351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Yaa öyle mi, ben başlarda yoktum yani konu açıldığında ondan bilmiyorum demekki:31: eee eşin gelecek heyecan ne durumdaaa:52::52:

Henüz heyecan yok sadece mutluyum:) biz zaten 3,5 aylık evliyken ayrıldık benim görevim yüzünden. Sonra ben eve döndüm ama bu sefer de eşim askere gitti. Ayrılığa alıştım haliyle:)

$article-1346839740778-14d5a47c000005dc-61935_568x368.webp
sevgililerimize böyle sarılıp öperken böyle duygulanıcamız anlara cok az kaldı kızlarrr :43:

askerim 16sının sabahı çıkışı alıyor inşallah o akşam 7de uçağı o yüzden göremicez o akşam :14::14: bizim görüşme 17sine kaldı farklı şehirde olmak ne zormuş:14:

Keşke bizimde öyle olsa yaaa:50: biz daha nişanlıyız tek ben gidemiyorum da birsürü valizi var araba ile almak gerekecek.Nişanlı olunca siz gelmeyin falan da denmiyoki:25:

Anne babasıyla aynı şehirde değiliz, ondan bu rahatlık:) benimkinin sadece sırt cantası var, ordan hiçbir şey getirmiyor, hiç sevmez eşya taşımayı. Eşya olsaydı benim babam da bırakmazdı yalnız.

Keşke bizimde öyle olsa yaaa:50: biz daha nişanlıyız tek ben gidemiyorum da birsürü valizi var araba ile almak gerekecek.Nişanlı olunca siz gelmeyin falan da denmiyoki:25:

valizi mi var:53: ne getiriyor ki cnm nişanlım hiç bişey almıyorum ben hepsi kalsın oraya dair bişey hatırlamak istemiyorum dedi :31:

askerim 16sının sabahı çıkışı alıyor inşallah o akşam 7de uçağı o yüzden göremicez o akşam :14::14: bizim görüşme 17sine kaldı farklı şehirde olmak ne zormuş:14:

valizi mi var:53: ne getiriyor ki cnm nişanlım hiç bişey almıyorum ben hepsi kalsın oraya dair bişey hatırlamak istemiyorum dedi :31:

Kuzum neden o kadar geçe aldı uçağını:26: evet 3-4 valizim var dedi:30: bende şaşırdım kuzum bahriyeli ya beyazlarını falan getirecek bizimkisi:31: ama 3-4 gerçekten cok yahu ben bile üniye tek valizle gidiyodum:27:

Anne babasıyla aynı şehirde değiliz, ondan bu rahatlık:) benimkinin sadece sırt cantası var, ordan hiçbir şey getirmiyor, hiç sevmez eşya taşımayı. Eşya olsaydı benim babam da bırakmazdı yalnız.
Anladım canım bizimki işi abartmış 3-4 valiz diyo yaaa:30:
sanırım biz arkdaslarıyla gideriz ve onların yanındyken sorun olucanı sanmıyorum =)

yok canım ne sorun olcak bnm babam okulda olur bi tek kayın babam sorun annelerden çekinmem o da arkasını dönsün bananeee:47:

Kuzum neden o kadar geçe aldı uçağını:26: evet 3-4 valizim var dedi:30: bende şaşırdım kuzum bahriyeli ya beyazlarını falan getirecek bizimkisi:31: ama 3-4 gerçekten cok yahu ben bile üniye tek valizle gidiyodum:27:

uçak biletini iptal ettik cnm doğu askeri olunca tsk kendi yolluyor o da baya geç oldu :14:

3-4 bide:53: maşallah cnm nişanlım tek valiz gitti onu da bırakıp geliyr:9:

uçak biletini iptal ettik cnm doğu askeri olunca tsk kendi yolluyor o da baya geç oldu :14:

3-4 bide:53: maşallah cnm nişanlım tek valiz gitti onu da bırakıp geliyr:9:

Hmm anladım canım aman sağ sağlim gelsinlerde bir gün sonra gör kuzum üzülmeeee.:29: heee bizimki öyle dedi valla süslüdür benimki valla pantolondur gömleğidir bir sürü götürmüştü hep aynılarını giymeyim diye:9:

Hmm anladım canım aman sağ sağlim gelsinlerde bir gün sonra gör kuzum üzülmeeee.:29: heee bizimki öyle dedi valla süslüdür benimki valla pantolondur gömleğidir bir sürü götürmüştü hep aynılarını giymeyim diye:9:

öyle diyorum bende cnm napalım kısmet böyleymiş :25:
niaşnlın baya abartmış sanki cnm:9::9: nişanlım bir tek giderken giydiklerini götürdü sonra ben gönderdim 1 gömlek birde pantolon senin aldıklarını giyer gelirim diğerleride kalsın istemiyorum dedi onları da bırakıcak:9::9: bugün çıkış muayenesini de oldu bitmeye adım adım yaklaştık:16:

Back
X