351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar sabahtan beri bilgisayar başında gözlerim yoruldu. kan çanağı oldu resmen.. çıkıyorum şimdi..akşama iftara arkadaşımdayım..
yarın görşürüz iyi akşamlar..

Yarın da çalışıcam:ssz: Dergi çıkana kadar epey yoğun olurum.ağustosun 20sinde baskıya giriyoruzzz:26:
Sevdiğimin doğum günüüüüü:32:

:1: yokk cnmmm sevdkk:1: ben hiç anlamıorummm keçedn hiç denemedmmm hatta dün konusu daa geçtiii, hiç bilmediğim içinn sustummm sanırımmmm:1: ama netten araştırıp bir fikir sahibi olmalıymmm:17:

Kuzum sorduktan sonra bisey demediniz de o yuzden takilayim dedim:9: yaa bu ilgi meselesi buket mesela benimde mutfaga ilgim yok karnimizi doyuralim, misafirimi agirlayayim yeter:31:

Kuzum sorduktan sonra bisey demediniz de o yuzden takilayim dedim:9: yaa bu ilgi meselesi buket mesela benimde mutfaga ilgim yok karnimizi doyuralim, misafirimi agirlayayim yeter:31:

aynennnn cnmmm:1: ilgi meselesiii, bnde tam tersii mutfakla uğraşınca çokk mutlu oluorumm, yeni şeyler denemeyi cidden seviorumm:1: keçe çalışmalarınaa bakttımmm özelliklee bir kapı süsü çok hoşuma gttii çok şekerdiii

aynennnn cnmmm:1: ilgi meselesiii, bnde tam tersii mutfakla uğraşınca çokk mutlu oluorumm, yeni şeyler denemeyi cidden seviorumm:1: keçe çalışmalarınaa bakttımmm özelliklee bir kapı süsü çok hoşuma gttii çok şekerdiii

Tesekkur ederim canim:31: kapi susumuzu esim yemin toreninde eve geldiginde gördü ilk kez.. süs eskiyecek bebiskom hala gelmedi:27:

:1: cnmmm farklı da yaparsınn, sana dediğimm vardı ya defter için o da hoş duruoduu bakk değişktiiii:31:

Esim gelsin, o kapi susune gözü biraz alissin degistirecegim kapi susumuzu:31: evet ya defter kaplayacaktim keceyle ama kaldi.. suan kottan canta uaptik annemle onu susleyecegim:16: ama bu aralar aksap boyamayla ilgileniyorum yakinda paylasirim anahtarligimizi:16:

Esim gelsin, o kapi susune gözü biraz alissin degistirecegim kapi susumuzu:31: evet ya defter kaplayacaktim keceyle ama kaldi.. suan kottan canta uaptik annemle onu susleyecegim:16: ama bu aralar aksap boyamayla ilgileniyorum yakinda paylasirim anahtarligimizi:16:

cnmm değiştirirsnn çeşit çeşitt yaparsınnnn gözün ona alışırr diğerinee geçersnnnn:1: bekliorummm cnmm mrkk ettmm anahtarlığıı:)bndee boncuklarıı işlemeye başlasam artıkk ii olcakk, o kadar boncuk aldım ama hala bekliolarr

Back
X