- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.061
ağustosssarttt cidden bayaa az kaldııı, ağustos btck sadeceeee tek geçmesi gereken ay o şuandaa![]()

çekil aradan ağustooossss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağustosssarttt cidden bayaa az kaldııı, ağustos btck sadeceeee tek geçmesi gereken ay o şuandaa![]()
anlıyorum seni..bazen avutabiliyoruz kendimizi (benim gibi) bazende yaramaz çocuk gibi diretiyoruz (senin gibi)... dönem dönem değişiyoruz işte.. az kaldı canım sabır dileyelim.. akşam namazlarını kaçırmazsam hepimiz için dua ediyorum.. askerlikleri tez zamanda bitsin diye![]()
hummm çok güzel görünüyoookızlar sabahtan beri ablamın yaptığı bu mantıdan canım çekiyo
eve gider gitmez yapıcam
Eki Görüntüle 764292
canım ara ara öyle oluyor ama bak yarın daha iyi hissedeceksin günler bitiyo tükeniyoobende gururluyum tabi ki askerliğini vatani görevini yaptığı için
Ama bugün bir başkayım ya nie bilmiyorum
bncede ağustos bekleme yapma çekil aradan eylül gelsin artıkçocuklaştım resmen yaa ısrarla illede bişe isterler ya bnde öleyim şuanda
![]()
bence duan kabul oldu canım sanki bana daha hızlı geçiyor gibi geliyor bu aralranlıyorum seni..bazen avutabiliyoruz kendimizi (benim gibi) bazende yaramaz çocuk gibi diretiyoruz (senin gibi)... dönem dönem değişiyoruz işte.. az kaldı canım sabır dileyelim.. akşam namazlarını kaçırmazsam hepimiz için dua ediyorum.. askerlikleri tez zamanda bitsin diye![]()
kızlarrr iki gndrrr burasıı ciddenn çokk sesszzzz![]()
Merhaba kizlar gunaydin
Bugun bazilarimiz Ordudabazilarimiz Rizede
bazilarimizda Sakaryada
herkes ulkenin cesitli yerlerine gitmis
iyi gezmeler hepimize
![]()
evet canım çarşamba perşembe kimse yoktu burda. noluyo kızlar nazarmı değdi bize.. 353 ler gelemedi gelemedi dedik ve kendi kendimize nazar değdirdik...
günaydın canım.. ama topik olarak takip ettiğimiz 51 NİĞDE...![]()
günaydın şeymacım.. nasılsın bakalım işyerinde![]()
Gunaydin seyma, nasilsin![]()
İyiyim İlkaycım teşekkürler
Ama Uykusuzum çok, Ramazan beni uyku yönünden çok etkiliyor, sen nasılsın
Gecmis olsun canim, yukarida okudum:26: sen calisiyormuydun ben seni tatil yapiyorsun evdesin sanmistim patronum sehir disinda olacak demistin ya hani :44: keske evde dinlenebilsen simdi :26:
Ben iyiyim, pazartesi aksamindan beri her aksam disarda iftarim vardi.. insalah bugun sakin sakin evimde olacagim diye ümit ediyorumyoruldum çünkü:26:
kızlarrr günaydınnn naılsnzzz? kaç gündrr konuşamıoruzzzzz burası sessiz baya.. bndee brzdan annemi doktora götrcmmm, öğleden snrr burdayımmmmsizinle sohbeti özledmmm
Canım yeni ofise tanışacaktık, o yüzden 2 gün evde kaldım onun birinde de öğlen buraya gelip odamı düzenledim, ofis durumu işi karıştırdı yani biraz:26: Keşke dinlenebilsem canım, sabah kalkacağım kaygısı ile çoğu zaman uyuyamıyorum. Bende bir huy var eğer Sabah erken kalkacaksam uykuya dalamıyorum çok zorlanıyorum ve sıkıntı çekiyorum bu yüzden. Uyku hapı falan kullanmak sağlıksız gibi geliyor:26:
Sen nerelere gittin iftara bakalım.Benim hiç biyere gidesim olmuyor, zorla götürüyor beni annemler