- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.661
yok kuzum henüz nişanlimla konusamadik ama benim kararim bu yönde :)Bennurr kesinleştirdin miMart Nisan iyiymiş orta yolu bulmuşsunuz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kuzum henüz nişanlimla konusamadik ama benim kararim bu yönde :)Bennurr kesinleştirdin miMart Nisan iyiymiş orta yolu bulmuşsunuz
![]()
Hahah iftarda yüklenme o büzüşmüş mideyeBence de canım akşamları spor çok mantıklı Ramazan'da. Bi de ben üşenmesemmde yapsam
![]()
Canım o zaman bol bol su iç hem kilo vermede etkili hem ramazandaki su kaybını karşılasın hem d mideyi doldurursun az tatlı yersin kuzuuuTatlisiz iftarim ve sahurum gecmiyor :-( acayip düşkünüm tatliya, ramazandan önce dozunu ayarliyordum ama simdi gözüm dönüyor resmen
yok kuzum henüz nişanlimla konusamadik ama benim kararim bu yönde :)
Canım o zaman bol bol su iç hem kilo vermede etkili hem ramazandaki su kaybını karşılasın hem d mideyi doldurursun az tatlı yersin kuzuuu![]()
Afiyet olsunnn evet çok masum ondan bi şey olmazBiraz önce de yedim ama sütlü tatlı, masum busu iciyorum canim iftar ve sahur arasi 2.5 lt icmeye calisiyorum.
Bu kadar stres yapma canım ya her şey olacağına varır bak kendini yıpratıyorsunçok sıkılıyorum yaa.kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum.kafamda bi ton sorunlar daha da geriyo beni:26:
bide seneye mezun olduktan sonra iş güç stresi de çökcek bunun üstüneoff seneye daha zor olcak herşey:18: allahım kriz geçircem hayatım nasıl olcak düşündükçe beynimi yedim
![]()
Çok mantıklı canım zaten bakarsan çok da geç bi tarih değil .. Ben biraz daha hazırlık yapıcam hem de havalar biraz ısınsın istiyorum dersinn [MENTION][/MENTION]
çok sıkılıyorum yaa.kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum.kafamda bi ton sorunlar daha da geriyo beni:26:
bide seneye mezun olduktan sonra iş güç stresi de çökcek bunun üstüneoff seneye daha zor olcak herşey:18: allahım kriz geçircem hayatım nasıl olcak düşündükçe beynimi yedim
![]()
çok sıkılıyorum yaa.kaç gündür evden dışarı adım atmıyorum.kafamda bi ton sorunlar daha da geriyo beni:26:
![]()
Bu kadar stres yapma canım ya her şey olacağına varır bak kendini yıpratıyorsunbu yaşta kendine yazık ediyorsun. Hepimiz belli dönemlerden geçiyoruz her şeyi büyütersek fazla yaşamayız valla
hayatındaki negatiflikleri uzaklaştır kendinden. Benim bi arkadaşım vardı . Arkadaşlar tabi ki dertleşmek için de vardır o ayrı bişey ama aslında kafamız uymuyordu, sırf dert sırf olumsuzluk hep böyle şeylerden bahsediyordu , doğru düzgün kimseyle arası iyi değildi. Ben iyi niyetle sabırla dinliyordum yardımcı olmaya çalışıyordum. Ama bi gün durup dururken bana da küstü. Hiç bişey de olmamıştı halbuki:44:garip bi insandı .. negatif insanlar negatiflikleri getiriyor . Ben de iyi ki hayatımdan çıkmış dedim sonradan hayırlısı buymuş dedim. Böyle insanlar ömür tüketiyor aklında olsun
cnmm şimdidn bunu düşünmeeee, seneyeee belki karşına fırsat çıkar iş anlamnda, sen hayırlısı ile mezunn oll belki mezun olmadann fırsatta çıkabilir.. seneye kdr ztn ilişki konusunda daa mutlakaa bir karara, sonuca varmışş olursnn tatlımmmm..
Simdiden gelecegi düsünüp kendini mutsuz ve huzursuz etme canim akisina birak olaylari elbet su akar yolunu bulur kendini oyalayacak aktivitälar bulmaya calis düsündükce kendini husursuz etme![]()
yine ben
bir konuyu takıldık biraz önce de kızlar
şu hani acemiden usta birliğine geçerken yemin töreninden sonra bir izin oluyormuş yol izni sanırım o askerliğe dahil ediliyor mu yoksa ekleniyor mu o da?
daha gitmeden ustaya geçtik de![]()
Yol izni askerlikten sayılıyor tatlım yani 1 gün yol izni varsa 1 gün,2 gün yol izni varsa 2 gün önce teskere alır![]()
yine ben
bir konuyu takıldık biraz önce de kızlar
şu hani acemiden usta birliğine geçerken yemin töreninden sonra bir izin oluyormuş yol izni sanırım o askerliğe dahil ediliyor mu yoksa ekleniyor mu o da?
daha gitmeden ustaya geçtik de![]()
merhaba kızlar.. bugün bizim yıl dönümümüz. keşke burada olsaydı.ne kadar da yalnızmışım meğer.
geçen sene bugün de ne güzelmiş..
bu arada mezun oldum ben de![]()