351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Her iste bi zorluk oluyor tatlim, sevdigin icin üstesinden gelmen cok kolay:34:

Canım inan bazen o kadar da kolay olmuyor, derginin çıkmasına 10 gün kalmış, ben onayladığım tasarımı değiştirmek istiyorum diyor firma:30: Dergiye reklam alıyoruz ya...Aklınız neredeydi 1 aydır? Bu ve bunun gibi onlarca şey...İşçiler bedenen çok yoruluyor ama biz stres kat sayısında öndeyiz diye düşünüyorum:50:

cnm bizim de öyleydi biraz kendi haline bırak belki bu çare olur size ben hiç bırakmadım kendi haline diyebilirim o dönmesede msj attım aradım sonunda döndü çok iyi değiliz ama kötü de değiliz sizinkide düzelir cnm biraz zaman ve sabır...

inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim:14:

inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim:14:

Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canim:31: telefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz :31:

İyiyim canım, inşallah çabuk biter sonra patronumla beraber kuaföre gideceğiz malum bayram geliyor, kaşlarımı bırakmıştım dolsun boşluklar diye, kaptan mağara adamı gibiyim şu an:4:
:9: kuaför hemenyapar bir operasyon cnm ne güzel kız kıza bayram hazırlığı :)

inatçı bir yapısı varsa inatta yapıyor olabilir cnm birşey olmaıştır kötü düşünme cnm düzelicek herşey

Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canim:31: telefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz :31:

inş ilkaycım inş ters bi durum yoktur orda çok meraktayım annesini aradı mı onu mu arasam diyorum :26: bilmiyorum moralim çok bozuk artık açılsa şu telefon çatlıycam resmen:85:

selam kızlar

çarşıdayız bugün komutan çarşılarını iptal etmiş bazı askerler yüzünden bekledim bekledim deliye döndüm gelmeyince sonra geldi.
Zor ikna etmişler izinleri geri almışlar :50:

Şükür konuşuyoruz aşkımlaaaaa:38:

Back
X