• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

buket senin olayıda hatırladım canım.. ikinizede üzüldüm kızlar. ilknurcum sende üzülme değmezmiş demekki. 9 ayda hatasını anlayıp sanaaçıklama yapma gereği yerine titrek bi sesle konuşduysa boşver demek istiyorum. haketmemiş seni demekki . insanın birazda bencil olması gerekiyormuş bende bunu öğrendim. yani insanın kendisi herkesten önemliymiş.

benimde 15 yıllık en yakın dostumla aramız açıldı. sevdiğim askere gidince en büyük vefasızlığı ondan gördüm :26: 2 yıl önceki nişan, kına,düğün bi sn bile ben onu yalnız bırakmazken, o beni nişanlım askere gidince düşünmedi bile doğru dürüst.. nişanlım askere gitmeden önce onu hiç aramadı sadece gitmeden 2 hadta önce nereye düştü falan dedi. bende yerleri belli olunca bi çok arkadaşı arayıp haber verdim. ama dostum dediğim kişi o 2 gün boyunca ne beni nede nişanlımı aramadı..(tabi nişanlım benimle kız arkadaşımın arası bozulmasın diye gitmeden 1 gün önce aradı ve vedalaştı :43:) tabi benim arkadaş olayın üzerinden 5 gün sonra hiç bişey yokmuş gibi beni arayıp napıyosun vs demezmi? mehmet gittimi diyo.. evet dedim seni arayıp vedalaştı ve o günden sonra 5 gün oldu aramadın dedim. en çok senden telefon bekledim dedim :19: telefondan öte gitmeden bi akşam bize çaya gelin, yada dışarıya çıkalım, en kötü 5 dk görüşelim diyecek incelikte bile bulunmadın dedim. hiç ummadığım ve daha tanışalı 1 hafta olmuş indan bile kaç kez aradı beni dedim.:20: belki biraz abarttım ama ayrılığın ilk günlerini düşünün ne kadar hassastık ve üzülüyoduk. en çok onun anlaması gerekiyodu :43: sonra söylencek bişey kalmayınca kapattık.. olayı bizden yaşça çok büyük abisi duymuş ve bana hak vererek arayıp özür dile demiş.. askerimin gidişinin 55. günü kandili bahane ederek aradı ve olay yaşanmamış gibi napıyosun falan askerin nasıl dedi.. tabi ben yumuşamadım kızlar :14: halen kırgındım. özür bile dilemedi beni onca gün yalnız bıraktığı için. sonrasında 2 hafta önce avm de karşılaştık bana seslendi ve ayak üstü 5 dk konuştuk.. o kadar yani.. eskiye dönüp baktığımda ne çok şeyi görmezden gelmişim. bi çok insan bunu söylerdide takılmazdım hiç. ufak şeyleri düşünüp hesaplamazsım dostum diye.. anladımki benden önemli değilmmiş hiç bişey. ben çok değer veririm arkadaşlarıma.. ama artık aklım başıma geldi.. ailem ve eşim sonrası gerçekten çoook ileri plandaymış..

cnmmmm bazennnn arkadaşlıklar btmeyeee mahkumm oluoo, geçmiştee göremiosunn snrr gözün açılıooo ve nazı yanlışlarıı daha net görüosunn.. snrr tahammül edemiosunnn:19:ve bitiooo.. demek ki hayırlısııı böleymişş tatlımmm.. ben de anladımm onuu ailem ve nişanlım her durumda yanmdalar.. onun dışındaa güvendiğimmm emin olduğum bir kaç dostumm daa olsunnn, gerisiii boşşşş

canim bizde pek bisey belli degil yavas yavas planlamaya basladik sadece :16: maddi anlamada ikimizde rahatlayinca insAllah kavusacagiz askerliklikle bi engel daha kalkmis olacak nasilsa senin dügün ne zaman :6:

başlamak bitirmenin yarıdır. evet askerlikte engeldi hepimize.
Bizimde net değil aslında. askerden gelip şöyle 5-6 ay çalışıcak sanırım. yani mayıs- haziran gibi görünüyor.
sonuç olarak hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun.

canim bizde pek bisey belli degil yavas yavas planlamaya basladik sadece :16: maddi anlamada ikimizde rahatlayinca insAllah kavusacagiz askerliklikle bi engel daha kalkmis olacak nasilsa senin dügün ne zaman :6:

başlamak bitirmenin yarısıdır. evet askerlikte engeldi hepimize.
Bizimde net değil aslında. askerden gelip şöyle 5-6 ay çalışıcak sanırım. yani mayıs- haziran gibi görünüyor.
sonuç olarak hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun.

Heee tamam o zaman panikledim bi an :1:

ama siz yinede düğün salonunu tutar tutmaz hemen gün alın...
nikah memuru saloamı gelicek? nikah dairesin herhangi bi günmü olsun istiyosun?
bu arada kayınpederin ne yaptı salon işini.. tarih falan belirlendimi?
düğün salonuna götürmemiştiya seni? sen gittinmi?

ama siz yinede düğün salonunu tutar tutmaz hemen gün alın...
nikah memuru saloamı gelicek? nikah dairesin herhangi bi günmü olsun istiyosun?
bu arada kayınpederin ne yaptı salon işini.. tarih falan belirlendimi?
düğün salonuna götürmemiştiya seni? sen gittinmi?

Sözünü almış yakın arkadaşı canım zaten.Ama parası verilmedi daha..Yalnız kimseye verilmeyecekmiş kasımın 10u fiyatta falan anlaşmışlar...Ben aslında düğün salonuna gelsin istiyorum:31: Gün almak için belli belgeler kan testi falan gerekmiyormu canım nasıl olacak.Birde düğün salonuna gelmesi çok mu pahalı oluyo bi bilgim yok benim:44:

Aaa kuzum bisey oldu mu peki ne demis komutani:26:

cnmmm nişanlımmm nöbete götürüoduuu birisiii kamuflajımı yıkadm diee öylee gelmişşşş olcak iş değilll, komutan sinirlenmş pat die arama yapmışş, nişanlm da çıkmışş tel, almış tutanak tutulmuşşş:19: insanları anlamıorumm cidden bu nasıl mantıkkk

cnmm nişanlımm gtmiş konuşmuşş birazcıkkk, sabahleyn bölük astsubayı mı ne varmışş onla konuşczz seninle ilgili durumu nasıl biri olduğunuuu sorarızzz son kararı o verirr demişşş

Tatlim böyle dediyse ben sorun cikacagini sanmiyorum tezkeresini alinca verirler:31:

Back
X