• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

günaydın ilkay, günaydın kızlaaarrrrrr..

benimde askerimle şafağım 52 ama buraya göre;

:52: :52: :52: ŞAFAK 53 RİZEYE SELAMLAR :52: :52: :52:

canım benimki de belli değil ama öyle 1 gün arayla evci olmaz zaten, evci degil de çarşıya cıkacaksa o ayrı tabiki
ama bir gün carsıya cıkarsınız diger gün askeriyeye gidersin
sahsen ben bayramın nerdeyse bütün günlerine rezervasyon yaptırdım yaptır sende işini sağlama al :D

bugün askerim aradı belki bayramın 2. günü sabahtan cıkabilirmişiz dedi
o yüzden bir rez daha yabtırdım bayramın 1. günü geceye
31.07.2013 tarihine kadar bileti almanız lazım dedi, ama ben 31.07 de rezervasyon saati dolmadan cagrı merkezini arayıp rezervasyonumun tarihini uzatabilir miyiz diyorum 1-2 gün uzatıyorlar
zaten o tarihten sonra da belli olur evci izinleri :)))))))))

internetten en fazla 4 yada 5 rezervasyon yapıosun , 4-5 rezervasyondan fazla yapmak istediginde cagrı merkezini ararsın
birde yine konusalım benim su an bi sürü rezervasyonum var benim iş belli olunca seninkide olursa sana alırız bileti :)

ama işini sağlama al sende yaptır derim :)

evci değil maalesef çarşı izni. ben gidicem sadece yanına tabi olrsa:26: askeriyeye girmemi istemiyor kesinlikle burda askerler tip tip diyor rahatsız oluyor, zaten ziyarete kimse girmiyormuş içeri
tamam o senin rezervasyon işini konuşalım ben özelden yazarım sana:31: ben de her güne rez. yaptırayım bakalım:9:

özledim ya bugün öyle bir özlem dolu uyandım ki anlatamam kızlar :43::43:
nie bugün böleyim bilmiyorum :50::50:
Ne güzel bayramda gidip görecekler var aramızda ne mutlu onlara.
Benim askerimin de 2 gün çarşısı var ama ben gidemiyorum puufffsssss :50::5::14::43::43::59:

özledm işte özledim yaaaaa :84: :84::85::43::43:

özledim ya bugün öyle bir özlem dolu uyandım ki anlatamam kızlar :43::43:
nie bugün böleyim bilmiyorum :50::50:
Ne güzel bayramda gidip görecekler var aramızda ne mutlu onlara.
Benim askerimin de 2 gün çarşısı var ama ben gidemiyorum puufffsssss :50::5::14::43::43::59:

özledm işte özledim yaaaaa :84: :84::85::43::43:

Evet canım böyle bazen dibe vuruyor özlemimiz.. ama sonuç itibari ile mutluyum, umutluyum geleceğe dair.. ve askerimin vatani görevini yapmasından dolayı guruluyum :72:

Back
X