351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bazı askerlerrrrrrrrr doğan güneş diye bağırıyorlaaarr eğlence yapıyorlarrr, ellerinde çikolatalar püskevitler
gülüşüyorlar kola içiyorlar, son-raaa teskere alıyorlarrrrr bizim askerlerimz diyor ki 'komutanım neden bizim yok, bizde istiyoruz diyorlarrrr:9::9::9:

aaayyy çok komiksin yaa:9::9::9: 155-132= 23 etti 23. şafak 23. bugün 24 ağustos . 24-1 etti 23:37:

kızlar şuan sevgilisi askerde olanlar için geçerli mi bilmiyorum ama ağustosta gidenler 6 ay yapıcakmış askerliği bizde 155 gün biliyoduk ama sevgilim aradı bugün benim şafaklar hiç başlamamış gibi anlayacağınız :((

kızlarr nerdesinizz yaa:26: şeyma düğünde bi tek onu biliyorum.. yoksa gezmelerde misiniz? sevdiğim burda olsa ben de onunla buluşurdum hem pazarları ama yok:5:

Ben geldimm kiiiii:10:
Kızlar kuzenimin düğünden geliyorum:31: Onlar kavuştu çoook imrendim yaaaa:14:
Herkes bana sıra sende dedi:9::9::9:
hoşgeldiiiiin kuzum senin düğüne de 2 aycık kaldıı ya hem de telaşla koşuşturmayla jet gibi geçecek emin ol çok az kaldıııııııı:52: hatta bence bekarlığın son demlerini yaşıyosun tadını çıkar azcık:9:

hoşgeldiiiiin kuzum senin düğüne de 2 aycık kaldıı ya hem de telaşla koşuşturmayla jet gibi geçecek emin ol çok az kaldıııııııı:52: hatta bence bekarlığın son demlerini yaşıyosun tadını çıkar azcık:9:

Ayyy sanırım evet:26: nişanlım olmadığı için sanki hiç yakın değilmiş gibi geliyor kuzum aama o gelip de kendimi hazırlıkların içinde bulunca inanıcam sanırım:37:

Ayyy sanırım evet:26: nişanlım olmadığı için sanki hiç yakın değilmiş gibi geliyor kuzum aama o gelip de kendimi hazırlıkların içinde bulunca inanıcam sanırım:37:
evet ben de seni o yüzden silkeleyim kendine getireyim dedim:9: ben bile heyecanlandım yaa senin yerine çok az kaldıı:24:

canım senin düğün nasıl olacak davullu zurnalı mı yoksa mevlütlü mü:8: ya da her ikisi art arda da oluyor sanırım

Back
X