351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Geçmiş olsun ilkay.

Buz tut yanan yer havayla temas ettiği için acımaya başlar.
O yüzden toparlanana kadar buz tutman lazım.

Allah şifa versin dikkat et kendine.

cnm nasılsın ulaşabildin mi nşanlına:26:

Aradı şükür canım yaa
Oda ben evde değildim telde evdeydi 3 kere aramış delirmiş meraktan noldu diye.
Tam eve girdim telefon çalıyor açtım öyle merakta kalmış ki ben onu meraktn öldüm o bni meraktn ölmüş açılmayınca tel.
Konuştuk rahatladık. Yoğunluktan msj yazamamış çok yormuşlar yine askerimi :43:

Sonra biraz mesajlaştık; bende iyiym oda iyi şükür RAbbime :38::16:

Sen nasılsın aranız iyice düzeldi mi askerin nasıl?

sakar ben :61: esim cok alışkın bu hallerime :1: evet yaa evde tek basima tehlike arz ediyorum, kocisko gelsede hayati tehlikeyi atlatsam :9:
Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun ne:1::1:
Nasılsınız. bugün çoook mutluyum artık günlere geçtik Şafaaaak 29 :72::72::72: Az kaldı çook azzz

:21: Günaydın canım hoş geldin.Sen ne iş yapıyordun:44: ay söylemiişmiydin canım:17: unuttum ben

Eveeettt suyu açık bırakıyorsun, ütüyü de mi fiş te unutmuştun ne:1::1:

:21: Günaydın canım hoş geldin.Sen ne iş yapıyordun:44: ay söylemiişmiydin canım:17: unuttum ben

utuyu 3 kere fiste unuttum biliyormusun seyma :53: size galiba bi tanesini söyledim:17: ama ben artik daha az unutkanim :31: yine de hala evden cikarken acaba utuyu yine unutmusmuyumdur diye şüphe giriyor icime:30: bazen bu şüpheye yenik düşüp 3 kat merdiveni tekrar çıkıp eve kontrole giriyorum :18:

utuyu 3 kere fiste unuttum biliyormusun seyma :53: size galiba bi tanesini söyledim:17: ama ben artik daha az unutkanim :31: yine de hala evden cikarken acaba utuyu yine unutmusmuyumdur diye şüphe giriyor icime:30: bazen bu şüpheye yenik düşüp 3 kat merdiveni tekrar çıkıp eve kontrole giriyorum :18:

3 mü:53: Bize bir tanaesini söyledin demek:1: seni seniiii:20::1:
Canım canım fişten çekerken 'ilkay fişi çektin' de seslice o zaman 3 kat inince aklına şüphe düşmez:31: Ben öyle yaparım:34:

3 mü:53: Bize bir tanaesini söyledin demek:1: seni seniiii:20::1:
Canım canım fişten çekerken 'ilkay fişi çektin' de seslice o zaman 3 kat inince aklına şüphe düşmez:31: Ben öyle yaparım:34:

Onu bazen yapiyorum, fisi cekiyoruuuuuummm diye konusuyorum:1: öyle böyle derken sona yaklastik:31:

günaydın kızlar :3:

geçmiş olsun ilkay tekrardan Dikkat et kendine canım :)

Evet herkes iyi mi kızlar? moraller nasıl?
Bugün ben aşkımın günaydın mesajı ile uyandım inanın süper bişi bu :31::17::38::1:

Back
X