• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İyiyiz canımm :21: ben çalışıyorum sevdicekle de konuştum keyifler yerinde :16: Sen nasılsın askerin nasıl
Ayyy evet 40 kulağa çok hoş geliyor tıpkı 60lardayken 50lerin kulağımıza hoş gelmesi gibi:1:

iyiyim tatlim is güc vakit öldürmeye devam askerimle isyanlardayiz vakit gecmiyor diye bu siralar safak yavas yavas sıkıstirmaya basladi :19: son günlerde artik gelecegimizi planlamaya basladik :4: isi gücü birakip is yerinde dügün hazirliklarina sardim iyiden iyiye

iyiyim tatlim is güc vakit öldürmeye devam askerimle isyanlardayiz vakit gecmiyor diye bu siralar safak yavas yavas sıkıstirmaya basladi :19: son günlerde artik gelecegimizi planlamaya basladik :4: isi gücü birakip is yerinde dügün hazirliklarina sardim iyiden iyiye

Allah keyfimizi artırsın canım bizi de aynen sıkıştırıyo sanki artık 65 den sonra bana yavaşladı gibi geldi:26:
Planlarınız hayırlısı ile gerçek olsun tatlım.:16: Neler bakıyorsun düğün için

Allah keyfimizi artırsın canım bizi de aynen sıkıştırıyo sanki artık 65 den sonra bana yavaşladı gibi geldi:26:
Planlarınız hayırlısı ile gerçek olsun tatlım.:16: Neler bakıyorsun düğün için

amin canim amin Rabbim tadimizi bozmasin ve hayirlisi ile kavusalim artik askerlerimize :4: anneme göre cehiz icin erken ama ev dekorasyonu ve dügün konseptlerini arastiriyorum ve tabiki gelinlik :16: canim :6: bi de yurtdisinda yasadigim icin pek öyle adetleride bilmiyorum adetleri ögrenmeye calisiyorum :27: ilerde müstekbal anneden laf yememek icin. Bakalim hep hayalimde kir veya köy dügünü var :123: neyse hayirlisi onu nasip eder Rabbim insAllah

Insallah canim Allah gönlüne göre versin:31:
Amin hepimize inşallah:16:
amin canim amin Rabbim tadimizi bozmasin ve hayirlisi ile kavusalim artik askerlerimize :4: anneme göre cehiz icin erken ama ev dekorasyonu ve dügün konseptlerini arastiriyorum ve tabiki gelinlik :16: canim :6: bi de yurtdisinda yasadigim icin pek öyle adetleride bilmiyorum adetleri ögrenmeye calisiyorum :27: ilerde müstekbal anneden laf yememek icin. Bakalim hep hayalimde kir veya köy dügünü var :123: neyse hayirlisi onu nasip eder Rabbim insAllah

Evet benim düğünüme 3 ay kaldı hemen hemen ama çıkıp da bi gelinlik bakmadım canım,:50: çeyiz içinde bence ufaktan bak sen :34: Adetler konusuna gelince kimse için kasma kendini herkes insan, herkes birbirine saygı duyarsa tamamdır, azıcık ikram, biraz güler yüz bitti gitti.Protokole gerek yok:1:

kızlarr napıosunzzz bizimm nikah içinn kayınpederimm yer ayırtmışşş aramışş anlatmış durumuuuu:) hemm mutlulukk hem hüzünn varrrr bndee

Nasıl yani canımmm resmi nikah için nasıl yer ayrılıyo:44:

cnmmm çokk doluu oluomuşşş bzdee şaşırdkkk eylül ev ekim hep dolmuşş, aramışşş 9 kasım içinn ayırtmışşşş :1: çokk dolulukk var ankaraa daa düğün patlamasıı sanırımmmm:1: snrr biz işlemlerr içinn sağlık raporu fln alacağızz işteee eylüldee

cnmmm çokk doluu oluomuşşş bzdee şaşırdkkk eylül ev ekim hep dolmuşş, aramışşş 9 kasım içinn ayırtmışşşş :1: çokk dolulukk var ankaraa daa düğün patlamasıı sanırımmmm:1: snrr biz işlemlerr içinn sağlık raporu fln alacağızz işteee eylüldee

Ne:53: dolu muymuş aman Allahım:30: Biz de araştırmalıyız:1:

Back
X