• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:3:merhabaaaa
son 1 gün kaldı artıkk bugünü de atlatınca artık sonuçlarımız belli olacak. . .
:18:
okuduğuma göre iyisiniz ama sabrınızın zorlandığını gördüm
sizi gördükçe oysaki bak herkes alışıyor bir şekilde diye rahatlatıyordum kendimi toparlanın amaaaa
:20: benim enerjinize ihtiyacım olacak ki halaa kimse yok 353.lerde :5::ssz: :85:
bu arada buketcen içini ferah tut bir sıkıntı olmuş okumuş hayırlısıyla düzelir umarım

:71: öpücükler hepinize

Tatlim bugünler ve acemiligin ilk günleri ikiniz içinde en zor zamanlar olacak buna hazirlikli olmalisiniz.Ikinizde bilinmeyen bir sürece giriyorsunuz ama özellikle ilk günleri atlattiktan sonra bir nebze olsun rahatlayacaksiniz.Insallah erkek arkadasin en rahat olacagi yere gider, onemli olan bu çünkü. O ne kadar rahat olursa sen de rahat olacaksin. Sonra zaten runtine giriyor.Acemilik boyunca ve usta birliginin ilk günleri aglamadigim gün yoktu.Ama simdi ikimizde çok rahatiz gerçi artık şafak sıkıştırmaya basladi da bu bile güzel.Askerligin bize artilari oldu umarim sizin için de öyle olur.Aramizda ki aşk, bağlılık kat be kat artti.Birbirimiz olmadan yapamayacagimizi bir kez daha anladik :-) Bazi kiskancliklar hariç tribin t'sini bile yapmadi nisanlim zaten kavga eden bir çift degildik, bu süreçte te değişen bir şey olmadi . İnşallah siz de bizim gibi güzel taraflarını yasarsiniz.Sana çok iş düşüyor tabi en önemlisi sabir.Ama rabbim sabrini veriyor. Ikiniz için de en hayirli yerler olsun insallah.

Sözünü almış yakın arkadaşı canım zaten.Ama parası verilmedi daha..Yalnız kimseye verilmeyecekmiş kasımın 10u fiyatta falan anlaşmışlar...Ben aslında düğün salonuna gelsin istiyorum:31: Gün almak için belli belgeler kan testi falan gerekmiyormu canım nasıl olacak.Birde düğün salonuna gelmesi çok mu pahalı oluyo bi bilgim yok benim:44:

hımm yani tarih net sayılır o yüzden balayı için yer ayarladın.. salona ekstra ücret isteniyor ama yer yer değişiyodur belkide. evet canım bazı evraklar gerekiyo en iyisi tolga gelince halletmeniz.

cnmm nişanlım cep telefonunu yakalattııı moralmm bozulduu senn napıosnnn

canım sıkma canını. son zamanlar ceza falan almaz.. ne oldu göreüşebildinmi? bişey söylemişlermi?

Pazartesi 49'a düşeceğiz :32::21::32::21:

:52::52::52::52::52:

bende dün hesapladım ilkaycım... çook özledim çoook.. artık evlenmek istiyorum cidden. sabah uyanınca onu görmek, ona yemekler yapmak istiyorum. oda mutlu olsun hep beni sevdiğini söylesin ve beni gezmelere götürsün hep :52:

UFFF yaaa neler düşünüyorum sabah sabah...

bende dün hesapladım ilkaycım... çook özledim çoook.. artık evlenmek istiyorum cidden. sabah uyanınca onu görmek, ona yemekler yapmak istiyorum. oda mutlu olsun hep beni sevdiğini söylesin ve beni gezmelere götürsün hep :52:

UFFF yaaa neler düşünüyorum sabah sabah...

