seferr olmuştrr o daa:52: ben de şaşırmıştmm hattaa napıosunn nolduu dieee:52:seninki bayaa kibar ve romantikmişş cnmmm :)

ahahah ilahi buket tabi birden yapınca sende şaşırdın tabi,:1: bence bunlar güzel şeyler ama aslolan bize saygılı sevgili sadık güler yüzlü olmaları dimi...Şahsen kibarlık olsun diye insanın üzerine yakışmayan hareketleri yapması hoş olmuyor ama benim sevdiceğime yakışıyor :38:zaten abartırsa kızarım kibarlık olayını

Hastane mi:52: ne diyorsun tatlim sen :52:

Biz cumartesi aksami evlenmistik pazartesi sabahi yola cikmistik balayi icin:31: pazar günü giris yaparsa daha fazla ucret odeyecektik :60:

Tatlım hastane niye:23:

Şey hani bazen o gün kadınlarda Fenalaşma, korma, kasılma vb. oluyo ya:17: ay söyletmeyin açık açık:17: işte o yüzden evimizde olalım istiyorum :30:

İnşallah kuzum:16:iki tarafta kabul ederse aralığı bulur yine ama olsun yazı beklemekten iyidir:17:yaz gelini olmak iyi olacaktı ama artık kışında yazında değilim :52:

Olsun aralikta güzel:16: hatta zorlasaniz kasimda bile yapabilirsiniz:31: ağustosta belli olsa kasima daha 3 ay var 3 ayda yapiliyor zaten en onemli seyler :16:

kızlarrrr yaaa benimmm düğüne dee gelinnnnnn:16: sizeee davetttiyeee paylaşymmmm:1:
ilkaycımmmm zatennn hep ararım gelirimm giderimmm ama üüzlüorumm işteee :(
şeymaaa allah iiliğinii versnn ben de ne hastanesii diorummmmm:1:

Şey hani bazen o gün kadınlarda Fenalaşma, korma, kasılma vb. oluyo ya:17: ay söyletmeyin açık açık:17: işte o yüzden evimizde olalım istiyorum :30:

Oyle seyler olmaz canim sen merak etme hastanelik olacak bisey yok:20: siz evinizde olun zaten öylesi daha güzel ama bu fikri kafandan at:20:

:17: olmaz demi ay ne bileyim ben senin öyle derdin yok tabi:17: biz bi de bunu düşünüyoruz gerginliğini yaşıyoruz.:26:

Biz 'bi de' bunu düşünüyoruz senin böyle bi derdin yok mu:44: seyma okumayacagim artik dedin ama bence sen cok fazla sey okuyorsun bununla ilgili :20:

asker topiği dönmüş yne düğün topiiğine maşallah kızlar keyifler yerinde :nazar:
bende düğün için kararımı verdim artık mart nisan gibi istiyorum balayı içinde tayland düşündüğümüz için en güzel dönem mart nisanmiş orda güzel olacak inşallah o yüzden tabi nişanlımla da konuşabilirsem:9::9:

şeymaaaa bende korkuyorum da hiç bu kadar abartıp düşünmemiştim kuzummmm bu kadar takma kafana ne hastanesi ne kasılması en fazla bişey yapamadan uyuruz bu kadar büyütme gözünde :9::9:

wuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:23::23::23::23: şu ağva otelleri ne kadarda romantik öyleeee:23::23::23: :1:

vallahi insan şevke gelir böyle yerlerde:52::52:

şeyma aklında böyle şeyler olursa,böyle önyargılar olursa daha kötü olursun:26: bence akışına bırakmalısın:26: ayrıca o sayfaları okuma lütfen:26: bende bir derdim var topiğinde insanların eşiyle kayınvalidesiyle filan dertlerini okuyup dert sahibi oldum dün gece ağla ağla canım çıktı:43: deli miyiz ayol kendi dertlerimiz yetmiyo gibi:27:

asker topiği dönmüş yne düğün topiiğine maşallah kızlar keyifler yerinde :nazar:
bende düğün için kararımı verdim artık mart nisan gibi istiyorum balayı içinde tayland düşündüğümüz için en güzel dönem mart nisanmiş orda güzel olacak inşallah o yüzden tabi nişanlımla da konuşabilirsem:9::9:

şeymaaaa bende korkuyorum da hiç bu kadar abartıp düşünmemiştim kuzummmm bu kadar takma kafana ne hastanesi ne kasılması en fazla bişey yapamadan uyuruz bu kadar büyütme gözünde :9::9:

ahahahaa cnmmm olcakk iştee bi şekildeee :) inşş siizn için en güzelii olur tatlm

Biz 'bi de' bunu düşünüyoruz senin böyle bi derdin yok mu:44: seyma okumayacagim artik dedin ama bence sen cok fazla sey okuyorsun bununla ilgili :20:

Yani sen o evreyi atlattın, biz düğün balayı gibi şeylerin yanında bir de bunun gerginliği yaşıyoruz demek istedim canım:26: kötü birşey demedim valla.:26: gerçekten okumadım o günden sonra:31:

iftardan sonra ağırlık mı çöktü nerdesiniz bebişlerr:3: bengeldimmm
2 saat sonra şafağımız atacak yine oooh:32:

Son düzenleme:
Hiç yemek yemeyerek mi :-)canim gündüz yemesem bile iftarda dünyayı yiyorum resmen.Sporuda biraktim onun da etkisi var tabi ama bu aksam tekrar basliyorum spora.
Hahah iftarda yüklenme o büzüşmüş mideye :9: Bence de canım akşamları spor çok mantıklı Ramazan'da. Bi de ben üşenmesemmde yapsam:1:

Back
X