Hep seni sevdigini söylemez bence:9: saka bi yana, gelsinler artik, evim senlensin, yeniden mutlu ev olsun :38:
Sizde bir an önce evlenin :31: sonra burda evlilik muhabbetleri yapalim :31:

Hep seni sevdigini söylemez bence:9: saka bi yana, gelsinler artik, evim senlensin, yeniden mutlu ev olsun :38:
Sizde bir an önce evlenin :31: sonra burda evlilik muhabbetleri yapalim :31:

söylesin ama lütfen :19::19:
bu arada senin sıkıntıların bizden çok daha fazladır.. bizim sevgilimiz, nişanlımız seninse evinin direği :43:
Allah yardımcı olsun canım..

söylesin ama lütfen :19::19:
bu arada senin sıkıntıların bizden çok daha fazladır.. bizim sevgilimiz, nişanlımız seninse evinin direği :43:
Allah yardımcı olsun canım..

Zor oluyor tabi tatlim, benim icin durum sizlerden biraz daha farkli:14: tesekkur ederim :25: Allah hepimizin yardimcisi olsun ..

kızlarrr günaydınnn
teşekkür ederimm hepinzz bana destek olmuşssnzz:16: hala ses yokk ben de mrk içinde bekliorumm, işlere kafamı da veremedmmm deli gbymmm bugnnn:19:

Canımmm iyiki doğmuşssunnn:54:sağlıklı yaşlarını sevdiceğinle ailenle doya doya yaşa inş.
Bende 30unda yaşıycam o burukluğu ne yapalım be kızlar, Allah can sağlığı versin de...Gelicekler elbet Allahım dönüşte yerindirmesin:43:

cok tesekkür ederim canım
için buruk oluo ama gecicek işte:(

ah biz yaz kızları:ssz: benim de ağustosta doğum günüm.öyle bomboş geçicek o gün sıradan sıradan:ssz:

Doğum günün kutlu olsun canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:29::24::64::119::122:

Nice mutlu yaşlaraaa:54: üzme canınıı...sevdiğin geldiğinde birlikte kutlarsınız bol telafilii:1:

hiç dogum günüm gibi hissetmedim zaten :/
cok saol canım

Seda, dogum günün kutlu olsun kuzum:71::71: benimde hazirandaydi dogum günüm, en kotusude agustosta ilk evlilik yildonumumuzde esim olmayacak:25: artik onlar gelince bütün kutlamalari yapalim :31:

senin durum daha zor tabi ki bitanem
hangi güne geliyor evlilik yıldönümünüz kaçamak yapıp günü birlik bile olsa gidebilsen keşke..

senin durum daha zor tabi ki bitanem
hangi güne geliyor evlilik yıldönümünüz kaçamak yapıp günü birlik bile olsa gidebilsen keşke..

Kuzum pazar gününe denk geliyor ama uzak oldugu icin günü birlik gidemem:50: bayramda yankna gidecegim insallah 4 gece evci izni olacak gibi :16: bugun komutanina soracak. Evimize gelsinde kutlamamizi oyle yapariz :23::16: napalim ilk yildonumumüz boyle olacak.. ilk ve son kez ayri olalim insallah:31:

Kuzum pazar gününe denk geliyor ama uzak oldugu icin günü birlik gidemem:50: bayramda yankna gidecegim insallah 4 gece evci izni olacak gibi :16: bugun komutanina soracak. Evimize gelsinde kutlamamizi oyle yapariz :23::16: napalim ilk yildonumumüz boyle olacak.. ilk ve son kez ayri olalim insallah:31:

ilkaycım bizde evciye cıkarmaya calsııyoruz ama 4 gün degil 2 gün verceklermiş :/
daha belli degil olup olmayacağı da
bayramdan sonra 1 ayları kalıyor hiihihiihihii

bu arada ben annemle babama söledim askerimi evlencez dedim :16::16::16:
cok sevindiler cok mutlu oldular
Ekim başı isteme olcak, düğün için Kasım'a yetişmeye calısacağız en geç Aralık :46::46::46:

Back
X